Şimdi Ara

Pipo M9 ile Cube U30GT2 Arasında Kaldım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dexter89

Hoparlör sorun edilmeyecek gibi değil.Harici hoparlör kullanmak lazım o derece yani.Bir arkadaşımda piranha business tab 2 var.Sesi gayet yuksek cikiyor.

Ayrıca cube için çözünürlükten dolayı problem olabilir gibi bir yazı gördüm yukarda, ekran çöznürlüğü 1920 ye 1280 mi neydi yani pipoya göre filan baya yüksek ama şöyle bir durum var cube u30gt2 nin ekran çözünürlüğü ayarlar bölümünden değiştirilebiliyor bu özellikte sanırım sadece cube da var istersen 1280*1024 e düşürebiliyorsun
  • hamokon H kullanıcısına yanıt
    Evet Cube U30GT2 den bahsediyorum. Çözünürlükle hoparlörün alakası yok deneyip anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter89

Evet Cube U30GT2 den bahsediyorum. Çözünürlükle hoparlörün alakası yok deneyip anladım.

Dostum hemen sinirlenme ekran çözünürlüğü ile ilgili olarak ilk mesajında görmüştüm ona cevap yazdım, hoparlör konusunda ise bir daha başka bir u30gt2 de deneme yapmanı tavsiye derim senin denediğin tabletin hoparlörü patlak olabilir. Bendeki tablette hoparlör yeterli seviyede ses veriyor hatta genellikle sonuna kadar bile açmama gerek kalmıyor.
  • hamokon H kullanıcısına yanıt
    Yok sinirlenmedim sen yanlış anladın.Ben çözünürlükten hiç bahsetmedim ki kameradan bahsettim sadece.Onun da kötü olduğunu söyledin zaten.Tabletin hoparlörünü aynı cihazla karşılaştırmam lazım.

• Pipo m9 satiliktir 2.el temiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.