İkisi de değil neden ? Nasıl bir ürün sizce.? Israrla onkyo topicinde de söyledim ama 2.el veya sıfır onkyo bulabileceğim yer konusunda bi yardım gelmedi.
Normal VSX serilerinden daha yukarda sınıflandırılıyor. (D serisi olduğu için sanırım) Ayrıca 2x22000 uF elektrokondansatörleri ile güçlü bir altyapısı olduğu söyleniyor. Cihazı bizzat tanımadığım için çok bişi diyemiyorum açıkcası..
VSX-1011 Benim VSX-ax5ais'ten önceki AVR'em.
Şu an halen kullanan arkadaşım da var. İyi alettir. ADE-Mos-Fet çıkışlar kullanır. Ama özellikle şu aşama da 750-800 Maksimum eder. Çünkü onun o dönemde bile kendi serisinin üstü 2011 var. 2011 olsa 1000-1200'e kadar edebilir.
Teşekkürler bilgilendirmeler için. @Teknika:Şöyle bir problem var.Nette ne sıfır ne 2.el fiyat bilgisi bulamıyorum.İşlerim nedeni ile de pek çıkıp dolaşamıyorum piyasada.Dedikleriniz doğrultusunda bi araştırma yapmaya çalışacağım.
Sıfırı zaten olmazki. Neredeyse 9 senelik model. Ama 2. eli satılıyor.
Bana kalsa, daha yeni cihazlara yönel. İmkanın varsa. İyi cihaz ama eski model. Hem de 4 kuşak eski.
bu firmaların sitelerindeki fiyatlara bak, bu arkadaşlar forumda çok kişiye cihaz satmışlardır.Sitedeki fiyatları gör ama tel. ile konuşmadan fiyatların son fiyatlar olduğuna kanaat getirme.Sertaç bey, orhan bey ve sinan bey sana mutlaka yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim zapatero bugün Toppop la iletişime geçtim.Adresini sorduğumda daha önce alışveriş yaptığım biryer olduğunu anladım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme