Şimdi Ara

Piramitler Hakkında İlginç İddia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
11.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazcık araştırma isteği olanda piramitlerin üzerinden geçen meridyen karaları ve denizleri tam iki eşit parçaya böldüğünü bilir.Dünya'nın merkezinde demekle bu kastediliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

Pau__gasoll kusura bakma ama birazda arastır istersen bu tür sorularda sorma artık bir sürü şey bulundu zaten.Şeyden kastın neyse onuda bilmiyorum yaa artık.

burda soru sormanın yasak olduğunu bilmiodum!!!!!!!! ben sordum cevap vermek isteyen ya da bilgisi olan zaten söylüyor

Benim senin sorularına bi kastım yok zaten.Yazmıssın:'' bide bişeyler bulsalar bari.Yada belkide buldularda söylemiyorlar''. Bu cümlelerin sonuna soru işareti koymakla bunları soru yapmış olmassın!!!Burası genel-kültür kısmı ne olursun birazcık araştırıp, bu konularla ilgili fikirlerini ve sorularını bu dogrultuda sun...

• araştırmadığımı nerden biliosun.bana cevap vericek olanda verir. boşuna tartışma
  • Piramitleri o zamanın insanları yapmamıştır mutlaka. Çünkü açıkça belli ki, o zamanın teknolojisi onu yapmaya yetmez.

O piramitler insanları bilgilendirmeye gelen dünya dışı varlıklar tarafından yapıldı. Ancak o zamanlar insanlar bu varlıkları, olduklarının da üstünde, tanrı olarak görmeye başlayınca, dünya dışı varlıklar bilgileri özgür iradeye uygun olacak şekilde veremez oldular. Bu durumda da işler istedikleri gibi yürümemiş olduğu için, özgür iradeye müdahale etmemek amacıyla dünyadan ayrıldılar.

Tabii ki bunları ben kendi kafamdan uydurmuyorum. Yaklaşık olarak aklımda böyle kalmış ama ayrıntılarda biraz yanılmış da olabilirim. Bunlar 4 kitap halindeki Ra Bilgileri kitaplarında anlatılıyor. Merak ederseniz, hiç değilse ilk kitabı alıp okuyabilirsiniz. Orada daha çok fazla bilgi var. Ra kimdir? Ra Bilgileri hakkında nereden kısaca bilgi edinebilirim derseniz de nette araştırabilirsiniz. Ben de bu konuda bir miktar bilgi aktaran bir adres verebilirim.

http://www.budur.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=610

Kitabın daha birincisini okuduğunuz zaman sizi çok fazla şaşırtıcak bilgilerle karşılaşıcaksınız. Piramitler anlatılanların yanında eşantiyon olarak bile kalmıycak. Ama tabii ki bu yönde meraklı olanlar için.

• quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Piramitleri o zamanın insanları yapmamıştır mutlaka. Çünkü açıkça belli ki, o zamanın teknolojisi onu yapmaya yetmez.

Hz. Adem e gelecek tüm teknolojiler(bilgiler) öğretildi

Hemen yoq Hz. Adem mi yapmş demeyin Ben sadece "bilgi başta insana verilmiştir" demek istiyorum

edit:Din tartışması çıkarmaya da gerek yoq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 10 Aralık 2006; 13:39:46 >
  • RUSYA'da, tarih kavramına yeni yaklaşımlar getiren bir grup bilimadamı, Mısır piramitlerinin Türkler tarafından yaptırıldığını ileri sürüyor.
    Moscow News dergisinin son sayısında yer alan habere göre, bu akımın öncülüğünü yapan Anatoliy Timofeeviç Fomenko, aslında tarihçi değil, matematikçi (Moskova Devlet Üniversitesi). Dergi, Fomenko'nun ortaya tezlerin pek çok tarihçi tarafından ciddiye alınmadığını, ancak bu bilimadamının, kitapları ABD'den Avusturalya'ya kadar pek çok okulda okutulan dünyaca ünlü bir matematikçi olmasının, görüşlerinin en azından tartışılmaya değer bulunduğunu belirtiyor. "Yeni Kronoloji"nin yanlısı - Garri Kasparov, dünya satranç şampiyonu 1985-2000.
    Fomenko grubunun temel tezi, günümüzde "gerçek" diye bilinen tarihi olaylarla kişilerin aslında düş ürünü olduğu varsayımına dayanıyor. Bu tez, Sezar'dan Büyük İskender'e tarihteki çok sayıda kahramanla onların döneminde geçtiği sanılan olayların başka kişilerle başka olayların "karbon kopyaları" olduğunu ileri sürüyor. Fomenko, olaylar ve kişilerle ilgili ayrıntılı bilgiler edinilen tarihi belgelerin ait oldukları dönemin belirlenmesinde kullanılan "karbon 14" yöntemini de güvenilir bulmuyor. Grup üyeleri, binlerce tarihi belgeyi içeren araştırmaları sırasında, ayrı zaman dilimlerinde birbirine çok benzeyen olaylarla karşılaşıyor ve bunları "tek bir doğru"nun uzantıları olarak yorumluyor.
    Rus matematikçinin, "İmparatorluk" (Moskova, 1996) kitabında ortaya koyduğu ilginç görüşlerden biri de, Ruslar'ın kökeniyle ilgili. Fomenko, aslında Ruslar'la Mogollar'ın aynı ırktan geldiğini savunuyor. Fomenko, Türkler'le Ruslar'ın uzun süre Avrupa, Asya, Amerika ve kuzey Afrika'yı birlikte yönettiğini, Mısır piramitlerinin de bu imparatorluk döneminde (14-16 yüzyılları) yapıldığını ileri sürüyor. Peki, bu kadar önemli "gerçek"ler neden günümüze aktarılamadı? Fomenko bunu, "toplumsal unutkanlık"la açıklamaya çalışıyor.
    Moscow News, matematiksel yöntemle kronolojiye karşı çıkan Fomenko'nun görüşlerinin daha önce İsaac Newton tarafından da savunulduğunu yazıyor.

