Şimdi Ara

PIRANHA FOX ÇiFT SİM KART ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 149,00 TL HEPSİBURADA.COM DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %33 İNDİRİM YAPMIŞLAR 149,00 Lira CARREFOURDA BAKTIM 237 TL BİMEKS TE 222 TL

http://www.hepsiburada.com/piranha-fox-cift-sim-kart-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceppirfox

Çift İşlemci ile Her İki Hattınızı Aktif Kullanın!
    Stereo FM Radyo, 1.3 MP Kamera, Çift Bluetooth, MP3, MP4, Çift Hoparlör, MMS, E-Posta, Flaş Disk Olarak Kullanabilme, 2.4" 262K Renkli Dokunmatik TFT LCD Ekran...

PIRANHA FOX ÇiFT SİM KART ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

# Çift işlemcili - Her iki hattı da aynı anda aktif kullanabilme. (Aynı anda 2 farklı çağrı başlatabilme veya çağrı cevaplayabilme)
    # 2.4 inç 262.000 renkli dokunmatik TFT LCD ekran
    # Dijital FM radyo
    # Stereo ses çıkışı (Çift Hoparlörlü)
    # 1.3 Megapiksel kamera (Pc kamera olarak kullanılabilme)
    # Çift bluetooth
    # 1 GB Micro-SD Kart hediye
    # Video ve ses kayıt
    # Mp3/Mp4 çalar
    # 64 Polifonik zil sesleri (Mp3 parçalarını zil sesi olarak kullanabilme)
    # Ahizesiz konuşma – Handsfree
    # GPRS Class 12 ve WAP Desteği
    # SMS/MMS ve E-Posta
    # 1000 Kişilik telefon rehberi (250 SIM1 + 250 SIM2 + 500 Telefon)
    # Harici MicroSD hafıza kartı desteği
    # USB Flash disk olarak kullanılabilme
    # 200 Saat bekleme süresi
    # 5 saate varan konuşma süresi
    # Oyunlar
    # Ajanda, takvim, hesap makinesi, dünya saatleri
    # Oyun
    # USB üzerinden şarj edilebilme
    # 900 / 1800 MHz GSM çalışma frekansı
    # PC Senkronizasyon yazılımı ile bilgisayara bağlantı
    # 116 gram ağırlık ve 112x50x15 mm boyutlar

Bu model “çift işlemcili” olup her iki hattı da aynı anda kullanabilirsiniz. Yani, birinci hatla konuşurken diğer hattan gelen çağrıyı cevaplayabilir veya birinci hattan görüşürken ikinci hattan yeni bir çağrı başlatabilirsiniz.
    ”Tek işlemcili çift hatlı modellerde” ise bir hatla konuşurken diğer hattan gelen çağrı geldiğinde, arayan kişi size ulaşamaz, ayrıca arayanın kim olduğunu da göremezsiniz.

PIRANHA FOX ÇiFT SİM KART ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 149,00 TL HEPSİBURADA.COM DA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikurt -- 29 Mart 2009; 13:53:57 >

• Link yok mu? Yoksa ben mi göremedim.Tşk
  • Bu üründen kullanan varmı arkadaşlar nasıldır.
  • 149 mu yoksa 220 mi anlamadım ayrıca ürünü kullanan yok mu?
  • KDV Dahil 149,00 TL
    Havale ile 141,55 TL (%5 Havale İndirimi)

