Şimdi Ara

(PIRANHA 2GB MP3 PLAYER) NASIL BİLİRSİNİZ BU MP3 ü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  (PIRANHA 2GB MP3 PLAYER) NASIL BİLİRSİNİZ BU MP3 ü ??

Kardeşime alacağım öyle ahım şahım video oynatıcısına gerek yok müzik olsun ucuz yollu olsun yeter alınırmı yada başka tavsiyeler ??

# PIRANHA QUINN PLUS 2 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR 2 GB Dahili hafıza - CD Kalitesinde 500 şarkı depolama kapasitesi
    # USB 2.0 ile yüksek hızda data transferi
    # Mp3/ WMA dijital müzik formatlarını destekleme
    # 128 x 32 Piksel LCD ekran ve 7 farklı ekran aydınlatma rengi
    # Dahili mikrofon ile ses kayıt
    # Ses kalitesi geliştirilmiş yüksek kaliteli kulaklık
    # ID3 Tag gösterim (Parça adı / Şarkı Sözleri)
    # 7 Farklı ekolayzır
    # 7 Farklı çalma modu
    # 1 Adet AAA alkalinli pil ile 12 saata varan çalışma süresi
    # Enerji tasarrufu modu
    # Tuş kilitleme özelliği (HOLD tuşu)
    # Firmware upgrade – Yazılım güncelleyebilme
    # Windows 98 / Se / Me / 2K / XP / Vista ve MAC OS 10 Uyumlu
    # 7.6 x 2.8 x 1.9 cm boyutlar ve 35 gr ağırlık
    # 2 Yıl garanti

• Valla BEnde Bügün Gördüm Nette GEzinirken Creative Zenden Vaz GEçtim Ona O Kadar Para VEreceğime Bunu Alırım Dedim Nette Ses Kalitesine Çok İyi Diyorlar Ama Kulaklığını Değiştirmen Gerekiyormuş Kendi Kulaklığı Kötü Ses Veriyormuş Tek Aklımda Kalan Soru Bunun Radyolu Modelinde Radyo İyi Çekiyormu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrDraius

Valla BEnde Bügün Gördüm Nette GEzinirken Creative Zenden Vaz GEçtim Ona O Kadar Para VEreceğime Bunu Alırım Dedim Nette Ses Kalitesine Çok İyi Diyorlar Ama Kulaklığını Değiştirmen Gerekiyormuş Kendi Kulaklığı Kötü Ses Veriyormuş Tek Aklımda Kalan Soru Bunun Radyolu Modelinde Radyo İyi Çekiyormu...

Yanlışın var özelliklerde ne diyor: "# Ses kalitesi geliştirilmiş yüksek kaliteli kulaklık"
  • ses kalitesi iyi fakat uzun ömürlü bir alet değil. 1 ayda tuşları bozuldu. zaten tuşları çok sert.uzun ömürlü kullanılmaz
  • ucuz bişey istiyosan alabilirsin. ama ucuz mallar fazla dayanmaz
  • ÇİN MALI DEĞİL,ÇİN MARKALARINDAN UZAK DURRR (MİNTON PIRHANA VB..)
  • 45 LİRAYA CREATİVE AL HEMDE 2 GB SÜPER SESİ VAR BENDEDE VAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun HepsiBurada Dan 4gb Radyolu Spariş Verdim yarın Elimde Olur İnş Güzel Bi Cihazdır
  • Piranha Buddy Ultra 4GB FM Radyolu Dijital MP3 Çalar....bazıları kötü yorumlar yapmış sesi kötü falan diye.ben almadan önce internette araştırdım buradaki ve birkaç yerdeki birkaç kötü yorum yüzünden nerdeyse almaktan vazgeçiyordum.sonrada aman elli lira değil mi al gitsin dedim ve bugün bimeksten aldım.eve geldim açtım,kurcaladım baya bir özelliği var ufacık alette.fiyatına göre gayet iyiymiş bence. ve şu kulaklığına kötü diyenler acaba nasıl bir ses istiyorlar anlamadım doğrusu?kulağınızı mı patlatmak istiyorsunuz daha fazlasını isteyip?son sese kadar açıyorum nerdeyse kulağım patlayacak.bundan daha yüksek ses insanın kulağını ne yapar düşünmek istemem?ben uzun süre dinliyorum birde.ztn kitapcığının içinde bile yazıyor,yüksek seste uzun süre dinlemeyin çınlama vs durum olursa doktorunuza başvurundiye.4 yıl önce falan GOLDMASTER MP4-511 MP4 2GB+DOKUNMATİK mp4 almıştım.o da iyiydi fakat şu lityum pil olması olayın içine etti.Pili bu yüzden garanti süresinde servise göndermiştim bir dönem daha idare etmişti ve şu an şarjdan çekince 10 dk dayanmıyor.pil ömrünü yedi servise göndermem gerek bir ton masraf.ondan benim tek amacım müzik dinlemek olduğu için pirahnayı aldım.hem radyosu da var bunun.bunu alma sebebim de en azından harici pille çalışıyor olması.iki tane şarjlı pil alır geçerim.en azından yedeği her daim yanımda olur ve o an pil bitse bile yedekle değiştirebilirim.lityum pil akıl karı değil.telefonlarımızdaki gibi çıkarılabilir lityumlardan olsa neyse ama dahili işte, içinde çıkmıyor lanet olasıca servise gönder et bir sürü masraf çıkıyor başa.bu pirahna o yönden iyi.çok fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız bence makul yani fiyatına göre özellikler ve ses kalitesi iyimiş ben beğendim doğrusu,düşünen arkadaşlara tavsiyemdir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.