Josef Juste Skaliger (1540-1609)
    Fransız astrolog.. İtalyan asıllı..
    Cenevre'de Felsefe öğretmeni'ydi. Latin yazarları üstüne incelemeler ve torumlar yayınladı.
    Antikçağ kronolojinin kurucusu...
    Eserleri:
    -Opus Novum de Emendatione Temporum.-Paris, 1583.
    -Thesaurum temporum.-Leyden, 1606.

"Yeni Kronoloji"nin temel düşünceleri:
    1. J.J. Skaliger'in astrolojik kronolojisi - yalancı ve bilimsiz.
    2. Hazreti İsa yaşadı 1152-1185 ve saltanat sürdü İstanbul'da milattan sonra 1182-1185 yıllarında. Hz. İsa ve bizans imparator Andronik Komnin - bir kişi.
    3. Hazreti İsa'nın (Andronik'in) çarmıha gerilişi yeri - Beykoz dağı (Hazreti Yuşa Türbesi).
    4. Hazreti İsa'nın katli için Yunanlarına Öç - bu ilk haçlı seferi (1202-1204).
    5. Romanovlar hanedanı sahte yaptı (tahrif etti) Rus tarihi.
    6. On dokuzuncu yüzyılda Yunanlar, İngilizler ve Fransızlar sahte yaptılar(tahrif ettiler) Türkiye'nin tarihi.

Rusça:
    http://chronologia.org/

Almanca:
    http://www.jesus1053.com/

İngilizce:
    http://history.mithec.com/
    http://en.wikipedia.org/wiki/New_Chronology_(Fomenko)

• carbon 14 radyoaktive ışıma ile alakalı olduğu için geçerli bir yöntemdir.İzotoplar saat gibi keskin zaman dilimleri içinde bozundukları için yadsınamaz tarihlendirme yaparlar.Eğer işinizi daha başka izotoplarla yaparsanız bu konuda şüphe kalmaz.

Detay bilgi: Her izotop artı ve eksi hata ile yarılanma ömrüne sahiptir.Farkılı izotopların farklı yarılanma ömürleri vardır.Yan isabir değildir.Hatta MR cihazına girerken vucudunuza enjecte edilen madde de radyoizotop dur ancak yarılanma ömrü satt bazuında olduğu için birkaç gün sonra vucudunuzda birşey kalmaz.Bu yüzden zararsızdır.
    Ancak Bunu uranyıum izotopuyla yaparsanız, nalları dikeceğiniz gibi binlerce yıl da vucudunuzda kalır.Ve binlerce yıl sonra sizin ne zaman öldüğünüzü araştıran geleceğin bilimadamlarına kesin veri vermiş olursunuz.

Detay bilgi örneği:
    Yakın zamanda radyoaktive madde ile zehirlenen eski Rusajanı için ölüm tarihini saptamak aynı günde ölmüş birini saptamaktan daha kolay olacaktır. Çünkü vucudundaki radyoaktive malzeme yarılanma ömrü kadar bir zaman içinde azalacağı için ilk durumuyla karşılaştırılıp ne kadar zaman önce öldüğü bulunabilinir.unu yüzbin yıl sonra yaparsanız, günü gününe bulmak olası olamayabilir ancak belki on veya yüz yıl hata ile rahatlıkla kesin tarihi bulabilirsiniz.

BİLİM HERŞEYDİR.YETER Kİ TEKNİKLERİ ANLAMAYA ÇALIŞALIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: bigjackal

bu piramitler çok tuhaftır bakın:

>>Kahire'de bulunan " Keops piramidi " nin 12 ton
    > > agirliginda iki buçuk
    > > >>milyon bloktan olustugunu, Günde on blok
    > > yerlestirilmesi halinde yapiminin
    > > >>664 yil sürecegini, Piramidin üstünden geçen
    > > >>meridyenin karalari ve denizleri tam esit iki
    > > parçaya böldügünü ve
    > > >>piramidin dünyanin agirlik merkezinin
    > > >>tam ortasinda bulundugunu,
    > > >>
    > > >>Yüksekliginin (164 m.) bir milyarla
    > > >>çarpiminin günesle dünyamiz arasindaki uzakligi
    > > >>verdigini, Tabanalaninin,yüksekliginin iki katina
    > > bölünmesinin pisayisini
    > > >>verdigini,
    > > >>
    > > >>Piramitlerin içerisinde "ultrasound", radar,sonar
    > > gibi cihazlarin
    > > >>çalismadigini, Kirletilmis suyun bir kaç gün
    > > >>piramidin içinde birakildiginda aritilmis olarak
    > > bulundugunu,
    > > >>Piramidin içerisinde sütünbir kaç gün süreyle
    > > taze kaldigini ve sonunda
    > > >>bozulmadan
    > > >>yogurt haline geldigini,
    > > >>
    > > >>Bitkilerin piramit içerisinde daha hizli
    > > >>büyüdüklerini, Çöp bidonu
    > > >>içindeki
    > > >>yemek artiklarinin hiç koku yaymadan
    > > >>mumyalastiklarini, Kesik, yanik,
    > > >>siyrik ve yaralarin piramidin içinde daha çabuk
    > > >>iyilestigini, Piramidin
    > > >>içinin göreli olarak yazin soguk, kisin sicak
    > > >>oldugunu, Piramit kimin
    > > >>adina
    > > >>yapildiysa onun bulundugu odaya yilda 2 kez
    > > >>günes girdigini ve bu
    > > >>günlerin
    > > >>dogdugu ve tahta çiktigi günler oldugunu,
    > > >>Biliyor muydunuz?

ben inanamıyorum

Muhteşem bir yazı paylaştığın için sağol. İnsanın aklını zorlayan bilgiler gerçekten mükemmelliği görebiliyorum mısır pramitlerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: vezir

carbon 14 radyoaktive ışıma ile alakalı olduğu için geçerli bir yöntemdir.İzotoplar saat gibi keskin zaman dilimleri içinde bozundukları için yadsınamaz tarihlendirme yaparlar.Eğer işinizi daha başka izotoplarla yaparsanız bu konuda şüphe kalmaz.

Detay bilgi: Her izotop artı ve eksi hata ile yarılanma ömrüne sahiptir.Farkılı izotopların farklı yarılanma ömürleri vardır.Yan isabir değildir.Hatta MR cihazına girerken vucudunuza enjecte edilen madde de radyoizotop dur ancak yarılanma ömrü satt bazuında olduğu için birkaç gün sonra vucudunuzda birşey kalmaz.Bu yüzden zararsızdır.
    Ancak Bunu uranyıum izotopuyla yaparsanız, nalları dikeceğiniz gibi binlerce yıl da vucudunuzda kalır.Ve binlerce yıl sonra sizin ne zaman öldüğünüzü araştıran geleceğin bilimadamlarına kesin veri vermiş olursunuz.

Detay bilgi örneği:
    Yakın zamanda radyoaktive madde ile zehirlenen eski Rusajanı için ölüm tarihini saptamak aynı günde ölmüş birini saptamaktan daha kolay olacaktır. Çünkü vucudundaki radyoaktive malzeme yarılanma ömrü kadar bir zaman içinde azalacağı için ilk durumuyla karşılaştırılıp ne kadar zaman önce öldüğü bulunabilinir.unu yüzbin yıl sonra yaparsanız, günü gününe bulmak olası olamayabilir ancak belki on veya yüz yıl hata ile rahatlıkla kesin tarihi bulabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum bu dÜşÜnceye Ama piramitlerin türkler taravından yapıldığı ve ruslarla türklerin aynı ırktan geldiği tezine katılmam için geçerli bir sebep sunulmamış.Zaten buna inanabileceğimide hiç sanmıyorum

• zaten ben de osmanrus un yzısında carbon 14 güvenilir bulunmuyor sözüne karşılık ne kadar , güvenilebilir olduğunu belirtmek için yazmıştım.Güveneceğiz elimizdeki gerçek bilimdir. Bilimin bugun yanıtlayamayacağı olaylarda kanıtlar bulundukça gerçek açığa çıkacaktır.

Yanlız türklerin geçmişi ile alakalı olarak MU uygarlığı ve uygurlar hakkında araştırma yapmanızı öneririm.Bazı kalıntılar ve yazıtlar da bulunanlar bizim bilgimizin ötesinde birşeylerin veya uygarlıkların olduğunu varsaymakta.Kalıntıları tam olarak bukunamasa bile uzantılarına bakarak ortak geçmişten yararlanabilirsiniz.Msır ,türk, aztek ,olmekler benzer merkez uygarlığının devamları şeklinde görünmekte.Ama yüzde yüz kesin birşey yok , şuan için.

quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

quote:

Orjinalden alıntı: vezir

carbon 14 radyoaktive ışıma ile alakalı olduğu için geçerli bir yöntemdir.İzotoplar saat gibi keskin zaman dilimleri içinde bozundukları için yadsınamaz tarihlendirme yaparlar.Eğer işinizi daha başka izotoplarla yaparsanız bu konuda şüphe kalmaz.

Detay bilgi örneği:

Kesinlikle katılıyorum bu dÜşÜnceye Ama piramitlerin türkler taravından yapıldığı ve ruslarla türklerin aynı ırktan geldiği tezine katılmam için geçerli bir sebep sunulmamış.Zaten buna inanabileceğimide hiç sanmıyorum

• quote:

Egyptoloji - bu yalancı bilim.
    Fomenko'nun temel yöntemi - astronomik. Astronomik tarihten kasıt - güvenilir, bilimsel kronolojisinin yapımı.
    Mısır piramitlerinin yapıldığını 12-16 yüzyıllarında (astronomik tarihli Mısır Zodyaklarının göre).
    Misal olarak: astronomik tarih koyanak Osiris'in Zodyaki - 20 mart 1185 yılı (Hazreti İsa'nın çarmıha gerilişi günü).
    Kaynak: Nosovskiy G.V., Fomenko A.T. "Novaya hronologiya Egipta. Astronomiçeskoe datirovanie zodiakov drevnego Egipta." Moskva, 2003.

• Osmanrus burda anlatmak istediğini anlamadım.Heralde bir yerden direk kopyala-yapıştır yapmışsın.Biraz daha açarsan ne demek istediğini sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRHaS -- 13 Aralık 2006; 5:47:18 >
  • Bence o devirde piramitleri insanları yapabilmesi çok zor hatta imkansız bence bu piramitler dünya dışı varlıklar tarafından yapıldı ve onlar istedikleri zaman piramitlerin gizemi çözülecek ve sırlar ortaya çıkacak.Tutankamon un mezarını bulan 2 arkeolog un aynı gün aynı saatte kalp krizinden öldüğünü biliyor musunuz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanTos

Bence o devirde piramitleri insanları yapabilmesi çok zor hatta imkansız bence bu piramitler dünya dışı varlıklar tarafından yapıldı ve onlar istedikleri zaman piramitlerin gizemi çözülecek ve sırlar ortaya çıkacak.Tutankamon un mezarını bulan 2 arkeolog un aynı gün aynı saatte kalp krizinden öldüğünü biliyor musunuz ??

bende bi yerde okumuştum bunu sırf bu ölümler değil tutankamon un mezarına giren pek çok kişi çeşitli sebeplerden ölmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wooferbal

quote:

Orjinalden alıntı: XanTos

Bence o devirde piramitleri insanları yapabilmesi çok zor hatta imkansız bence bu piramitler dünya dışı varlıklar tarafından yapıldı ve onlar istedikleri zaman piramitlerin gizemi çözülecek ve sırlar ortaya çıkacak.Tutankamon un mezarını bulan 2 arkeolog un aynı gün aynı saatte kalp krizinden öldüğünü biliyor musunuz ??

bende bi yerde okumuştum bunu sırf bu ölümler değil tutankamon un mezarına giren pek çok kişi çeşitli sebeplerden ölmüş.

Sebebi belkide radyoaktiv olabilir....
  • Kim ne derse desin , piramitlerde çok büyük bir giz var ! O zamanın teknolosi ile böyle yapılar gerçekleştirmek imkansız ötesidir (M.Ö 3500 Yılları düşünün artık)

Ayrıca piramitler öyle ayarlanmış ki Güneş saati pi sayısı ve ilginç şeyler piramitlerdeki sırrını koruyor .Piramitlerdeki ilginç yaratık figürleri ise dikkat çekiyor . Bunları neye bakarak nerden esinlenerek yapılmış ..

Sizce piramitler insan eseri midir ? Yoksa bu yaratıkların mı ? Erich Von Daniken (yanlıs olabilir) ''Tanrıların Arabaları'' adlı kitabında bu durumu mantıklı bir biçimde açıklamış . Okumanızı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bundan 150-200 yıl önce mikropların varlığı bilinmiyordu. Hatta bozuk yiyeceklerde üreyen sinek kutçuklarının mahiyeti bilinmiyordu.

Galileo Galilei bundan sadece 450 yıl önce yaşamış ve adam Dünya nın şekli küredir dediği için etmediklerini komamışlar..

