Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anabilgisayar

10 aralık tarihi itibariyle..goodyear kampanyasından istifade ile bir infiniti 5.0 sahibi olduk... cihazı pc tanimadi.. müşteri temsilcisi ile yaptiğim görüsmede aldiğim cevaplar ..bu problemden kaynaklanan can sıkıntısını unutturdu..hemen yarın servise kargoluyorum..inşallah zamanında gelir... sanıyorum ve forumdanda izlediğim gibi bu tanımama olayı kronik ... buna bir çözüm getirmeli Piranha..ha sahi güneş ekranı çok etkiliyor..bunun bir çözümü varmı..ekranı görmekte zorlanıyoruz...
    Bu destek sayfanız için teşekkürler...harika bir iş yapmışsınız sizi kutlarim...

Sayın anabilgisayar,

İnfinity modelinin seri nosunu yazarsanız size daha detaylşı yardımcı oabilirm. Çünkü 2 versiyon İnfinity modelimiz bulunmaktadır, cihaz özellikleri aynıdır ancak yazılım farklılığı vardır. Cihazınızda igo yüklü ise anamenuden ayarlar usb moduna girip yıgın depolama olarak seçmeleisiniz seçimi yaptıktan sonra mutlaka sağ üst köşede yer alan kayıt sembolune dokunarak değişiklikleri kayd etmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra cihazınızı bilgisayarınıza baglayıp kullanabilirisiniz. Şayet Piranha Yazılımı navteq harita yüklü ise cihazın erkanına şarj modu ve usb modu olarak iki sembol gelmesi gerekir, usb modu seçeneğini seçerek bilgisayarın görmesini saglayabilirsiniz.
    Müşteri hizmetleri konusundaki uyarınızı dikkate alacagımızdan emin olabilirsiniz. Sorun hakkında pm den iletişim bilgileriniz yazarsanız bire bir yardımcı olabilirim.

• Merhabalar...
    seri no:P38512503 Rıdvan Bey... pm için gsm onayi arizasi verdi.. birazdan onu hallederim ...
  • Müşteri temsilcisi için herhangi bir uyarım yok Rıdvan bey..tam tersine çok memnun oldum yaklaşımlarından...
    sizinde problem içeren mesajıma el atış ve cevaplamınıza çok teşekkür ederim ..sonuç alsakta almasakta bu çok güzel bişey..
  • quote:

Müşteri temsilcisi için herhangi bir uyarım yok Rıdvan bey..tam tersine çok memnun oldum yaklaşımlarından...
    sizinde problem içeren mesajıma el atış ve cevaplamınıza çok teşekkür ederim ..sonuç alsakta almasakta bu çok güzel bişey..

Sayın anablgisayar,

Rica ederim.
  • Dediklerinizi benim seri no için yaptım ve iletişimi sagladım... klasöre giremedim ama sebebi buldum.. uzatma kablosu imiş Rıdvan bey .. usb uzatma kablosu saglam olmasına ragmen ..sebep miş aradan onu kaldırınca klasörü açtım yedeğimi aldım..
    Sizle tanıştık bu güzel ama fuzuli yazışmalarımın ve görüşmelerimin sebebi;
    cihazın manueli olan cd deki pdf dosyasıdır... pdf dosyasında tarif basarsoft haritası olan seri cihaz içindir ve ona göre yaptığımız için baglantı saglayamadık...o manuelde..bunun düzeltilmesi ve sizin o güzel açıklamanızın birebir konulması gerekir kanatindeyim...
    Aldığım haberlere göre belki bugün belki kısa süre sonra navteq in güncellemesi yayınlanacak imiş..bu güzel haber...çünkü harita çok kötü..vede eksik..roportör görevinde yapacagız elbet ama çok yeniyim bu cihaz için..
    Kenarında genis bir çerçeve olmadıgı için sanırım güneş ışıgı yansıyor .... ya çok zor görebiliyoruz veya hiç göremiyoruz..bunun için ilave bir aksesuar yapılabilir.. bir planlama varmı acaba...
    Zamanında verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür eder saygı ve sevgiler sunarım...

Öner Cebeci

• quote:

Dediklerinizi benim seri no için yaptım ve iletişimi sagladım... klasöre giremedim ama sebebi buldum.. uzatma kablosu imiş Rıdvan bey .. usb uzatma kablosu saglam olmasına ragmen ..sebep miş aradan onu kaldırınca klasörü açtım yedeğimi aldım..
    Sizle tanıştık bu güzel ama fuzuli yazışmalarımın ve görüşmelerimin sebebi;
    cihazın manueli olan cd deki pdf dosyasıdır... pdf dosyasında tarif basarsoft haritası olan seri cihaz içindir ve ona göre yaptığımız için baglantı saglayamadık...o manuelde..bunun düzeltilmesi ve sizin o güzel açıklamanızın birebir konulması gerekir kanatindeyim...
    Aldığım haberlere göre belki bugün belki kısa süre sonra navteq in güncellemesi yayınlanacak imiş..bu güzel haber...çünkü harita çok kötü..vede eksik..roportör görevinde yapacagız elbet ama çok yeniyim bu cihaz için..
    Kenarında genis bir çerçeve olmadıgı için sanırım güneş ışıgı yansıyor .... ya çok zor görebiliyoruz veya hiç göremiyoruz..bunun için ilave bir aksesuar yapılabilir.. bir planlama varmı acaba...
    Zamanında verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür eder saygı ve sevgiler sunarım...

Öner Cebeci

Sayın anabilgisayar,

Belirttiğiniz pdf dosyası için gerekli incelemeyi başlattık, bşarsoft yüklü cihazlarımızla imalat esnasında karıştırılmış olabilir, bunun için siz müşterimizden özür dileriz. Şu an Navteq Q 4 güncel harita yayınlanmıştır. Nasıl yapacağınızı buradan sık sorulan sorular bölümüne girip NAV 71 kodlu soruyu inceleyebilirsiniz. Güneş yansımasını engellemek için gerekli birimlere bilgi verildi gelişmeleri sit4emizin haberler bölümünden takip edebilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Rica ederim ..problem sayenizde çözülmüştür.. harita güncelleme haberi içinde teşekkürler...
  • Huawei Ideos X5 telefonumda bu yaz satın aldığım Piranha Trafikli Navigasyon yazılımı yüklü. (Versiyon 11.3.03) Şu anda versiyon 11.4.03 çıkmış ama Android market güncellememe, yüklememe izin vermiyor. Yani şu anda eski sürümü telefonumdan silsem dahi yeni sürümünü yükleyebilmem teknik olarak mümkün değil. Bunun sizden değil Android marketten kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum.

Bu konudaki sıkıntıyı nasıl gideririz? En azından Android marketteki sorun giderilene kadar .apk formatında yükleme dosyasını paylaşmanız mümkün mü?
  • Bir konuda daha yorum yapmak istiyorum. Çok kısa bir süre için tanıtım fiyatı diye lansman yaptığınız için hepimiz alel acele aşağıdaki fiyatları ödeyerek yazılımınızı aldık:

Ömür boyu harita: 13.90 €
    1 yıllık trafik: 6.90 €
    Ömür boyu trafik: 20.90 €

Şimdi ömür boyu harita ve trafik güncellemesinin beraber 19.99 €'a satıldığını görüyorum. Bu durumda bu fiyat üzerine trafiği 1 yıl alanlar 0,81 €, ömür boyu alanlar 14,81 € fazla para ödemiş oldular. Trafiği 1 yıllık alanlara ömür boyu güncellemeyi hediye ederek onların mağduriyetini ortadan kaldırabilirsiniz ama ömür boyu alanlar için nasıl bir çözüm yöntemi düşünüyorsunuz?
  • Sayın yetkili;

Media monster q taşınabilir dvd player almayı düşünüyorum ancak sormak istediğim bir soru var.

