Şimdi Ara

Piranha Business 2 Tab 9.0 tablet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Ghostrider** -- 23 Eylül 2012; 0:01:20 >

• takip bende düşnüyorum
  • almayın ekran çözünürlüğü çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

almayın ekran çözünürlüğü çok düşük

çok düşük derken 800*480 dostum bana yeterli gibi geldi sonucta mali400 kullanıyo ama peki sen ne önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

çok düşük derken 800*480 dostum bana yeterli gibi geldi sonucta mali400 kullanıyo ama peki sen ne önerirsin?

hocam 7'' tabletlerde bile 800*480 çok düşük kalıyor sizin alacağınız tablette görüntüler çok kötü olur benim tavsiyem aşağıda linkte vermiş olduğum cihaz 7'' ama bence sizin istediğiniz tableti 2-3 katı performans farkı var ayrıca android 4.1 in avantajları gözardı edilemez

http://www.ucuzcity.com/asp/product/23925/Ainol-Novo-7-Crystal-7-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-Dual-Core-1-5GHz-1GB-RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşkacısı -- 23 Eylül 2012; 18:09:53 >

• quote:

quote:

quote:

hocam 7'' tabletlerde bile 800*480 çok düşük kalıyor sizin alacağınız tablette görüntüler çok kötü olur benim tavsiyem aşağıda linkte vermiş olduğum cihaz 7'' ama bence sizin istediğiniz tableti 2-3 katı performans farkı var ayrıca android 4.1 in avantajları gözardı edilemez

http://www.ucuzcity.com/asp/product/23925/Ainol-Novo-7-Crystal-7-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-Dual-Core-1-5GHz-1GB-RAM

kardeş benim için sıkıntı olan beklemek yoksa 15 gün beklesem bi yerden 250 liraya ainol novo aurora2 alcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş benim için sıkıntı olan beklemek yoksa 15 gün beklesem bi yerden 250 liraya ainol novo aurora2 alcam

hocam bu ürün 1 -2 hafta sonra gelir bence bekle sonradan pişman olmazsın android 4.1 in arayüzü çok akıcı ipadle yakın akıcılıkta arayüzü ve menü geçişleri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bu ürün 1 -2 hafta sonra gelir bence bekle sonradan pişman olmazsın android 4.1 in arayüzü çok akıcı ipadle yakın akıcılıkta arayüzü ve menü geçişleri var

dostum dediğim gibi beklemek sorun yoksa aurora2 alırım
  • İsteyen varsa ben de 2 tane var. birini satabilirim. fiyat olarak 260 tl düşünüyorum. Cihazda internetten aldıklarınızda olmayan piranha plus paketi var. Bu paket ile garanti 5 yıla çıkıyor ve telefonla veya internetten arıza kaydı açıp kargo ücreti olmadan kapıdan kapıya garanti kullanabiliyorsunuz. 7 günü aşan durumlarda birebir değişim var. isteyene sanalpazardan getli alışveriş açarım. fiyat 270 olur. yaklaşık 1 haftalık cihaz. sıfır çizik.
  • Özellikleri çok zayıf.
    Çözünürlük 1280*800 ve IPS olmalıydı en azından.
    Kamera 5MP olmalıydı.
    İşlemci de çift çekirdekli olmalıydı.
    Bu tablet alınmaz.
  • Bir tanıdığım tablet önermemi istedi de küçük kızı için. Ben de biraz araştırdım bu fiyata iyi olduğunu düşündüm ama çözünürlük konusunda dezavantajı varmış. Bu düşük çözünürlük göze çok batıyor mu yoksa performans isteyen kişilerin umursadığı derecede mi ? Alacak kişi 8 yaşında yani bu niye çift çekirdekli değil diye sormaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.