Şimdi Ara

PIONEER VSX 919 A/V Receiver vs. DENON AVR-1909 AV RECEIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

toshiba 46sv685 aldıktan sonra ses sistemi için araştırmalarıma başladım.
    öncelikli tercihim pioneer 919, ama farklı önerileride duymak isterim.
    Pioneer 919 amfinin yanına hoparlör+blueray oynatıcı olarak ne önerirsiniz.
    Toplam bütcem 4000 TL dir.
    Öncelikli olarak film izlemek için kullanacağım
    Yardımcı olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkut -- 21 Eylül 2010; 12:12:01 >

• eğer film öncelikli olacaksa,3D senin için önemli değilse 919 alınabilir tabiiki,ama 3D filmleride izlerim diyorsan whathifi den 5 yıldız almış
    920 yi almanı tavsiye ederim.bdp olarakta piyasada 3D destekli 300-350 tl civarı sony,samsung ve lg nin modelleri var herhangi biri olabilir.
    hop. olarakta wharf.9 serisi,dali concept serisi,jamo s606 set bu amfi ile birlikte rahat rahat sürebileceğin hop. setleri...
  • Madem blueray player almayı düşünüyorsun, amfinde 3D olsun yani pio 920 arkadaşın dediği gibi daha iyi bir seçenek.

Blueray oynatıcı olarakta yine Whathifi tarafından 5 yıldız alan Sony'i tercih edebilirsin. Ben 919'u 920 ile değiştirdim, ve blueray olarakta sony düşünüyorum.

http://www.whathifi.com/
  • 919 3d haricinde çok ii bir avr
  • tamer hocanın dediği gibi 920 en iyi seçenek 1.4 ve 3d de çabası
  • ben de blu ray player önerisi yapayım:
    sony 570 veya 770
    hem 3d hem de sacd çalabiliyorlarmış
    veya pana bdt-100 (yeni çıktı fiyatını bilmiyorum) ve pana bdt-300
  • kolon olarakta monitör 7 veya 9 düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ama yanlış bilgilendirme son bulsun istedim.

Yazılarda 919'un 3D desteği olmadığı söyleniyor. Az kaldı receiver'ımı satıp değiştirecektim 3D TV alacağım diye. Sonra bir deneyeyim dedim. PS3 ten oynatılan 3D Oyun ve 3D Blu Ray içerik gayet kusursuz bir biçimde görüntüleniyor. Üstünde yazmıyor diye 3D desteklemez diye düşünmek yanlış.

Olayın özü şu. Son çıkan HDMI 1.4 standardı HDMI girişine 2 pin eklenerek 3D görüntü + 7 kanal ses verme özelliğine getirildi.

Ben de düşündüm ki PS3, HDMI 1.4 standardı çıkmadan yıllar önce çıkmış bir cihaz. O zaman nasıl oluyor da 3D destekliyor diye düşündüm. Araştırınca anladım ki HDMI 1.3 çıkışına sahip PS3, 3D görüntüsü verebilmek için 7.1 sesten feragat ederek 5.1 olarak veriyor. Aynı mantıkla Pioneer VSX-919 da 3D görüntüyü TV'ye kusursuz aktarırken sesi de 5.1 olarak işliyor.

Eğer ekstra 2 kanal efekt hoparlör sizin için önemli değilse o zaman VSX-919 en ekonomik ve kaliteli çözümlerden biri.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 1 Ocak 2012; 22:30:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.