Şimdi Ara

Pipo M9 ile Cube U30GT2 Arasında Kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu biraz araştırdım 2 ürün içinde olumlu olumsuz yorumlar var.

Cubede retina ekran olduğundan dolayı tercih sebebi olması lazım diyenler var, retina olduğu için yazılımsal sorunlar var almayın diyenler var.
    Özellik olarak pipo ile aynı ama niyetim pipo almak.

Dokunmatik ve ekran kalitesine çok önem veren biriyim, dokunmatikde hafif lag bile olsa cihazdan soğurum.
    2 ürün arasında dokunmatik farkı varmıdır sizce, kullanan biri yada tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Ayrıca farklı üründe alabilirim..

• Bu mesajimi Cube U30GT2im den yaziyorum. Tablet cok guzel ve kesinlikle sana tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2 üründen birini aldığımda buyincoins yada pandawill den alacam, gümrük konusundan hangisi daha iyi acaba takılırsa bide para ödemeyelim :)
    Cube için retina ekran deniliyor ekran parlaklığı ve dokunmatiği hakkında bilgi verirmisin ?

Mesela dokunmatik tepkimesi nasıl, hiç lag falan varmı kaymak gibi olması lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Bu 2 üründen birini aldığımda buyincoins yada pandawill den alacam, gümrük konusundan hangisi daha iyi acaba takılırsa bide para ödemeyelim :)
    Cube için retina ekran deniliyor ekran parlaklığı ve dokunmatiği hakkında bilgi verirmisin ?

Mesela dokunmatik tepkimesi nasıl, hiç lag falan varmı kaymak gibi olması lazım :)

Pandawill'den alırsan mutlaka stok sor hatta en iyisi almak istediğin modeli aynı ya da yakın tarihte almış olan birini bul.
    Sürekli stokta diye sattıkları ürünleri tedarik edemediklerini duyuyorum. Bu yüzden sipariş iptal eden çok arkadaş var.

Soruna gelecek olursak birbirlerinden farklı sayılmazlar. Aynı kalite malzeme kullanıyorlar. Tabii beklenti meselesi.
    iPad kadar iyi değil desem, tablet konusunda tecrubeli ya da bilgili değilsen ipad ile kıyaslasan da farkını anlamazsın :)
    Yani kafana takma, memnun kalırsın

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Bu 2 üründen birini aldığımda buyincoins yada pandawill den alacam, gümrük konusundan hangisi daha iyi acaba takılırsa bide para ödemeyelim :)

Pandawill'den alırsan mutlaka stok sor hatta en iyisi almak istediğin modeli aynı ya da yakın tarihte almış olan birini bul.
    Sürekli stokta diye sattıkları ürünleri tedarik edemediklerini duyuyorum. Bu yüzden sipariş iptal eden çok arkadaş var.

Soruna gelecek olursak birbirlerinden farklı sayılmazlar. Aynı kalite malzeme kullanıyorlar. Tabii beklenti meselesi.
    iPad kadar iyi değil desem, tablet konusunda tecrubeli ya da bilgili değilsen ipad ile kıyaslasan da farkını anlamazsın :)
    Yani kafana takma, memnun kalırsın

Paketleme konusunda buycionsin daha iyi olduğunu söyleyen arkadaş var, muhtemelende oradan alacam.

Ayrıca erdem nickli arkadaş pipoda 2 türlü işlemci olduğunu ve bu konuda sıkıntılar olduğunu söyledi. Cubedeki işlemcinin daha büyük olduğunu ve pipodakinin küçük olduğunu söyledi. Resim falanda görmüş ama ben o kadar ayrıtıya girme gereksinimi duymuyorum. Sonuçda arkadaşın araştırması ve bunu görmesi benim için yeterli.

