Bildirim
Pioneer VSX-322-K Surround Hoparlörlerden ses gelmiyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Steroya almışsın dolbiy sisteme alacaksın hepside çalışır -
Auto surround tuşuna basın
Speaker ayarlarından 5.1 seçili mi
Kablolar ince ise bağlantı için çok soyup 2, 3 kat yapın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumandada şu tuşlar var:
Auto/Direct
Stereo
ALC/Standart
ADV Surr
Bu tuşlara basınca ses çalma şekli değişiyor. Bazılarında centerdan ses gelirken bazılarında gelmiyor.
Speaker ayarlarında 5.1 şeklinde seçenek bulamadım. Bu arada ses girişim tvden dijital kablo ile.
normal uydu kanalları açık. -
Auto direct tuşuma bir kez basarsanız kaynak ses me ise onu çalar. Stereo ise 2 önden 5.1 se hepsinden vs..
Ama diğer modları elle seçerseniz sanırım adv surr tuşu, surr enhancer seçili ise arkalardan ses gelmez.
Yine kaynak stereo ise adv surr tuşu ile dts neo, vb seçenekle sanal 5.1 alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 11 Ekim 2019; 8:32:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Müzikte başaramadım ancak DVD film açtığımda hepsinden ses alabildim. Ayarlarını bilmemekten kaynaklı sanırım benim sorunum. Yeni amfi aldığım için emekliye ayırdım ve satacağım. ilgilenenler için sahibinden sitesinde satılıkta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X