Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 ve vsx-1020 farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar cevaplarsa memnun olurum.yani ses kalitesine ne gibi bir fark yansıtıyorlar.özellikle dali ikon 6 mk2 ye sürülürlerse.

Pioneer vsx-1020:

DD/DTHD/DTS/DTS-HD/DPL2,DTS 96/24,140Wx7ch,

HDMI Repeater, Kompozit Giriş/Çıkış,

HDMI Giriş/Çıkış, Dijital Optik Giriş,

Multizone

Fonksiyonu,

Gelişmiş MCACC, Ethernet, PQLS, 3D, ASR, iControlAV, USB Kablo Dahil

PİONEER VSX-520:

* 3 HDMI GİRİŞ

* 1 HDMI ÇIKIŞ

* 5.1 KANAL SES ÇIKIŞI

* 130 WATT RMS

* 3D SES KODEK DESTEGİ

* MCACC OTOMATİK SURROUND AYARLAMA

* TRUE HD

* PRO LOGIC IIz

*DTS-HD MASTER AUDİO

* AUTO LEVEL CONTROL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 14 Ocak 2012; 13:14:41 >

• Aslinda cevap asagidaki ozelikliklerde
  • Her ikisiyle de IKON lara yazik olur.
    Alinacaksa LX serisine cikmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Her ikisiyle de IKON lara yazik olur.
    Alinacaksa LX serisine cikmak gerekir.

üstad ben bu konularda çok acemiyim.vsx 520 130 watt kanal başı.1020 ise 140 watt.sanırım 10 watt için değil o kadar tantana.veyahut lx serisinin ne farkı var bu kadar.hani ses kalitesinemi etkisi var yoksa watt empedans frekans aralığı vs mi?saygılar.
  • Bende sana sorayim neden 2 kat daha ucuz olmasina ragmen dali concept almadin da ikon aldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende sana sorayim neden 2 kat daha ucuz olmasina ragmen dali concept almadin da ikon aldin.

henüz almadım ancak ikonların çok daha iyi olduğu kanaatindeyimüstad 520 ile 1020 arasında 3 kat fark var fiyat olarak.bu kadar mı yani gerçekten???
  • Gordugun uzere teknik ozelliklerin arasinda hemen hemen hic fark yok.ancak kalite konusunda cok fark olur ve matematiksel olarak aciklamak mumkun degil ne yazik ki. Eger 400-500 Euro civarinda bir hoparlor takimi kullanacaksan 520 isi cok rahat gorur. 1000 Euro civarinda bir takim icin ise 1020 ideal olacaktir. IKON takimi icin ise minimum LX73 olmali diye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vsx-921 arc desteği
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: september99

quote:

Bende sana sorayim neden 2 kat daha ucuz olmasina ragmen dali concept almadin da ikon aldin.

henüz almadım ancak ikonların çok daha iyi olduğu kanaatindeyimüstad 520 ile 1020 arasında 3 kat fark var fiyat olarak.bu kadar mı yani gerçekten???

520 kırpılmış model güç olarakta giriş seviyesi Dali ikon alacak olan kişi neden bunu sorsunki...

Bütçen yoksa VSX-921 modelini al 1021 ile aralarında güç farkı yok ama bende aynısını düşünüyorum Dali İkon serisi LX pioneer hak eder.

İnlaki pioneer olsun uygun fiyat olsun dersen VSx-921 işini görür ama ikonlara yazık.

• Bence de 1020 yerine 921 alinabilir. 921 f/p canavari bir cihaz. Ustune 1020 ye verilecek fark yerine bir stereo amfi alinabilir. Hem 921 ile filmlerin hemde stereo amfi ile muziklerin hakkini verir ve ikonlara da yazik etmemis olursunuz. Unutmayin ki stereo amfi ve avr biribirin yerini asla tutamaz.
  • quote:

quote:

Herşeyde önce işlemcileri farklı 1020 de freescale iken 520 de Texas Instruments Aureus, zaten input linedan bu anlaşılıyor 1020 de 284 iken 520 de 200 sadece ...

zaten biri 10.2 kg iken diğeri 8.9 kg burdanda kırpılmış olduğu belli artı hdmi giriş sayısı 520 de az artı 520 de usb girişi yok vs vs...dediğim gibi 520 yi sorma...

aynı olmasada 920 ile 1020 arasında bile ciddi fiyat fark var aynı fark 921 ile 1021 arasındada var.

Sıfır 1020 yada 1021 almaktansa 2.el lx tercih ederim.

sıfır 921 alınabilir,150 watt 6 ohm gücü var dali ikon 6 larda 6 ohmda 180 watt çok sırıtmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

quote:

Herşeyde önce işlemcileri farklı 1020 de freescale iken 520 de Texas Instruments Aureus, zaten input linedan bu anlaşılıyor 1020 de 284 iken 520 de 200 sadece ...

zaten biri 10.2 kg iken diğeri 8.9 kg burdanda kırpılmış olduğu belli artı hdmi giriş sayısı 520 de az artı 520 de usb girişi yok vs vs...dediğim gibi 520 yi sorma...

aynı olmasada 920 ile 1020 arasında bile ciddi fiyat fark var aynı fark 921 ile 1021 arasındada var.

Sıfır 1020 yada 1021 almaktansa 2.el lx tercih ederim.

sıfır 921 alınabilir,150 watt 6 ohm gücü var dali ikon 6 larda 6 ohmda 180 watt çok sırıtmaz...

hocam ben biraz daha amatörüm canton 125 MX için pioneer VSX-921 mi 520 mi? tabiki 921 daha iyi ama canton 125 MX için performansları çok değişir mi sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.