Bugün Allah'dan birşey olmazsa cube sipiarişi verecem kullanan arkadaşlar baya memnun, retina ekran olduğundan görüntü daha canlı ve parlak olacaktır.
    Şikayette görmedim, parasıda biraz tuzlu axess ile alıp 5 ay taksit yaptırayım :)

Yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 16 Mayıs 2013; 10:47:53 >

• Tablet almak ne zormuş arkadaş. Ben de bu ikisi arasında kaldım. henüz seçim yapamadım. Bir de hızlıalda şu var
    inca respect

başka var mı bildiğiniz yeni çıkan ürün falan?
    ya da pipo mu cube mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

Tablet almak ne zormuş arkadaş. Ben de bu ikisi arasında kaldım. henüz seçim yapamadım. Bir de hızlıalda şu var
    inca respect

ya da pipo mu cube mi?

İnca da güzelmiş fiyatta çok iyi alınabilir aslında..
  • quote:

quote:

Tablet almak ne zormuş arkadaş. Ben de bu ikisi arasında kaldım. henüz seçim yapamadım. Bir de hızlıalda şu var
    inca respect

ya da pipo mu cube mi?

tek birşeye dikkat ettim kamera 0,3 ön 2 mp arka bu düşük, bir de kamera flası yok. diğer özellikleri pipo veya cube ile aynı

• quote:

quote:

quote:

inca respect

ya da pipo mu cube mi?

tek birşeye dikkat ettim kamera 0,3 ön 2 mp arka bu düşük, bir de kamera flası yok. diğer özellikleri pipo veya cube ile aynı

Kardeş cubeyi ben kullanıyorum kamera 5 ama berbat ötesi gündüz çekimi bile berbat, belki incadaki 2 mp bundan iyidir :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

inca respect

ya da pipo mu cube mi?

Kardeş cubeyi ben kullanıyorum kamera 5 ama berbat ötesi gündüz çekimi bile berbat, belki incadaki 2 mp bundan iyidir :)

şu an cube mi var sende?
    neler söyleyebilirsin? pipo mu cube mi karar veremedim. Cubenin artı ve eksileri neler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inca respect

ya da pipo mu cube mi?

şu an cube mi var sende?
    neler söyleyebilirsin? pipo mu cube mi karar veremedim. Cubenin artı ve eksileri neler?

Valla kardeş pipoyu bilmemde, cubede yine yazılım desteği var mesela adamalar multiwindowlu romlar çıkardı..
    Yanlız ben o smothluğu o akıcılığı cubede göremiyorum, kime sorsan cihaz uçuyo akıcı der ama ya ben çok cihaz kullandım ondan herşeyi dikkatimi çekiyo,
    donmalar takılmalar oluyor hele ki, multiyi açınca kasılmalar artıyo..

Pipoda durumlar nasıl bilmiyorum bence cube ve pipo konularına cevap yaz herkes fikrini söylesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inca respect

ya da pipo mu cube mi?

şu an cube mi var sende?

Valla kardeş pipoyu bilmemde, cubede yine yazılım desteği var mesela adamalar multiwindowlu romlar çıkardı..
    Yanlız ben o smothluğu o akıcılığı cubede göremiyorum, kime sorsan cihaz uçuyo akıcı der ama ya ben çok cihaz kullandım ondan herşeyi dikkatimi çekiyo,
    donmalar takılmalar oluyor hele ki, multiyi açınca kasılmalar artıyo..

Pipoda durumlar nasıl bilmiyorum bence cube ve pipo konularına cevap yaz herkes fikrini söylesin.

sağolasın.

