Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luxaeterna

quote:

quote:

Bir konuda daha yorum yapmak istiyorum. Çok kısa bir süre için tanıtım fiyatı diye lansman yaptığınız için hepimiz alel acele aşağıdaki fiyatları ödeyerek yazılımınızı aldık:

Ömür boyu harita: 13.90 €
    1 yıllık trafik: 6.90 €
    Ömür boyu trafik: 20.90 €

Şimdi ömür boyu harita ve trafik güncellemesinin beraber 19.99 €'a satıldığını görüyorum. Bu durumda bu fiyat üzerine trafiği 1 yıl alanlar 0,81 €, ömür boyu alanlar 14,81 € fazla para ödemiş oldular. Trafiği 1 yıllık alanlara ömür boyu güncellemeyi hediye ederek onların mağduriyetini ortadan kaldırabilirsiniz ama ömür boyu alanlar için nasıl bir çözüm yöntemi düşünüyorsunuz?

Sayın Piranha Destek;

Ekteki diğer soruma cevap vermemişsiniz. Dediğim gibi birçok arkadaşım -kimisi yıllık, kimisi ömür boyu olmak üzere- yazılımınıza ücret ödedik.

• 1. Şu anki ömür boyu ücretten daha fazlasını ödeyip yıllık satın alanlar için ne yapacaksınız?
    • 2. Şu anki fiyatın neredeyse iki katı ücret ödeyip ömür boyu satın alanlar için ne yapacaksınız?

Sayın Piranha Destek;

Sanırım bilerek cevap vermiyorsunuz. Cevap vermemenizin nedeni henüz bu konuda bir çalışma olmaması mıdır? Eğer daha sonra cevap verecekseniz en azından bunu belirtebilir misiniz?

Güncel...

• Piranha uyarımı dikkate almadığı için kendi çözümümü kendim ürettim. Ne yazık ki Piranha Trafikli Navigasyon 11.4.03 versiyonu birçok cihaz için Android marketten indirilemiyor ve .apk olarak internette bulunamıyor. Eğer siz de Android Market'ten indiremiyorsanız aşağıdaki dosyayı hafıza kartınıza veya dahili hafızanıza atın. Yükleyin. Yazılımınız 11.4.03 sürümüne güncellenmiş olacak.

http://www.multiupload.com/UUCNR0STVO
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

quote:

quote:

piranha fuga cihazıma naviextras dan ücretsiz güncelleme yapamıyorum.herşey için ücret isteniyor.ayrıca piranhja extra cihazı görmüyor tanımıyor bile..

Not:cihazın kodu P387 ile başlıyor..

Sayın mj_pelit,

Öncelikle sitemizde yer alan sık sorulan sorular bölümünü inceleyiniz. Naviextras programının kurulumunu yaptıktan sonra programın güncellemesini yapın, güncelleme sonrası cihazınızı pc ye baglayıp usb modunu seçerek bekleyiniz 10 sn içerisnde programın sag alt köşeinde cihaz baglandı uyarısı gelecektir, bu sırada programın açık olması gerekmektedir. Cihaz baglandıktan sonra güncellemeler bölümünden cihazınıza ait güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

naviextras cihazı görüyor.güncellemeyi ücretsiz yapmıyor!

cihazımı tanımayan program naviextras değil piranha extra programı..

Sayın mj_pelit,

Cihazınızın harita menüsünden ayarlar/hakkında bölümüne girerek haritanızın versiyonunu ögreniniz. Güncel harita 2011.07 dir. Eger haritanız güncel ise güncellemlerim bölümünde herhangi bir güncelleme bulamazsınız, yeni güncelleme yayınlandığında güncellemelerim bölümünden güncellemeleri görebilirsiniz. Piranha Extra programı Piranha Navigasyon yazılımı yüklü cihazlarımızı tanımaktadır. Sizin kullanmış olduğunuz cihazımızda İgo yazılımı yüklüdür. Güncellemelerinizi naviextras toolboz programı üzerinden yapabilirsiniz.

] yazıyor.

Sayın mj_pelit,

Basemap 2009.09 Data source NIMA VMAPO [091215 yazan yerin alt kısmında Türkiye 2011.07 2011 Başarsoft yazıyorsa haritanız günceldir. Basemap bölümü cografik kıta yapısıdır bu konuyla ilgili naviextras sitesinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

• evet hatiranın son sürümü kuruluymuş..
  • quote:

evet hatiranın son sürümü kuruluymuş..