Barutlu silahlar yine en fazla 500-600 yıl önce kullanılmaya başlamış. Ondan önce balta ile parçalayıp, kılıç ile şekil veriyomuşuz birbirimize.

Dinamit sadece 141 yıl önce bulunmuş.

Uçak,denizaltı ve otomobilin icadı hemen hemen 100 yıl öncesine dayanır. Helikopter in tarihi en fazla 60-70 yıl.

Telefon 1876 da, elektrikte benzer şekilde...

Örnekler artırılabilir.

Kısaca, 500-600 yılda görülen yukarıdaki sıçramalar, tarihin belirli dönemlerinde yine yaşanmış olabilir. Bence eski uygarlıkları küçümsemeyelim. Pramitleri de insanların yapmış olabileceklerine şaşırmamak gerek. Bin yıllardan bahsediyoruz...Onların nasıl olupta tarihten silindiklerini, başlarına neler geldiğini arştırmalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phizikci -- 17 Aralık 2006; 11:48:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: phizikci

Arkadaşlar bundan 150-200 yıl önce mikropların varlığı bilinmiyordu. Hatta bozuk yiyeceklerde üreyen sinek kutçuklarının mahiyeti bilinmiyordu.

Galileo Galilei bundan sadece 450 yıl önce yaşamış ve adam Dünya nın şekli küredir dediği için etmediklerini komamışlar..

Barutlu silahlar yine en fazla 500-600 yıl önce kullanılmaya başlamış. Ondan önce balta ile parçalayıp, kılıç ile şekil veriyomuşuz birbirimize.

Dinamit sadece 141 yıl önce bulunmuş.

Uçak,denizaltı ve otomobilin icadı hemen hemen 100 yıl öncesine dayanır. Helikopter in tarihi en fazla 60-70 yıl.

Telefon 1876 da, elektrikte benzer şekilde...

Örnekler artırılabilir.

Kısaca, 500-600 yılda görülen yukarıdaki sıçramalar, tarihin belirli dönemlerinde yine yaşanmış olabilir. Bence eski uygarlıkları küçümsemeyelim. Pramitleri de insanların yapmış olabileceklerine şaşırmamak gerek. Bin yıllardan bahsediyoruz...Onların nasıl olupta tarihten silindiklerini, başlarına neler geldiğini arştırmalıyız

Yazında anlamadığım bir kaç nokta var:Onların nasıl olupta tarihten silindiklerini,başlarına neler geldiğini araştırmalıyız demişsin.Onlar dediğin kim?Tarihten silinenler kim?Bu sıçramalardanda kastın,Mısır devletinin kimine göre 1500 kimine göre daha uzun bir süre önce büyük bir teknolojik gelişme yaşadığını ve birden tüm herşeyin sıfırlandığını,bizim bunları yeniden yaşadığımızı ve yeniden bir gelişim süreci içerisinde olduğumuzumu söylemek istedin?Bundan 65 milyon yıl önce yaşamış dinazorlara ait kalıntılar bile bulunabilmekteyken böyle büyük bir teknolojik çağ yaşamış Mısır devletine ait neden hiç bir kalıntı bulunamamakta?

• maden insanoğlunun tarihini merak ediyorsunuz bu konuda yapılmış bazı açıklamalar var , tabii kibazı yazıtlardan türetilmilş, araştırma yapmak ve izini sürmek lazım.
    Yazı aslında çok daha uzundu ben sadece buğüne nasıl ulaşmışız bunu ilgilendiren kısmı kopyalıyorum.Fantastik kurgu gibi geliyor ama önce sonuna kadar okuyun.

26 Million Years Ago the Dinoid (from Bellatrix system in the constellation of Orion) and Reptoid colonies (from one of the lesser known stars in the constellation of Sagittarius) arrive and inhabit Earth .

A mamalian species of humans evolved which we now call pre-cataceans.. The pre-cataceans developed their spiritual side extensively - Reptoids and Dinoids had colonies still here on Earth and were using the pre-cataceans for an food supply and exchanging some technology with them.
    Evolving from the mamalian species came 3 civiliaztions which coexisted in harmony, trading among one another for 8 million years,.

10 Million Years Ago

- Dinoid /Reptoid Alliance (from Bellatrix) come to stop the cooperation with the pre-cataceans - they believed they were superior and should therefore control all other beings. Over next 10,000 years the Earth Dinoids and Reptoids become more and more influenced by the Bellatrix Dinoid/Reptoid Alliance. Dinoid/Reptoids decide -during these 10,000 years- to destroy the entire pre-catacean race through various psychological war tactics . Pre-cataceans sense this aggression (through their high psychic abilities) and realize the threat presented now by the Dinoid/Reptoid civilizations.

