Şimdi Ara

Piranha Business Tab 7 hakkında görüşleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
550
Cevap
16
Favori
153.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca 3g gongele wın jet vodem ile bağlanabiliyor mu?

http://media.piranha.com.tr/product_media/298/download/Business_Tab_7_Inch_User_Manual_Web.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgenc
    nasıl olcak bi anlat talip olabilirim.
    ozgur_ozgenc@hotmail.com

mail gönderildi
  • arkadaşlar ben bu modelin alt modeli olanını aldım hediye olarak.sadece donanım olarak biraz bilgi vereceğim çok inceleyemedim.bendeki p1010 ile kıyasladığımda çözünürlük düşük ama yeterli olmasına rağmen ekran kalitesi çok iyi değil en büyük dezavantajıda o.dokunmatik kaliteli hızı yeterli uygulamalarda şimdilik sorun görmedim.199 TL nt'de kampanyası vardı ve android giriş için oldukça yeterli. p1010 ile performans olarak rahat yarışır ve geçer ancak ekran konusunda beklentiniz yüksek olmasın.ışık sızması ekranı 150-160 derece falan çevirdiğinizde görünüyor ama cihazı zaten o şekilde kullanamıyorsunuz yani önemli bir sorun teşkil etmiyor benim görüşüm.uzun vadede ömrü ne kadar olur bunu kestirmek güç şuan için ama bence piranha iyi iş çıkarmış.pratik işlerinizi halledebilmeniz için ideal,çok daha pahalı cihazlar almanıza gerek yok diye düşünüyorum

• arkadaslar acaba hangi 3g modemleri destekledigini bilen var mi_?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Bende piranha business tab 7 tablet aldım. Uzun zaman çin malı tabletleri forumlarda araştırdım. Bu üründe Piranha markasının arkasında olduğuna hem kalite hemde servis hizmetlerinin iyi olduğuna inanarak aldım.

İlk düşüncelerim şöyle olacak ki marka tabletlerle İpad, asus, samsung.. vs ile kıyaslanmasının yanlış olacağı. Fakat bu çin malı ürünlerde de kalitelilerinin bulunması.

Düşüncelerim;

1- Ürün ambalajı iyi
    2- İçerik yeterli kablo ve şarj cihazı ( Ekstra hdmi, otg..vs ile fiyat yükselecek ihtiyacı olan temin edebilir)
    3- Ürün dış görünüşü ve kalitesi yeterli. Uzun süre kullanımlarda ekranda ve girişlerde neler olacak göreceğiz.
    4- Dış kasası piyano black albenisi yüksek, bir çok çin malı plastik ve kasa-giriş yerlerinde sıkıntı var.

Yaptığım bencmarklarda gözlerim şöyle;

1- Sesi inanılmaz düşük küçük telefonlarda inanılmaz sesler varken bu boyutta bir cihazda çok zayıf olması ve tek hoparlör olması çok kötü. Eksi özellik.
    2- Sensörler iyi çok hızlı değil ama tepkileri yeterli seviyede.
    3- Ekran çözünürlüğünü biliyorsunuz. 800*480 ekran parlaklığı yeterli seviyede.
    4- İşlemci A13 ve 1 gb DDR3 ile diğer ürünlerden üste çıkıyor. Uygulamalarda çok sıkıntı yaşatmadı.
    5- Usbden şarj olabiliyor.
    6- Pil ömrü felaket internette ve android market uygulamaları yüklerken inanılmaz hızlı bitiyor. 1 saat civarına gitti. Pilden yeterliliğinden bence sınıfta kaldı.
    7- Hareketli duvar kağıtlarında ikonlara basma sırasında hassas değil bir iki kez basmanız gerekiyor.
    8- Kullanımda pil çok ısınıyor. Sanıyorum donanım ihtiyacından dolayı ısınma yüksek. Yaz günü hiç çekilmiyor. Kışın iyi olabilir :) İşin şakası pilin çok ısınması hayra alamet değil.

Size ilk yapmış olduğun kapasitif ekran, benchmark ve ekran görüntülerini sizlerle paylaşacağım.

Sonuç:

Uygun fiyata alınabilecek marka ve kalite olarak iyi bir ürün ekstra +3 yıl ve kullanım hatalarına karşı garantili olaması tercih etme sebebiniz olabilir.
    Unutmayın ki elektronik ürünler birazda şans olayı. Aldığınız ürün kişiye göre değişiklik ( ölü piksel, donanım problemleri, montaj...) gösterecektir.

Piranha Business Tab 7 hakkında görüşleriniz ?

• Videoyu merakla bekliyorum. Şuan bu cihazı DayBuyDay den indirimli almak veya yurt dışından Ainol Novo7 Aurora II almak arasında kalmış durumdayım.
  • Çoklu Ekran Dokunma - Multitouch Screen Benchmark

• Masaüstü

• hocam şmdi 7 tane birden falan alıcam o yüzden endişe edyorum szce iş için yeterlimidr?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DayBuyDay sitesinden siparişimi verdim. Bakalım nasıl bir şey gelecek.

Yurt dışından alımlarda problem çıkması durumunda çok baş ağrısı çekileceği malum. Almışken arkasında destek olan bir mal almak daha mantıklı geldi.

Bu arada, cihazın farklı açılardan resmini çekmeniz veya genel bir video çekmeniz mümkün mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enewwss -- 15 Temmuz 2012; 22:11:09 >
  • Yurtdışından getirme işlemleri kolay sanılıyor. Bugünler gümrükte bu işlemler çok sıkı kontrol ediliyor. 100$/100€ altı vergiden muaf olarak değerlendirilsede bu konu çok hassas gümrük memuru tarafından kırmızı ürün olabiliyor. Ben bizzat yaşadım. Gümrük beyannamesi açtırmak zorunda kaldım.

Bu küçük bilgilendirme sonrasında ürünün testlerim devam ediyor. Biraz cihazı zorlamaya çalışıyorum. Şuan SD doldurmak ile uğraştığımdan biraz foto ve videolar geçikmesi söz konusu. SD mümkün olduğunca dolduğundaki performansını görmek lazım.

Benim bu cihazda benim gördüğüm eksiklikler:

1- Şarj çabuk bitiyor. Wi-Fi kapalı iken sıkıntı yok oyun oynayabilirsiniz. Fakat internete girdiğinizde V12 amerikanlar gibi pil yiyor.
    2- Pil çok ısınıyor. Elinizle tutma sıkıntı olabilir. Bunu piranhaya soracağım. Normal mi?
    3- Dün başlayan bir sıkıntıda ekrana dokunduğunuzda click sesi yerine ilginç sesler çıkartmaya başladı. Cızırtılı bir süre sonra ses geri geliyor.

Bende Daybuyday fiyatı ile iyi bir cihaz.

• İnternete girmek için Usb ye avea jet modemi taktım, ancak hiçbir şey olmadı. Bu şekilde internete girmek mümkün mü acaba bilen varmı?Yosak sadece wifi ile mi internete giriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis35

Yurtdışından getirme işlemleri kolay sanılıyor. Bugünler gümrükte bu işlemler çok sıkı kontrol ediliyor. 100$/100€ altı vergiden muaf olarak değerlendirilsede bu konu çok hassas gümrük memuru tarafından kırmızı ürün olabiliyor. Ben bizzat yaşadım. Gümrük beyannamesi açtırmak zorunda kaldım.

Bu küçük bilgilendirme sonrasında ürünün testlerim devam ediyor. Biraz cihazı zorlamaya çalışıyorum. Şuan SD doldurmak ile uğraştığımdan biraz foto ve videolar geçikmesi söz konusu. SD mümkün olduğunca dolduğundaki performansını görmek lazım.