Ben bu tür telefonların kullanılmasını tavsiye etmek istemem malzeme kalitesi bakımından fakat özelliklerine göre fiyat mukayese edilirse alınabilir duruyor.
  • guzel cıhaz
  • HB deki yorumlara bakılırsa güzel sorunsuz bir telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sürekli donuyo ekranı onun dışında çok guzel bır telefon
  • Ürünü bu sabah sipariş ettim eft yaparak. saat 14.39 da yaptığınız ödeme tarafımıza ulaştı diye mail geldi.
    ama halen kargoya verilmemiş ürün. Hızlı gönderi yazıyor nasıl iş anlamadım
  • bende düşünüyorum ama bayağı kararsız kaldım
  • orda bir çok çift hat var neye göre nasl bi karar vereceğiz ya
  • Dostlar ben P.tesi sipariş verdim hb.dan. Salı teslim ettiler. Ürünü etraflıca inceledim. Fiyatından ağır özellikleri var ve gayet stabil çalışıyor. Her iki hatta sorunsuz çalıştı. Konuşma sırasındaki hoparlör ses kalitesi ortalamanın üzerinde diyebilirim. Stereo hoparlörlerden mp3 sesi yüksek kalitede çıkıyor. Boyutları uzunluk olarak 12 cm. Hafıza kart girişi bataryanın altında olması eksi hanesinde. Bilgisayara usb den bağlandığında flash disk olarak seçebilme özelliği driver yüklenmesine gerek bırakmıyor. Ekranı 2.4' ve 240x320 çözünürlükte ve 262 K renkte gayet yeterli. Bataryanın 2000 mA olması şarj konusunun bu kadar özelliği kaldırabileceği ve sıkıntı oluşturmayacağı anlamına geliyor. Java özelliğide olsaydı bu fiyata satılmazdı zaten. Kısaca bu fiyata çift sim kartlı modeller arasında bu özelliklere sahip cep telefonu kaçmaz dedim ve aldım şimdilik memnunum. Fiyat/Performans ödülünü kaptı benden :D

• Fiyatına göre oldukça özellikli bir cihaz.
    Fakat cihazda arıza veya sorun çıktığında müşteri hizmetleri ve teknik servis imkanlarıberbat
    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-5083-0-0.html
  • Onu alacağınıza Tv Mobile Çift Hatlı + Tv'li Telefon alın daha iyi
    179 TL
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.9246.0001
  • balistik mp3lerin ortamda sesi gerçekten yüksek ve net mi

birde genelde hep derler çift hatlarda karşı tarafa ses ya az gider yada cızırtılı diye böyle bir sorunla karşılaştın mı
  • catik dostum. mp3 lerin sesi ekolayzır ayarlarına göre değişiyor. Normal Tonda ve 7. Kademede yani son seste gayet yüksek fakat hafif bir cızırdama oluyor. Ama 6. kademeye alınca cızırdama kalkıyor, net ve yüksek bir ses veriyor. Tatmin edici derecede yüksek. Konuşma denemesi yaptım. Tabi bu birazda operatörün hizmet kalitesine bağlı. Turkcell ile denediğimde karşı tarafın sesi gayet net, cızırtısız, yüksek ve anlaşılabilir geldi. Bu arada bekleme ekranındayken yukarı ses tuşuna basarak ahize sesini son kademeye getirmen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balistik81

catik dostum. mp3 lerin sesi ekolayzır ayarlarına göre değişiyor. Normal Tonda ve 7. Kademede yani son seste gayet yüksek fakat hafif bir cızırdama oluyor. Ama 6. kademeye alınca cızırdama kalkıyor, net ve yüksek bir ses veriyor. Tatmin edici derecede yüksek. Konuşma denemesi yaptım. Tabi bu birazda operatörün hizmet kalitesine bağlı. Turkcell ile denediğimde karşı tarafın sesi gayet net, cızırtısız, yüksek ve anlaşılabilir geldi. Bu arada bekleme ekranındayken yukarı ses tuşuna basarak ahize sesini son kademeye getirmen lazım.

bende pazartesi sipariş vermiştim bugün öğlede ulaştı bana. bendeki telefonun arka batarya kapağını çıkarırken zorlanıyorum
    sanki telefona zarar verecekmişim gibi hissediyorum kendimi. sizdede aynımı sorun. Bide joyistik ortadaki siyah kare olan bölüm bir işe yaramıyor
    sanki süs için orda duruyor. Acaba sizdede öylemi. Kamerası iğrenç denecek kadar var bunun. diğer özelliklerine laf yok

• Evet kapak zor çıkıyor o her makinada olan bir tasarım sorunu. Ortadaki tuşun fonksiyonu yok çünkü tuş yok! Orada onaylama tuşu olsaymış iyi olurmuş. Kamerada zaten sırf kamerası olsun diye konulmuş başka bişi değil

• ARK. BU TELEFONUN KULLANICILARI BİRAZ YORUM YAPABİLİR Mİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.