8 Million Years Ago

Pre-cataceans leaves Earth and others evolves into present day cataceans (dolphins and whales)

Pre-cataceans decide to implode their fusion reactors located in the Ural Mountain range (with the Earth Spiritual Hierarchies giving them the permission to do so) in a preemptive counter strike. - Pre-cataceans divide into two groups : 1 group evacuates out of our solar system (to the constellations of Pegasus and Cetus), and the other group begins to alter themselves physically so that they may enter the oceans and there find a haven. This transformation process occurred over a period of 4 million years and the pre-cataceans therefore became the present day cataceans (i.e. the dolphins and whales).

Dinoid/Reptoid civilizations were destroyed on Earth. Survivors evacuated to planet Maldek.

Pre-cataceans then implode their fusion reactors, thus destroying 98% of the Dinoid/Reptoid civilizations; the remaining 2% evacuated to the planet Maldek (a planet within our solar system) . -

First Traces of Man came from Vega to replenish the Earth

With the Dinoid/Reptoid now no longer being present on Earth, the Earth Spiritual Hierarchies and the cataceans had to find a suitable guardian for the land. They searched the galaxy to a distance of approximately 80 light years from the Sun. - After 2 to 3 million years of searching the galaxy, a primitive aquatic species that was starting to emerge from the oceans was discovered on the fourth planet of the Vega system. This , I believe to be, is where the origin of the Fish Gods tradition take root. sutherland .
    This species had creation myths, a language, and a hunting and gathering culture. The Spiritual Hierarchies of the Vega system were then asked if they would permit this particular species to be vastly altered genetically to accelerate their evolution so that they may become a guardian species. The Vega Spiritual Hierarchies agreed. Thus the traces of the first humans was in the Vega star system.
    More Space Technology
    Their technology improved very quickly, and once they had developed star travel technology they started to migrate into nearby star systems (for a period of 2.5 million years)

4 Million Years BC ,
    The Galactic Federation was formed - Sirius B was colonized and Earth was selected for seeding

2 Million Years BC
    Mars and Venus were colonized and a Hybornean colony was founded on Earth. This again conforms to H.P. Blavatsky's beliefs.

Venesians as they look like today (Val Thor in the center,,Guests living in the sub levels of the White House )

1 Million Years BC
    'Their Back'
    Dinoid/Reptoids were building up their forces in the planet Maldek during all this time. - Dinoids/Reptoids have a mass attack on both our solar system and also the nearby ones - Colonies on Earth (Hybornea), Mars and Venus were totally destroyed. - Dinoids and Reptoid therefore regain control over the solar system for a period of 80,000 years.

But Not For Long..Asteroid Belt was formed from the destruction of Planet Maldek
    In response to this the Galactic Federation planned a counterattack to reintroduce humans into this system. They arranged for a battle planet (4 times the diameter of the Earth) to come into the solar system and destroy the planet Maldek - which was the Dinoid/Reptoid stronghold. The remains of the planet Maldek are what we can now see as the asteroid belt

900,000 BC
    Lemurian Colonies Began
    Human colony was again founded on Earth (it was called Lemuria) - Over the next 850,000 years the Lemurians spread right across the face of the planet

500,000 Years BC
    Lemurians founded what was called daughter colonies (the main ones being Atlantis, Yu - what is now Central China and Tibet, and also the Libyan/Egyptian colony)

100,000 Years BC
    Seperation of Man Begin Resulting in War and Destruction

Atlantis, Yu and Libyan/Egyptian colonies are declared daughter empires As the empires developed the Atlanteans began to acquire a feeling of uniqueness about their culture that led to feelings of separateness from the other daughter empires.
    After some time the Atlanteans felt that THEY should become the mother empire, and quickly began to have a strong desire to destroy the Lemurians in order to gain full power.

Enters Renegade Pleidians and Alpha Centaurians
    The Atlanteans then began forming alliances with renegade Pleidians and Alpha Centaurians (which had hierarchical systems of government) to further develop their technologies

25,000 Years BC

Atlantis declares War against Mu and Allies
    Earth's Second Moon and Great Flood

After waiting patiently for many years for just the right moment to attack the Lemurian empire, the Atlanteans decided to attack and destroy Lemuria with the help of their renegade allies. They would accomplish this by taking the Earth's other moon (Earth had 2 moons in those times) out of orbit by using force fields until it was as close as possible to the Lemurian empire, and then the moon was destroyed resulting in a catastrophic shower of meteors. This destroyed much of Lemuria, but this also resulted in many pressures being inflicted upon the tectonic plates : resulting in the gas chambers under Lemuria to implode and thus sink most of the Lemurian continent.

From Atlantis To The Great Flood
    Shamballah or the Kingdom of Agartha
    Yu empire would not bow down to the hierarchical rule of Atlantis and Libyan/Egyptian empires and was thus forced to literally go underground. Today, they form what is known as the Kingdom of Agartha or Shamballah.

Atlantis forms 10 ruling districts, each with its own King. These Kings together formed the governing council of Atlantis.

25,000 - 15,000 Years BC

The Kingship Lines Are Established
    The royal governing council of Atlantis decide that a new form of government was desperately needed in which a superior ruling class could be established and sustained by their pretense that they had been empowered by a God-Force. Autocracy was thus born and was in full control enforcing a period of peace and stability (One World Government)

Dna Manipulation Takes Place Reducing man's consciousness and making them more controllable (slaves)
    They also started experimenting with peoples' DNA and genetics in order to make them more controllable. This also resulted in peoples consciousness being reduced, life spans contracted, and psychic/spiritual abilities decreasing dramatically.

15,000 - 10,000 Years BC

More War ..Catastrophies
    Noah's Flood

Throughout the years there are many wars among the various empires due to underground movements of people that wanted to have the Lemurian "philosophy" back in place (i.e. no hierarchy). These wars led to vast destruction. As a last resort the warring empires decided to attack the opponents crystal temples (which were responsible for maintaining two frozen layers of water about 15,000 - 30,000 feet above ground which protected people on Earth from the harmful sun's rays and also ensured a stable weather pattern at all times) Unfortunately, the attacks were made simultaneously and caused the Firmament (the water layers) to be broken down and thus millions of gallons of water thus poured down onto the surface causing what is known biblically as "The Great Flood" (6000 years ago) The breakdown of the Firmament also resulted in the polar icecaps freezing and also the many climatic variations we have today to form.

After The Flood

- Only about 2 million people survived the Flood (from an original 65 million). Unfortunately many of the survivors were the mutant humans (the ones that had been genetically altered by the Atlanteans into a much lower state of consciousness). Also, the fact that the firmament was now no longer in existence resulted in the DNA and thus consciousness breaking down even further.

The Gods Descended
    A few different renegades (from Pleides, Alpha and Beta Centauri) came to different places on Earth after the Flood, seeing it as an opportune time to establish their own desired ideologies and also be seen as "godlike" and thus reverenced (since there were mainly only mutant humans left). The humans were therefore easily controlled by these renegades.

Establishing A Kingship Line of "Divine Right"

Since no form of disobedience to these new "gods" was allowed, the concept of ruling by "divine right" became inculcated on Earth. This concept of worshipping an elite has continued through to modern times. Culture would rise against culture in wars claiming that the elite they themselves worshipped were superior to the elite of the opposing faction. - We are now in times, though, that will finally bring to an end an approximate 10,000 years of "semi-consciousness" and regain our full consciousness that we deserve. This will be due to our entire solar system coming into contact with what is known as the "Photon Belt" . This is predicted by the Mayan Calendar to be 2012, December
    Reference :
    You Are Becoming a Galactic Human
    by Washta, Virginia Essene, Sheldon Nidle

DATING 'INTELLIGENT' MAN BACK 65 MILLION YEARS

Yes, Maybe Man Goes Back even further than what even Sheldon Nidle thinks .

Although Science digs their heels in when it comes to dating man back further than thousands of years ago, they do agree than dinosaurs have been around for millions of years. But if we can put man with dinosaurs than science must concede that man is millions of years old as well.

. In the riverbed of the Raluxy River in Texas, people found some footprints of dinosaurs that existed in the Cretaceous period. Archaeologists were amazed when they found 12 fossils of human footprints only 18.5 inches away from the footprints of dinosaurs. Furthermore, one of the human footprints overlaps with a dinosaur footprint. Scientists cut the fossils, and found that there were some traces of compression in the section under the footprint, which proved that this fossil couldn’t have been counterfeited. And in the same terrain nearby, scientists found a fossil of a human finger and a man-made hammer.

In a cave in Peru, people found thousands of artworks made of stones that dated back to 200 million years ago. There are surprising pictures on some of them: a pilot was operating a strange flying object above a herd of dinosaurs, and some people were attacking the dinosaur with axes!

Obviously, highly developed human beings once coexisted with dinosaurs. Scientists have found that dinosaurs died out suddenly 65 million years ago, a fact that still cannot be explained....or can it? A possible explanation would be that a catastrophe happened at that time and destroyed the human civilization and most species of animals, including the dinosaurs. This conforms with Sheldon Nidle's history for that time.

1.6 The city of Mohenjodaro was destroyed because of suddenly raised temperature.

The site of the city of Mohenjodaro was found in the valley of the Indus River in today’s Pakistan. The excavation began in 1920 and has revealed that people at that time had achieved a highly developed culture comparable to the modern cosmopolitan culture. Houses were built with fired bricks. And in every household, there was an all but perfect drainage system. Water from upstairs toilets could be passed from pipes in the wall into the sewers, and there were access points in the sewers for regular cleaning! Furthermore, some households were even equipped with special rubbish bins so that they could discard rubbish from upstairs.