Sayın mj_pelit,

Yeni güncellemeler yayınlandığında güncellemelerim ısmında görebilece ve yükleyebileceksiniz. Cihazınız için herhangi bir güncelleme olmadığüından güncellemelirm bölümü boş olarak gözükmekte.
  • Sayın Rıdvan Bey,

Cihazımdaki sorunun çözülmesi için göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya gerçekten çok teşekkür ederim.
  • Merhabalar cihazim 15 gün önce serviste yazilim silinmesi nedeniyle müdahale yapildi bugün teslim aldim sagolsunlar haritamida güncellemisler fakat bir sorun var sesler bölümünde cihazim karadeniz sivesiyle konusmaya basladi ve ses cok çirkin ve ziriltili ben orjinal türkçe seslendirmemi istiyorum niçin bu seslendirme yüklenmis anlamadim bu konuda lütfen yardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

Merhabalar cihazim 15 gün önce serviste yazilim silinmesi nedeniyle müdahale yapildi bugün teslim aldim sagolsunlar haritamida güncellemisler fakat bir sorun var sesler bölümünde cihazim karadeniz sivesiyle konusmaya basladi ve ses cok çirkin ve ziriltili ben orjinal türkçe seslendirmemi istiyorum niçin bu seslendirme yüklenmis anlamadim bu konuda lütfen yardim.

Sayım üyelim,

Cihazınızın harita menüsünden sırayla ayarlar/bölgesel bölümüne girin burada sesli yönlendirme seçenekleri ve isimleri yer alamaktadır. Dilediğiniz ses dosyasını seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reelnumber

Sayın Rıdvan Bey,

Cihazımdaki sorunun çözülmesi için göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya gerçekten çok teşekkür ederim.

Sayın reelnumber,

Rica eder, iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vhkm

quote:

quote:

elimde prinha infiniti 5 inç navigasyon aleti var a101 satışa sundugu zaman almıstım.. güncelleme yapmak istiyorum ama bir türlü pc baglantısı yapamıyorum.
    usb ile baglantı yaptıgımda şarj oluyor ama otomatık aleti görmüyor..eşitleme merkezi ile navigasyonun içine girebiliyorum ama bir türlü Naviextras Toolbox. ile baglantı kuramadım..
    en son sürüm Naviextras Toolbox indirdim sistemim win7_32 bit..
    bu konuda nerde hata yapıyorum ,yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba?
    teşekkürler

Merhaba
    Menude ayarlar-USB- Bölümünden yıgın depolama aygıtı secenegınız secınız bu işlemden sonra cihazını toolbox programına baglanacaktır
    Saygılar

merhaba.. inanın tüm olasılıkları denedim.. bir türlü baglantı kurmuyor..
    yıgın deposu olarakta dıger seceneklede.. navigasyon pc baglı iken pc kapatıp acmak ,farklı usb slotlarına takmak vs.. zaten kablo sorunu olsa aletın sarj olmaması ve pc eşitleme merkezi ile navigasyon içini göremem gerekiyor.. win xp sistemde de denemem ragmen sonuç alamadım...acaba servisemi yollamam gerekiyor? teşekkürler

Sayın vhkm,

Cihazınızın usb port girişinde sorun olabilir, cihazı teknik se4rvisimize göndermeniz gereklidir.

Aynı Cihazdan bende de bulunmakta ve alalı 2 gün oldu ama cihazımı bir türlü naviextras toolbox ile eşleştiremedim...Şimdi yeni aldıgım cihazımı servise mi yollamayılım yoksa iade mi etmeliyim...?
    infiniti modeli kavsak görünümünü destekliyormu acaba? (2011.12 yüklü harita olarak)
    güncelleme yapmak için hangi programı kullanmalıyız naviextras toolbox mı piranha extras mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 23 Aralık 2011; 0:35:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

Merhabalar cihazim 15 gün önce serviste yazilim silinmesi nedeniyle müdahale yapildi bugün teslim aldim sagolsunlar haritamida güncellemisler fakat bir sorun var sesler bölümünde cihazim karadeniz sivesiyle konusmaya basladi ve ses cok çirkin ve ziriltili ben orjinal türkçe seslendirmemi istiyorum niçin bu seslendirme yüklenmis anlamadim bu konuda lütfen yardim.

Sayım üyelim,

Cihazınızın harita menüsünden sırayla ayarlar/bölgesel bölümüne girin burada sesli yönlendirme seçenekleri ve isimleri yer alamaktadır. Dilediğiniz ses dosyasını seçebilirsiniz.

