Şimdi Ara

Piranha Business Tab 7 hakkında görüşleriniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
16
Favori
153.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oblio'nun Mint Plus 7'si varken Piranha alınmaz. Hem fiyat farkı var hem de şarj süresi farkı. Alacak arkadaşların Teknosa'ya gidip Oblio Mint Plus 7'yi incelemelerini tavsiye ederim.
    Üstelik Oblio'nun kutusundan mini HDMI kablo çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazian_12 -- 25 Temmuz 2012; 13:25:31 >
  • Arkadaşlar şöyle diyim başıma bir Firebrand tablet rezaleti geldi. Ucuz tablet alırkan 2 kere düşünün derim yada iyice araştırıp ürünlerin özelliklerini inceleyin derim tavsiye benden sizlere fiyattan önce performans önemli !!!
  • Ben iade ettim. Şarj süresi çok yetersizdi ve usb bölümü sıkıntılı hiçbir flash diski okumuyor. Umarım iadem kabul edilir. 7 gün içerisinde göndermiş oldum. Bu sebeplerle iade kabul edilirmi.
  • fiyat aralığınız 200-300 lira ise oblio mint plus ı öneririm. başka bir konuda da yazdım şimdi de yazıyorum firebrand falan hikaye tablet alırken kapasitif ekran tercih etmenizi öneririm rezistif ekran artık demode oldu..
  • Çin malı tabletlerden çokta bir beklentimiz olmamalı diye düşünüyorum. Ekran performans tatminkar. Pil süresi wifida başarısız başka tabletlerde nasıldır bilmiyorum ana bir samsung veya ipad kıyaslaması yapılmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca sizlere sormak istediğim bir konu var. Bluetooth çalıştıran oldu mu. Ben bazı forumlarda wifi ile bluetooth bağlandığı markette böyle uygulamalar var. Kurdum ama olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu cihaza sahibim. sizlerde cihazın donanım içeriğini herhangi bir programla kontrol ettiniz mi? "android asistant ve system tuner vb." programlarla kontrol ettim. İşlemci tek çekirdek ve işlemci hızı 1 ghz görünüyor, ellek miktarı ise kullanılabilen 814 mb... sizde durum nedir. Bu arada ben avea jet ile denedim mobil ağı buldu apn leri atadı ama sanırım pc üzerinden bağlantı öncesi pin isteme özelliğini kapatmam lazım. birde öyle deniyeceğim...
  • Aynı özellikler bende de görünüyor. Sanırım overclock ile çıkabileceği değeri özelliklerin de yazmışlar. Tek rahatsız edici özelliği ısınma donanım çok güç çekiyor. Cep telefonundan hotspot ile internete bağlanıyorum. O zamanda telefonum çok ısınıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhendis35

    Aynı özellikler bende de görünüyor. Sanırım overclock ile çıkabileceği değeri özelliklerin de yazmışlar. Tek rahatsız edici özelliği ısınma donanım çok güç çekiyor. Cep telefonundan hotspot ile internete bağlanıyorum. O zamanda telefonum çok ısınıyor.

    Evet cihaz dediginiz gibi ısınıyor. İlerde sorun çıkarmaz umarım. Bu arada ben piranha plus satın aldım var mı baska alan. Birde ben bir cok gameloft oyununu açamadım; uyumsuz diyor ne is anlamadim. Gameloft live bile acilmiyor. Acabildigim sadece asphalt 7 ve real football 2012. mesela satin aldigim asphalt 6 calismadi uyumsuz diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 29 Temmuz 2012; 19:14:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar cihazı uzun süredir sahip ve inceliyorum. filim seyretmek için çok ideal . internet olayına gelince 3g harici desteği olmasına rağmen 3 g ile cihazlar (aveajet, wınn vb.) uyunm sağlamdı küçükçekmecedeki piranha ana servisinde götürdüm çihazda hiç bir problemin olmadığını ama 3g destek yazılımın eksik olduğunu bunun tüm tab.ler için geçerli olduğunu 1 ay içerde yeni yazılımın geliceğini ve sorunun çözüleceğini garanti ettiler. bende wifi olayına koyuldum ama çevremde beleş vifi yoktu. çözüm cep telimden joikuspot proğramını tele kurarak cep telimin wifi yayının yapmasının sağladım sorum çözüldü. Şuan internette tab den girebiliyorum.
    gelelim diğer özellikler görsel açıdan çarpıcı herkesin beğenisi fiyatıylada ilgisini çekti. içinde 8 adet filim attım çok rahat seyrediyorum. arkadaşların belirtiği gibi sesi inalılmaz düşük ama kulaklıkla bu sorunda gideriliyor. oyunla aram yok oyuzden buna bişey demicem. fiyat performans yerli servis olması büyük avantaj. herkese tavsiye ederim.
    Bu arada elimde fazla bir tab daha var çifte sipariş olayı isteyene satabilirim.iletiliiş ozgur_ozgenc@hotmail.com