Many human remains were found in the site of the city. These people were not buried in the tombs but looked like they had died suddenly. One of the excavators said: “Obviously, all of them died suddenly because of some kind of abrupt change.” It can be confirmed that the ruin of the city and the death of its inhabitants were caused by suddenly raised temperature.

1.7 Site of Tiahuanaco in South America

From the site of Tiahuanaco, which lies on the boundary of Peru and Bolivia, scientists excavated many fossils of flying fish, shellfish, and other marine animals. They also found that Tiahuanaco was a harbor with well-designed docks, one of which could accommodate hundreds of boats all at the same time... However, this ancient harbor with an estimated history of 1700 years has ascended to a plateau 4000meters above sea level! It can be presumed that this harbor had been destroyed or abandoned because of intense shifts in the continental plates.

1.8 Ancient sunken cities in the Mediterranean

Egyptian and French archaeologists found several ancient cities sunken on the bottom of the sea near the harbor Alexander in Egypt. It has been estimated that these ancient cities had been built in the 6th or 7th centuries B.C., during the period of the Pharaohs. Their names were often mentioned in Greek tragedies, travelogues and myths. This was the first time evidence was found to prove their actual existence.
    When the archaeologists dived to the sea bottom, they were shocked by what they saw: perfectly preserved buildings, magnificent temples, pretty modern harbors and huge statues exhibiting the life of that time. Whole cities frozen in the remote past! Judging from these underwater cities, citizens of these Pharaonic metropolises lived well. In order to enjoy life, they built spacious and bright houses with meticulously designed ventilation system, toilets and bathrooms, and also built large-scale open-air amusement parks and perfect urban drainage systems.

These cities were suddenly destroyed at the peak of their prosperity over one night 1200 years ago. Why did they perish so suddenly?

Archaeologists presume that an intense earthquake could have destroyed these cities. This earthquake might have happened in 7th or 8th century AD, because the coins and treasure found by the divers were all of the Byzantine period. Archaeologists tried to describe what happened on that disastrous night some 1200 years ago: a huge earthquake tore the city into parts, and a deep abyss appeared in the central area of the cities. Water ejected from the crack to the sky, swallowing streets, buildings and people instantly. More and more water surged into the cities, and the earth went deep into the sea. Soon the cities disappeared from the surface of the sea. Countless lives were buried at sea; almost nobody could have escaped from this disaster.

Reference:
    http://www.zhengjian.org/sci/sci/home/newscontent.asp?ID=10682

• Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Orjinalden alıntı: bigjackal

bu piramitler çok tuhaftır bakın:

>>Kahire'de bulunan " Keops piramidi " nin 12 ton
    > > agirliginda iki buçuk
    > > >>milyon bloktan olustugunu, Günde on blok
    > > yerlestirilmesi halinde yapiminin
    > > >>664 yil sürecegini, Piramidin üstünden geçen
    > > >>meridyenin karalari ve denizleri tam esit iki
    > > parçaya böldügünü ve
    > > >>piramidin dünyanin agirlik merkezinin
    > > >>tam ortasinda bulundugunu,
    > > >>
    > > >>Yüksekliginin (164 m.) bir milyarla
    > > >>çarpiminin günesle dünyamiz arasindaki uzakligi
    > > >>verdigini, Tabanalaninin,yüksekliginin iki katina
    > > bölünmesinin pisayisini
    > > >>verdigini,
    > > >>
    > > >>Piramitlerin içerisinde "ultrasound", radar,sonar
    > > gibi cihazlarin
    > > >>çalismadigini, Kirletilmis suyun bir kaç gün
    > > >>piramidin içinde birakildiginda aritilmis olarak
    > > bulundugunu,
    > > >>Piramidin içerisinde sütünbir kaç gün süreyle
    > > taze kaldigini ve sonunda
    > > >>bozulmadan
    > > >>yogurt haline geldigini,
    > > >>
    > > >>Bitkilerin piramit içerisinde daha hizli
    > > >>büyüdüklerini, Çöp bidonu
    > > >>içindeki
    > > >>yemek artiklarinin hiç koku yaymadan
    > > >>mumyalastiklarini, Kesik, yanik,
    > > >>siyrik ve yaralarin piramidin içinde daha çabuk
    > > >>iyilestigini, Piramidin
    > > >>içinin göreli olarak yazin soguk, kisin sicak
    > > >>oldugunu, Piramit kimin
    > > >>adina
    > > >>yapildiysa onun bulundugu odaya yilda 2 kez
    > > >>günes girdigini ve bu
    > > >>günlerin
    > > >>dogdugu ve tahta çiktigi günler oldugunu,
    > > >>Biliyor muydunuz?

ben inanamıyorum

BunLarı daha oncedende duymustum..İnanması güç ama oyLeymiş
    çiçeklerin daha hızlı büyüdüğünü ve kirli suyun arıtıldığını denemişlerdi gerçekten doğru çıkmıştı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.