Tesekkürler piranha sorun çözùldü

• iyi günler; piranha patfinder cihazım var usb ye takıyorum bir türlü tanımıyor, yazılımı eski, 2008 model, ben bu ürünü servise gönderdim piranha desteğin üzerine servis benden 60 TL para istedi, bende yapmalarını istemedim.
    cihazı atmak da istemiyorum cihazım bir arkadaşın hediyesi olduğu için.

Bu konuda ne yapabiliriz. Ücret fazla olduğu için yaptırmak istemiyorum, yeni bir cihaz alsam daha mantıklı fakat
    arkadaşın hediyesi olduğu için ona içim razı gelmiyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. Çok Teşekkür ediyorum.
  • iyi akşamlar. söyle bir sorunum var. yardımcı olan olursa çok dua ederim :))
    pirana infiniti hd red marka navigasyon aletim bugün elime geçti. kargoyla geldi yani. cihazı açtığımda GPS sinyali bekleniyor yazıyor altta. ama sinyal bulamıyor sanırım. bunu nasıl hallederim acaba
  • Forumları araştırdım günlerdir..

Piranha Vista cihazım var..

navi extrasın sitesinden gerekli Günceleme programını indirdim.. Yükledim.

Günceleme yapmak istiyorum ancak. Program cihazı görmüyor..

İşletim sistemi windows XP.

Normal windows üzerinden SD kartı da görüyorum navigasyonun içinide yani Piranha Vistayı...

Bu soruna cözüm yok sanırım

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk izmir -- 24 Aralık 2011; 18:37:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

piranha fuga cihazıma naviextras dan ücretsiz güncelleme yapamıyorum.herşey için ücret isteniyor.ayrıca piranhja extra cihazı görmüyor tanımıyor bile..

Not:cihazın kodu P387 ile başlıyor..

Sayın mj_pelit,

Öncelikle sitemizde yer alan sık sorulan sorular bölümünü inceleyiniz. Naviextras programının kurulumunu yaptıktan sonra programın güncellemesini yapın, güncelleme sonrası cihazınızı pc ye baglayıp usb modunu seçerek bekleyiniz 10 sn içerisnde programın sag alt köşeinde cihaz baglandı uyarısı gelecektir, bu sırada programın açık olması gerekmektedir. Cihaz baglandıktan sonra güncellemeler bölümünden cihazınıza ait güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

naviextras cihazı görüyor.güncellemeyi ücretsiz yapmıyor!

cihazımı tanımayan program naviextras değil piranha extra programı..

Sayın mj_pelit,

Cihazınızın harita menüsünden ayarlar/hakkında bölümüne girerek haritanızın versiyonunu ögreniniz. Güncel harita 2011.07 dir. Eger haritanız güncel ise güncellemlerim bölümünde herhangi bir güncelleme bulamazsınız, yeni güncelleme yayınlandığında güncellemelerim bölümünden güncellemeleri görebilirsiniz. Piranha Extra programı Piranha Navigasyon yazılımı yüklü cihazlarımızı tanımaktadır. Sizin kullanmış olduğunuz cihazımızda İgo yazılımı yüklüdür. Güncellemelerinizi naviextras toolboz programı üzerinden yapabilirsiniz.

basemap 2009.09 Data source NIMA VMAPO [091215] yazıyor.

Sayın mj_pelit,

Basemap igo yazılımının son güncellenme tarihidir. İgo8 kararlı sürümünden sonra herhangi bir güncelleme yayınlamamıştır. Harita bilgileriyle ilgisi yoktur, harita arayüz yazımıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

quote:

quote:

quote:

elimde prinha infiniti 5 inç navigasyon aleti var a101 satışa sundugu zaman almıstım.. güncelleme yapmak istiyorum ama bir türlü pc baglantısı yapamıyorum.
    usb ile baglantı yaptıgımda şarj oluyor ama otomatık aleti görmüyor..eşitleme merkezi ile navigasyonun içine girebiliyorum ama bir türlü Naviextras Toolbox. ile baglantı kuramadım..
    teşekkürler

Merhaba
    Menude ayarlar-USB- Bölümünden yıgın depolama aygıtı secenegınız secınız bu işlemden sonra cihazını toolbox programına baglanacaktır
    Saygılar

yıgın deposu olarakta dıger seceneklede.. navigasyon pc baglı iken pc kapatıp acmak ,farklı usb slotlarına takmak vs.. zaten kablo sorunu olsa aletın sarj olmaması ve pc eşitleme merkezi ile navigasyon içini göremem gerekiyor.. win xp sistemde de denemem ragmen sonuç alamadım...acaba servisemi yollamam gerekiyor? teşekkürler

Sayın vhkm,

Cihazınızın usb port girişinde sorun olabilir, cihazı teknik se4rvisimize göndermeniz gereklidir.