1-Bu cihaza karasal antenin haricinde uydu cihazı bağlayarak izleyebilirmiyiz?
    2-Bu cihaz olmuyorsa bu şekilde çalışan bir modeliniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Huawei Ideos X5 telefonumda bu yaz satın aldığım Piranha Trafikli Navigasyon yazılımı yüklü. (Versiyon 11.3.03) Şu anda versiyon 11.4.03 çıkmış ama Android market güncellememe, yüklememe izin vermiyor. Yani şu anda eski sürümü telefonumdan silsem dahi yeni sürümünü yükleyebilmem teknik olarak mümkün değil. Bunun sizden değil Android marketten kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum.

Bu konudaki sıkıntıyı nasıl gideririz? En azından Android marketteki sorun giderilene kadar .apk formatında yükleme dosyasını paylaşmanız mümkün mü?

Sayın luxaeterna,

Konuyla ilgili geremkli test ve kontorlleri başlatmış bulunmaktayız. Sorun çözülür çözülmez, sitemizin haberler bölümünden sorunun kaynagı ve ilgili bilgiler yayınlarnacaktır.
    Piranha Nvigasyon Yazılımları için önerilerinizi dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarbaro

Sayın yetkili;

Media monster q taşınabilir dvd player almayı düşünüyorum ancak sormak istediğim bir soru var.

1-Bu cihaza karasal antenin haricinde uydu cihazı bağlayarak izleyebilirmiyiz?
    2-Bu cihaz olmuyorsa bu şekilde çalışan bir modeliniz var mı ?

Sayın sugarbaro,

Piranha Media Monster Q Type taşınabilir dvd player modelimiz analog tv özelliğine sahiptir. Dilerseniz analog girişini kullanarak, dilerseniz AV/IN girişini kullanarak uydu alıcınızı baglayabilirsiniz.
  • quote:

Bir konuda daha yorum yapmak istiyorum. Çok kısa bir süre için tanıtım fiyatı diye lansman yaptığınız için hepimiz alel acele aşağıdaki fiyatları ödeyerek yazılımınızı aldık:

Şimdi ömür boyu harita ve trafik güncellemesinin beraber 19.99 €'a satıldığını görüyorum. Bu durumda bu fiyat üzerine trafiği 1 yıl alanlar 0,81 €, ömür boyu alanlar 14,81 € fazla para ödemiş oldular. Trafiği 1 yıllık alanlara ömür boyu güncellemeyi hediye ederek onların mağduriyetini ortadan kaldırabilirsiniz ama ömür boyu alanlar için nasıl bir çözüm yöntemi düşünüyorsunuz?

Sayın Piranha Destek;

Ekteki diğer soruma cevap vermemişsiniz. Dediğim gibi birçok arkadaşım -kimisi yıllık, kimisi ömür boyu olmak üzere- yazılımınıza ücret ödedik.

• 1. Şu anki ömür boyu ücretten daha fazlasını ödeyip yıllık satın alanlar için ne yapacaksınız?
    • 2. Şu anki fiyatın neredeyse iki katı ücret ödeyip ömür boyu satın alanlar için ne yapacaksınız?

• Sayın Yetkili;
    Güncellemeleri yaptım sağolun... haritayı büyüten düğme yetersizmi acaba... araç seyir halinde iken rotanın sadece yola odaklanması lazım degilmi... rotanın sagında solunda luzumsuz dünya kadar yeri görüyoruz.. ayarlardan /harita görünümü/tema diyoruz..ve haritayı dügmeden maxumum büyütüyoruz ..kaydet düğmesine basıyoruz.. fakat o yakınlıktaki görüntü kalıcı olmuyor eski haline dönüyor..yanlış bişeymi yapıyoruz acaba...

p385-infiniti HD5
  • quote:

Sayın Yetkili;
    Güncellemeleri yaptım sağolun... haritayı büyüten düğme yetersizmi acaba... araç seyir halinde iken rotanın sadece yola odaklanması lazım degilmi... rotanın sagında solunda luzumsuz dünya kadar yeri görüyoruz.. ayarlardan /harita görünümü/tema diyoruz..ve haritayı dügmeden maxumum büyütüyoruz ..kaydet düğmesine basıyoruz.. fakat o yakınlıktaki görüntü kalıcı olmuyor eski haline dönüyor..yanlış bişeymi yapıyoruz acaba...

p385-infiniti HD5

Sayın anabilgisayar,

Sizde saolun, haritayı büyütme yetersiz değil uluslararası ölçümlere uygun yapılmıştır. Ayarlarla ilgili bir sorun olabilir en basit çözümü ayarlar/sistem/varsayılan ayarlara geri dön seçeneğini kullanarak fabrika ayarlarına geri dönünüz. bu işlemden sonra harita menusunden haritayı büyüttükten sonra tekrar deneyiniz. HD ekrana sahip ürünler diger cihazlara göre görsel olarak hartitada daha fazla görüş olanagı sağlamaktadır.

• Sayın Piranha yetkilisi,

Elimde Piranha Infiniti HD Black navigasyon cihazı var, daha önce destek adresine attığım maillerde pekte tatmin edici cevaplar alamadım.

Sorularım şunlar;

1-Öncelikle trafik bilgi sistemi navigasyon cihazlarına ne zaman gelecek
    2-Trafik bilgi sistemi geldiğinde elimde ki Infiniti HD Black ile kullanabilir miyim?
    3-Bu cihaza başka navigsayon uygulaması ve haritası yükelebilir miyim? yüklersem garantisi ne olacak veya ömür boyu ücretsiz harita desteği bitecek mi?
    4-Eğer elimde ki cihaza trafik bilgi sistemi gelmeyecekse yani cihaz desteklemiyorsa bunu asıl destekleyen bir cihaza dönüştürebiliriz(yani eskiyi ver yeniyi al şu kadar öde gibi olabilir).

Teşekkür ederim.
  • Sayın Piranha yetkilisi ve Piranha kullanıcıları ,

Piranha Evoque modelini almayı düşünüyorum ,acaba harita güncellemeleri nasıldır ? Adres bilgisi girerek yön bulma efektif midir ? Bu yönde tavsiye edeceğiniz başka model var mıdır ?Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Bir konuda daha yorum yapmak istiyorum. Çok kısa bir süre için tanıtım fiyatı diye lansman yaptığınız için hepimiz alel acele aşağıdaki fiyatları ödeyerek yazılımınızı aldık:

Sayın Piranha Destek;

Ekteki diğer soruma cevap vermemişsiniz. Dediğim gibi birçok arkadaşım -kimisi yıllık, kimisi ömür boyu olmak üzere- yazılımınıza ücret ödedik.

• 1. Şu anki ömür boyu ücretten daha fazlasını ödeyip yıllık satın alanlar için ne yapacaksınız?
    • 2. Şu anki fiyatın neredeyse iki katı ücret ödeyip ömür boyu satın alanlar için ne yapacaksınız?

Sayın Piranha Destek;

Sanırım bilerek cevap vermiyorsunuz. Cevap vermemenizin nedeni henüz bu konuda bir çalışma olmaması mıdır? Eğer daha sonra cevap verecekseniz en azından bunu belirtebilir misiniz?

• Rıdvan Bey Piranha Escape P382 koldu cihazın firmware 'ini yada indirebileceğim linki mail atmanız mümkün mü ? Sitenizden de bu tip talepte bulundum ama geri dönüş olmadı. Sitede diğer cihazlar gibi bazı kodlu cihazların firmware 'inin yayınlanmamasının sebebi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amras -- 16 Aralık 2011; 21:59:38 >
  • piranha navigasyonların hangisinde gece gündüz otomatik renk modu mevcut acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.