Bildirim
piranha 1211 camera için x64 driver lazııım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
birçok sürücü de olduğu gibi vista beta açısından web cam lerde de sürücü sıkıntısı mevcut bence yurtdışındaki forumlara bakmanda fayda var.
_____________________________ -
bu ürünün x64 driverı çıkçaını sanmam _____________________________ ▂▃▄ ▄▃▂ -
piranha'nın resmi web adresihttp://www.piranha.web.tr/ konu ile ilgili mesaj atabilirsin ama uzun süre x64 sürücüsü çıkaracağını bende sanmıyorum -
zor gerçekten zor allah yardımcın olsun _____________________________ mükemmel olmaya çalışmakta mükemmeli aramakta hata -
Sayın arkadaşlar. Ben uzun çabalarım sonucunda driver'i ben yaptım. Ama neticede gayet iyi oldu. isteyenler ve sayınwww.piranha.web.tr cilere duyurulur!!!
http://dosyam.net/?id=9dxmki
adresinden indirebilirsiniz.
Piranha
_____________________________ [ Athlon 64 4800 X2 ][ 2X1 GB Corsair XMS Ram ][ 500X2 SATA 2 Seagate NCQ ][ ASUS M2 CROSSHAIR NF 590 ][ HIS X1950 Pro IceQ 3][ Nec 3520 AW, 7173 LabelFlash DVD-RW ][ Pioneer 120 S Slot DVD ][ 19" Samsung 932B+ LCD ][CoolerMaster 550 W PSU ]
-
ben kurdum çalışıyo valla çook teşekkür ederim, bir elektronik mühendisi olarak driver nasıl yapılıyo kabaca öğrenmek de isterim doğrusu, helal olsun _____________________________ Varlığında,varlığın var olmasının söz konusu olduğu bir varlık olarak
var olan bir varlığım(J.P.Sartre) -
quote:
Orjinalden alıntı: GrafiKedy
Sayın arkadaşlar. Ben uzun çabalarım sonucunda driver'i ben yaptım. Ama neticede gayet iyi oldu. isteyenler ve sayınwww.piranha.web.tr cilere duyurulur!!!
Piranha
bende piranha ks1211 var ve verdiğin bu driver ile vista ultimate 64 bit de driveri kabul etti ve sorunsuz çalıştı emeğine sağlık kardeş süpersin_____________________________ 61 > 34
-
Selam ben piranha X type 10mp webcam kullanıyorum ve vista X64 işLetim sistemim var. Vermis oLdugunuz sürücüyü denedim ama yemedi. Yardımcı oLursanız sevinirim.. _____________________________ -
Bende de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler _____________________________ -
Bende Piranha 1211 için 64 bit Vista driver var. _____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
Teşekkürler!!! _____________________________ Eski nick: opticalmouse -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrafiKedy
Piranha
kaç sene sonra konuyu hortlattım ama teşekkürü haketti:) valla kralsın hoca;) o kadar araştırdım tabi dh'tan hallettim her zamanki gibi:) kamerayı atacaktım sayende kullanıyorum:) eyvallah
Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...
-
@GrafiKedy kardeşe teşekkürler.
_____________________________ -
Arkadaslar DH her derde deva hakkaten ama calistigi soylenen driverin link ölü indirenler arasnda tekrar upload yapabilecek var mi acaba? tesekkurler simdiden, baska biyerde bulunmuyo cunku bu lanet şey. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: derZyklus
Arkadaslar DH her derde deva hakkaten ama calistigi soylenen driverin link ölü indirenler arasnda tekrar upload yapabilecek var mi acaba? tesekkurler simdiden, baska biyerde bulunmuyo cunku bu lanet şey.
ben yüklerim kardeş akşama hatırlat -
Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme... -
driverı yeniden uploadlama şansınız varmı önceden indiğimde çalışıyordu fakat hard disk yanınca içinde gitti.şimd ise linkler ölü _____________________________ -
buyrun.
http://hotfile.com/dl/141917000/41c1594/Piranha_PC1211_WebCam_For_WinXP_X64_Vista_X64.rar.html_____________________________ 
Ey güzel Ülkem;
Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
Attığın her adımı, Soludugun her nefesi, ATATÜRK'e borçlusun.
Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...
Benzer içerikler
- samsung ml 1610 driver
- epson kafa temizleme
- razer deathadder v2 x hyperspeed
- vxe r1 driver
- vatan bilgisayar fatura kaybettim
- razer kiyo pro ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler