Daha önce bir konu açmıştım onun cevabını kendim bulunca bu soruma da cevap aramak istedim volvo 940 aracımda orjinal cr 708 teyp bulunmakta bu teybin belası arka hoparlörlerin düşük voltajlı bir amfi ile sürülüyor olması, ön hoparlörler ve tweeterlar ise teybin direkt çıkışlarından sürülüyor, bu teybi değiştirmek istiyorum ama direkt güç veya hoparlör çıkışları (iso) ile sadece ön hoparlörler çalışır duruma geliyor, teybimde ki amfi çıkışı Dın şeklinde bunu rca dönüştürücü ile Pionner BT-325 ile hem teybin çıkışlarını hemde arka hoparlörleri çalıştırabilir miyim? amfiyi bypass etmek çok maşakatli bir süreç aynı zamanda araç trimlerinin sökülmesini gerektiriyor bu da 32 yaşında ki klasik bir aracın bir daha toparlanamaması demek olabilir iki çıkışı aynı anda çalıştırabilir mi? BT-325 buna uygun mudur? Hi-fi bir beklentim yok dört hoparlör çalışsın bluetooth olsun ve çok ısınmasın yeter. kablolarımın diagramı da bu şekilde zaten bu diagrama bakarak arka hoparlörlerin amp çıkışından sürüldüğünü anladım, ![]() ![]() Şimdiden teşekkürler. |