Aynı Cihazdan bende de bulunmakta ve alalı 2 gün oldu ama cihazımı bir türlü naviextras toolbox ile eşleştiremedim...Şimdi yeni aldıgım cihazımı servise mi yollamayılım yoksa iade mi etmeliyim...?
    infiniti modeli kavsak görünümünü destekliyormu acaba? (2011.12 yüklü harita olarak)
    güncelleme yapmak için hangi programı kullanmalıyız naviextras toolbox mı piranha extras mı??

Sayın burakoolook,

Cihazınızda Piranha Navigasyon yazılımı bulunduğundan dolayı güncelleme yapabilmek için Piranhaextra programını kullanmanız gerekmektedir. Piranhaextra programını indirdikten sonra kullanma klavuzunu mutlaka inceleyiniz. İnfinity modelimizde Piranhaextra programını görebilmesi için ana menuden sırayla ayarlar/usb/yıgın depolama aygıtı olarak seçilmelidir. Orjinal ayarlarında usb aktif sync ayarlı olduğundan tüm işlemleri dogru yapsanız bile Piranhaextra programıyla cihaz arasında baglantı kuramazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

iyi akşamlar. söyle bir sorunum var. yardımcı olan olursa çok dua ederim :))
    pirana infiniti hd red marka navigasyon aletim bugün elime geçti. kargoyla geldi yani. cihazı açtığımda GPS sinyali bekleniyor yazıyor altta. ama sinyal bulamıyor sanırım. bunu nasıl hallederim acaba

Sayın fhb_fhb_fhb,

Öncelikle cihazınızı açık alanda denemeniz gerekmektedir, ilk uydu baglantısı açık alanda ortalama 3 ila 9 dk arasında değişmektedir. Kapalı alanlarda uydu sinyali almamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_kizil

iyi günler; piranha patfinder cihazım var usb ye takıyorum bir türlü tanımıyor, yazılımı eski, 2008 model, ben bu ürünü servise gönderdim piranha desteğin üzerine servis benden 60 TL para istedi, bende yapmalarını istemedim.
    cihazı atmak da istemiyorum cihazım bir arkadaşın hediyesi olduğu için.

Bu konuda ne yapabiliriz. Ücret fazla olduğu için yaptırmak istemiyorum, yeni bir cihaz alsam daha mantıklı fakat
    arkadaşın hediyesi olduğu için ona içim razı gelmiyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. Çok Teşekkür ediyorum.

Sayın alper kızıl,

Cihazınızın seri nosunu yazarsanız size daha detaylı yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk izmir

Forumları araştırdım günlerdir..

Piranha Vista cihazım var..

navi extrasın sitesinden gerekli Günceleme programını indirdim.. Yükledim.

Günceleme yapmak istiyorum ancak. Program cihazı görmüyor..

İşletim sistemi windows XP.

Normal windows üzerinden SD kartı da görüyorum navigasyonun içinide yani Piranha Vistayı...

Bu soruna cözüm yok sanırım

Saygılar

Sayın Selçuk bey,

Piranha nın resmi sitesinden sık sorulan sorular bölümününden NAV71 Navigasyon cihazımın harita güncellemesini nasıl yaparım ? sorusunu inceleyiniz. Sonuç alamazsanız lütfenwww.naviextras.com sitesinden ticket bölümünden cihazın modelini ve sorununu yazarak gerekli bildirimi yapınız. Sorun varsa eger en geç 4 iş günü içerisinde çözülecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Merhaba
    Saygılar

Sayın vhkm,

Sayın burakoolook,

Cihazınızda Piranha Navigasyon yazılımı bulunduğundan dolayı güncelleme yapabilmek için Piranhaextra programını kullanmanız gerekmektedir. Piranhaextra programını indirdikten sonra kullanma klavuzunu mutlaka inceleyiniz. İnfinity modelimizde Piranhaextra programını görebilmesi için ana menuden sırayla ayarlar/usb/yıgın depolama aygıtı olarak seçilmelidir. Orjinal ayarlarında usb aktif sync ayarlı olduğundan tüm işlemleri dogru yapsanız bile Piranhaextra programıyla cihaz arasında baglantı kuramazsınız.

Öncelikle Teşekkürler Rıdvan Bey,

O zaman naviextras toolbox programı bir işe yaramıyor mu??

piranha extras programı ile sorun yaşamamıştım zaten ama naviextras toolbox programıyla eşleştirme yapamadım...Bunun sebebi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 25 Aralık 2011; 1:31:05 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.