Şimdi Ara

Pioneer VSX-817-K-----Onkyo TX-SR505

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki avryi yurtdışından getirme ihtimalim var.
    onkyo 570ytl
    pioneer 590 ytl
    Bu iki anfiden hangisini seçmeliyim sizce dream77 ile kullanıcam
    ustaların yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 23 Nisan 2008; 20:47:39 >

aslında aklımda az çok belli ne alacağım
    hoparlör olarak dream77(550ytl) yada qx900(350ytl)
    av receiver olarak jvc nin 300 ytl lik modeli (çok konuşulan) yada rx-v361 (500ytl)

fiyatların hepsi yaklaşık daha elinde bu ürünü olan bi site bulamadım
    Özellikle bu iki hoparlör seti elinde olan site bilen varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 20 Nisan 2008; 21:28:46 >

quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

neymiş bu stok derdi ya:)
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende okumuştum arkadaşın yazısını zaten bi ekip var bu dream77 ile oluşan sürekli aynı topiclere girip çıkıoz
  • hanjin dostum amfili ev sineması işine giriyorsan bence uzun yıllar seni idare edecek güncel bir amfi almalısın.hoparlör kısmında ise fazla bütçen yoksa ucuz setler yerine,kaliteli hoparlörleri zamana yayarak alman.mesala önce 2 surround 1 merkez sonra da frontlar ya da tersi.bu sistemi tamamlayana kadar da z5500 la idare edersin.
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • hocam saolasın ilgilendin
    şimdi bu iş için çok çok paralar ayırmayı düşünmüyorum ilerde elime geçerse devam edicem bu işe.
    ama güncel bi anfi en az 900 civarı o da en az...
    bunun hoparlörü tutacak 1000 lira
    şu bu derken geçecek 2000 ama ben bu kadar önümü göremiyorum.
    Giriş seviyesi kullanıcı olarak Z5500 den dream 77 ve orta halli bi anfiye geçiyorum ilerde param oldukça yenilerim...
    bu geçişe değer diye kalkıştım bu işe sizce Z5500den çok farketmezmi bu iş..
    yorumunuzu bekliyorum.
    kolay gelsin iyi akşamlar

edit:yanlız bu surround anfimi pek anlamadım cahilliğimi mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 21 Nisan 2008; 1:12:43 >

Orjinalden alıntı: hanjin

hocam saolasın ilgilendin
    şimdi bu iş için çok çok paralar ayırmayı düşünmüyorum ilerde elime geçerse devam edicem bu işe.
    ama güncel bi anfi en az 900 civarı o da en az...
    bunun hoparlörü tutacak 1000 lira
    şu bu derken geçecek 2000 ama ben bu kadar önümü göremiyorum.
    Giriş seviyesi kullanıcı olarak Z5500 den dream 77 ve orta halli bi anfiye geçiyorum ilerde param oldukça yenilerim...
    bu geçişe değer diye kalkıştım bu işe sizce Z5500den çok farketmezmi bu iş..
    yorumunuzu bekliyorum.
    kolay gelsin iyi akşamlar

kesinlikle sinema ve müzikte z5500dan farklı olur,daha doğal ve mekanı dolduran bir ses olur,işte böyle sistem kurmaya çalışınca da sabırla araştırmak gerekiyor herbir parçasını,artıları eksileri olacak,onikiden vurdum diye düşüneceksiniz ama sonra bazı şeyleri beğenmeyeceksiniz,elinizden çıkaracaksınız,yenisini alacaksınız vs.beklentileriniz,bütçeniz ve önemlisi bilginizle ilgili bu iş.
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)

• güncellendi
  • bu iki model anfiyi de yurtdışı derken avrupa mı usa mı acaba nerden düşünüyosunuz, fiyatlarına bakınca avrupa gibi görünüyorlar, şayet voltaj farklılıgını göze alırsanız ki bu ihtimal sanırım var usa için,forumda 110/220 volta dönüştürmek için ort 500 watt trafo gücü uygun olurmuş. bence o fiyatlara her iki ürün de burda maddi kayba yol açmaz 3/5 ay sonra 2,el olarak dahi o fiyatlardan çok rahat satar dilerseniz elinize geçecek parayla yamaha rx-v 461 modelini de(2,el) deneyebilirsiniz tabi 3/5 ay sonra en erken böylece farklı markanın 3 ayrı modelinide test etme şansınız olur.461 de de onkyo da oldugu gibi hdmi girişlerinden faydalanabilirsiniz. alacagınız uygun fiyatlı hoparlör parçalarıyla ve bu düşündügünüz anfilerden herhangi biriyle z500 den çok daha kaliteli ses elde edeceginizi garanti ediyorum.ayrıca anfi işini yurtdışından halletmekten vazgeçerseniz bence z500 il bi süre daha idare edip yaz ortalarında piyasada uygun rakamlara yamaha , onkyo , pioneer gibi aradıgınız fiyatlara 2 .el bi reciever bulmanız zor olmayacaktır.rx-v 361 şuan 500 ytl 2,el i yaz ortalarında ort 350/400 ytl olacaktır üstelik garanti kapsamında.hdmi kısmını kullanmayacaksanız anfiyi 400 e kesin buldugunuzu varsayıp kaliteli front bakmalısınız., derim.

• doğru söylüyosunuz ben o voltaj işini hesaba katmamıştım ama zaten sanırım türkiye içi bi alıma yönelcem
    avr 145 yada rxv 361 gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.