Benim bu cihazda benim gördüğüm eksiklikler:

1- Şarj çabuk bitiyor. Wi-Fi kapalı iken sıkıntı yok oyun oynayabilirsiniz. Fakat internete girdiğinizde V12 amerikanlar gibi pil yiyor.
    2- Pil çok ısınıyor. Elinizle tutma sıkıntı olabilir. Bunu piranhaya soracağım. Normal mi?
    3- Dün başlayan bir sıkıntıda ekrana dokunduğunuzda click sesi yerine ilginç sesler çıkartmaya başladı. Cızırtılı bir süre sonra ses geri geliyor.

Bende Daybuyday fiyatı ile iyi bir cihaz.

Peki cihazın birkaç açıdan resimlerini ekleyebilmeniz mümkün mü?

• cihazı yaklaşık 30 saatitir inceliyorum ürünün dış görünüşü malzeme kaliyesi çok güzel herkesin dediği gibi sesi çok az dışarı veriyor kulallıkla 2 flim ( salt ve machanic) peş peşe seyrettim gayet ekran görüntüsü güzeldi. ışınma sorunu var ama bana abartı gelmedi neticede laptopta belli nbir süre calışınca ısınıyor. sarj wifi kapalı video da 6 saat kadar gitti.kutu içerinde ogt kablo çıkmadı ama ekran koruyucu jelatin vardı ben sonra dan anladım.hala internete girebilme imkanın olmadı olunca görüşlerimi palyaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgenc

cihazı yaklaşık 30 saatitir inceliyorum ürünün dış görünüşü malzeme kaliyesi çok güzel herkesin dediği gibi sesi çok az dışarı veriyor kulallıkla 2 flim ( salt ve machanic) peş peşe seyrettim gayet ekran görüntüsü güzeldi. ışınma sorunu var ama bana abartı gelmedi neticede laptopta belli nbir süre calışınca ısınıyor. sarj wifi kapalı video da 6 saat kadar gitti.kutu içerinde ogt kablo çıkmadı ama ekran koruyucu jelatin vardı ben sonra dan anladım.hala internete girebilme imkanın olmadı olunca görüşlerimi palyaşırım

uzun süre kullanıcak insana tavsiye edermisin hocam =?
  • Oblio nun 4 ay önce çıkardığı ürünün kopyası olmuş

Cihazlar çok iyi ama ben Piranha ya yakıştıramadım. Oblio'yu taklit etmiş.

Buda Oblio firmasının büyüklüğünü gösteriyor bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_61093528/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61253455

Oblio yeni özellikleriyle bu tabletin aynısını 249 TL ye veriyor. Hatta kampanyada 199 TL'den alanlar var.

Ama cihazlar çok iyi tasarlanmış. Alan arakdaşlara hayırlı olsun...

Şimdi İPAD cakması dediğimiz tabir Piranha yı tablette Oblio çakması mı olarak lanse edecek

• @emirhanasci

Detaylar için teşekkürler :)
  • bunu söylemek için erken ama şuana kadar olumlu 3g internet olayının çözünce daha iyi olacak
  • Piranhanın sunmuş olduğu Piranha Plus paketi, almak istiyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Websitemizde sorun yok diyor ama kaç tane farklı makinede almaya denedim hata veriyor. Halen alamadım. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşmek için inatla bekledim 19 dakika sonra biri çıktı oda yardımcı olamadı. Şuan 3 cevap maili bekliyorum 1 haftadır yanıt yok. Üstelik plus paket alan 1 hafta içinde servis süresi taahüt ediyorlar. Hiç böyle bir destek gösterebileceklerini sanmıyorum.

Plus paket alan var ise bilgi vermesini bekliyorum. Nasıl aldı ise bizlerede tarif etsin
  • Şarjı biraz az gidiyor gibi geldi bana. 2 saat angry birds oynandığında bitiyor. İlk zamanlar için normal mi yoksa bir sorun söz konusu mu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.