  • HB da Ainollar varken bu tablet alınmaz artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@kif

    HB da Ainollar varken bu tablet alınmaz artık.

    aurora 2 418, elf 2 329 ben aldım business i 190 tl ye çok para vermek istesem zaten gidip ne piranha ne ainol alırdım. gider asus, acer, sony apple alırdım ama ne gerek nefsimizi köreltmek amaç... 1 laptop, 1 netbook, 1 desktop , 1 psp, 1 ps3 dedik hadi bide tablet olsun :)
  • Bu işin sonu yok. Devamlı donanım özellikleri değişecek. Bugün piranha oblio ainol. Bir bilgisayarı aldığınız gün demode olmuş bir cihazdır. Beklentilerinize ne hitap edecekse bütçenize göre mekanik yapıp ürün seçin. Her ürünün birçok eksiği var. Önemli olan alacak olan arkadaşlara önceden görülmüş deneyimleri paylaşmak. Aldıklarında ne olacağını bilerek alsınlar.
  • Evet mühendis 35 e katılıyorum. Kolay iş bugün piranha alınmaz, ainol alınır demek yarın aynı arkadaşlar ainol alınmaz artık ..... alınır da diyeceklerdir. Fiyat performans önemli olan... Verdiğiniz yada verebileceğini paraya alabildiğiniz yada aldığınız performanstan memnunsanız sorun yok o zaman.
    .
    Cihaz hakkında deneyimler öneriler paylaşılmalı burada.. Ainol almak isteyen gider alır. Bende bakım bundan önce ainollere ve alırken sadece yurt dışı seçeneği vardı ve güvenemediğim için bana uyanı aldım. Herkesin aklı fikri var buraya "HB da Ainollar varken bu tablet alınmaz artık." yazmak nasıl bir tatmin hissi veriyor onu anlamış değilim :) Gereksiz zaman kaybı böyle yorumlar...
  • piranha hb da 300tl olduğu için demiştim ben.Ayrıca tornado ile aynı özellikler var ve tornados 240 tl.Yani çok fiyat farkı yok.Tornados ta 3700mAh pil var bir de.
  • Herkese selam. Burada yanlış anlaşmalara meyil vermeyelim. Tabiiki herkes istediğini söylemekte özgür. Kimse yanlış anlamasın. Burada herkes almış olduğu piranha tablet hakkında deneyimlerimi yazıyor. Kimsede ürün reklamın dan parada kazanmıyor. Almayı düşünen arkadaşlara bir seçme fikri vermek gayemiz. Herkese teşekkür iyi niyetlerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Haftasonu HDMI kablo alarak Tvde tableti denemedim.
    Wifi ile film izledim. Bazen takılmalar yaşattı ama site bazlıda olabilir.
    Adaptöre takılı olarak 2 film izledim.

    Gördüğüm şöyle birşey var sizlerinde bilgisi varsa paylaşırsanız;

    Film izlerken tablet ekranıda açık oluyor. Ekran kapatma seçeneği yok.
    Buda gereksiz cihaz çalışırken ekran uyku moduna geçemiyor mu?

    Wifi adaptör takılı ve ekran açıkken, tabletin üstüne yumurta kır pişir.

    Ekranı uykuda iken tablet çalışır durumda nasıl olabilir.

    Bu arada cihaz pil ömrünü uzatmak için QUICK SHUTDOWN uygulamasını kullanıyorum.
    Kullanmadığım zaman kendi kapatma düğmesi ile beklemeye alacağıma bu şekilde sistem kapatıyorum.
    Açılış biraz uzun sürüyor ama önemli değil. Pilde beklemede harcamalar ortadan kalkıyor.




  • Hahaha Ekranın tam ortasında siyah bir toz var. Süper :)
  • Selamın Aleyküm ,

    Tableti Kullanlar Varmı?

    Sipariş Ettimde ,

    YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM
  • Sonuç olarak bu cihaz 200 tl ye alınır mı alınmaz mı ona göre sipariş vericem..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.