• Bende de Cube U30GT2 var kamerası dediğin gibi berbat Pipo M9 kullanan arkadaşlar kamerası nasıl söyleseler, fotoğraf çekseler iyi olacak.
  • dexter89 D kullanıcısına yanıt
    Bende U30Gt2 kullanıyorum, işlemci olarak her iki cihazda rk 3188 yazmasına rağmen pipoda kullanılan rk3188 in işlemcisi farklı bir versiyon ve cubeninkinden daha düşük cache sahip olduğunu yabancı forumlardan okudum . Bence tablet alırken en önemlisi aldığınız tabletin kalitesi kadar satıştan sonra yazılım ve rom güncellemelerinin yapılması. Ne pipo nede bahsettiğiniz inca cube kadar rom güncellemesine sahip değil, cube da ortalama 2 ayda 1 yeni rom yayınlanmış ve her romda farklı özellikler eklenmiş durumda , zaten tüm dünyada ne kadar çok kullanıcısı varsa tablet o kadar düzenli güncelleme alır. Ben cihazdan performans olarak memnunum bir arkadaş kasma filan demiş bende uzun zamandır kullanıyorum en ufak bir kasmaya donmaya denk gelmedim , büyük olasılıkla donma sorunu olan arkadaşta arka planda sürekli açık kalan programlar vardır . 5 Mp arka kameranın çokta iyi olmadığını söyleyebilirim ama kullanırken kameranın üzerindeki plastik koruyucu çabuk çiziliyor ben bu durumu fark edince ufak bir maket bıçağı ile bu plastiği yerinden aldım kamera baya düzeldi görüntü kalitesini bozan o plastik kısım. Servisini aradım o plastikten varmı diye sordum adamların elinde varmış yolum düşerse alıcam çokta şart değil. Özetle U30Gt2 yi tavsiye ederim ben cihazdan oldukça memnunum, serviside oldukça başarılı ilk defa rom kuracağım zaman servisten evdeki pc me team viewer ile bağlanıp 5 dakikada rom kurdular , sağolsun kurarkende adım adım telefonda anlattı kuran arkadaş baya ilgiliydi, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamokon -- 22 Kasım 2013; 17:31:54 >

• Cube U30GT-2 Kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Envai çeşit rom yükleyebilirsiniz. Ayrıca cube tablet rakiplerinden malzeme kalitesi olarak bir kaç tık yukarıdadır
  • hamokon H kullanıcısına yanıt
    Dediklerine katılıyorum ama olumsuz bi durum olunca hemen takıntı yapıyorum :) Ayrıca hoparlör sesi de az geliyor.Pipo M9'un dış yapısı daha güzel gibi geldi.Cube nin kamerası kenarda duruyor bu bence hoş değil Pipo da ise ortada.Yani dizaynı daha güzel gibi Pipo nun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter89

Dediklerine katılıyorum ama olumsuz bi durum olunca hemen takıntı yapıyorum :) Ayrıca hoparlör sesi de az geliyor.Pipo M9'un dış yapısı daha güzel gibi geldi.Cube nin kamerası kenarda duruyor bu bence hoş değil Pipo da ise ortada.Yani dizaynı daha güzel gibi Pipo nun.

Tabletlerden çok yüksek bir hoparlör sesi bekleme dostum, tasarım olarak zevk meselesi ama metal kapak her zaman sıkıntıdır, metal kapaklı tabletlerde wifi konusunda sıkıntı çekersin, pipo ve cube u karşılaştırınca aralarında pek bir fark olacağını sanmam sonuçta her ikiside bir birine yakın donanıma sahip rom yazılım ve destek konularında Cube diğer çin markalarının çok önünde bence tercih yaparken bunu gözönünde bulundurmak lazım ve en önemliside türkiyede servisi var.

• hamokon H kullanıcısına yanıt
    Hoparlör sorun edilmeyecek gibi değil.Harici hoparlör kullanmak lazım o derece yani.Bir arkadaşımda piranha business tab 2 var.Sesi gayet yuksek cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter89

Hoparlör sorun edilmeyecek gibi değil.Harici hoparlör kullanmak lazım o derece yani.Bir arkadaşımda piranha business tab 2 var.Sesi gayet yuksek cikiyor.

Hocam u30gt2 içinmi konuşyoruz orayı anlayamadım, eğer öyleyse sizin baktığınız cihazın hoparlörü patlamış filan olmasın benim U30gt2 nin hoparlörü evde filan gayet yeterli hatta film izlerken sonuna kadar açmamam gerek olmuyor aşa yukarı %70 sevyesinde filan açtığımda ben rahatlıkla duyuyorum, pipo için diyorsan onu bilemiycem ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.