Şimdi Ara

PIONEER VSX-1018AH Mİ? ONKYO TX-SR 606 MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gaziemir bizim foruma gelsin denon !!!
    quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

Merhaba,
    turkeyforum da Denon 1908 AVR yi 700 YTL ye satıyorlar. Fiyatı çok uygun. Bence hiç kaçırma

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=450932
  • Yabancıya gitmesin deemiii
    buradan bi arkadaşa gitsin

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

evet gaziemir bizim foruma gelsin denon !!!

• bizim avr arayan vatandaşlar ya görmüyo şu anda , yada satan kardeşimişi sıkıştırıyolar telefonda
  • o kadar aylarca AVR aramıştım. şöyle düşeş AVR hiç düşmemişti banaa..
    neyse.. alana hayırlı olur inşallah..
  • Sen de gayet iyi bi fiyata gayet iyi bi avr aldın bence, cihazınla mutlu olmaya bak..
  • Eyvallah dostum. Creative Audigy 2NX USB ses kartını takıp denediğim AC3 divx filmlerden Dolby D ses altıkdan sonra büyük keyif aldım.. 10 numara sistem benim için..

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sen de gayet iyi bi fiyata gayet iyi bi avr aldın bence, cihazınla mutlu olmaya bak..
  • Pioneer,çok hoş gözüküyor,yeni anfilerinde inanılmaz hoş bir dizayn yakaladılar...Ama tabi dizayndan ziyade ses önemli bence,görüntüsünüde beğendiğim için onkyo 604 almıştım,ama kullandıkça verim alamadım ve değiştirmek zorunda kaldım.ikisinide biryerlerde muhakkak dinle ondan sonra siparişini ver,sonra başın ağrımasın dostum.yahu ben niye bu kadar soğudum ben bu onkyo dan (663 yüzünden olabilir mi acaba)
    quote:

tristen
    Yüzbaşı

17 Ağustos 2008; 13:49:26

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar eski sistemimi satmış bulunuyorum. Kulağımın alışmış olduğu bir ses var ve yeni alıcağım AVR'Nin de eskisinden kötü olmasını istemiyorum.

Bu yüzden sanal ortamda biraz araştırma yapıp (henüz sesleri dinleyemedim) bana uygun olabiliceğini düşündüğüm 2 AVR seçtim.

Aslında iki AVR arasında çok büyük fark yok. THX (çok önemli değil) HDMI ve bir kaç giriş çıkış dışında.

Siz hangisini tavsiye edersiniz.

EDIT - Arkadaşlar küçük bir fikir değişikiği oldu ve bunun için tekrardan başlık açmak istemedim. Bu arada ilgi alakanız için sonsuz tşkler.

Şimdi ramazandan sonra amerikadan getirtme imkanım doğdu ve dolayısıyla ordaki fiyatlar tabiki daha uygun. ayırdığım bütçeyle çok güzel AVR'lerden birine çok daha ucuza sahip olabilicem.

Yine iki model seçtim

PIONEER VSX-1018AH (bu amerika versiyonu ve eski anfimin abisi)

ÖZELLİKLER

ONKYO TX-SR 606

• quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

Pioneer,çok hoş gözüküyor,yeni anfilerinde inanılmaz hoş bir dizayn yakaladılar...Ama tabi dizayndan ziyade ses önemli bence,görüntüsünüde beğendiğim için onkyo 604 almıştım,ama kullandıkça verim alamadım ve değiştirmek zorunda kaldım.ikisinide biryerlerde muhakkak dinle ondan sonra siparişini ver,sonra başın ağrımasın dostum.yahu ben niye bu kadar soğudum ben bu onkyo dan (663 yüzünden olabilir mi acaba)
    quote:

tristen
    Yüzbaşı

17 Ağustos 2008; 13:49:26

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar eski sistemimi satmış bulunuyorum. Kulağımın alışmış olduğu bir ses var ve yeni alıcağım AVR'Nin de eskisinden kötü olmasını istemiyorum.

Bu yüzden sanal ortamda biraz araştırma yapıp (henüz sesleri dinleyemedim) bana uygun olabiliceğini düşündüğüm 2 AVR seçtim.

Aslında iki AVR arasında çok büyük fark yok. THX (çok önemli değil) HDMI ve bir kaç giriş çıkış dışında.

Siz hangisini tavsiye edersiniz.

EDIT - Arkadaşlar küçük bir fikir değişikiği oldu ve bunun için tekrardan başlık açmak istemedim. Bu arada ilgi alakanız için sonsuz tşkler.

Şimdi ramazandan sonra amerikadan getirtme imkanım doğdu ve dolayısıyla ordaki fiyatlar tabiki daha uygun. ayırdığım bütçeyle çok güzel AVR'lerden birine çok daha ucuza sahip olabilicem.

Yine iki model seçtim

PIONEER VSX-1018AH (bu amerika versiyonu ve eski anfimin abisi)

ÖZELLİKLER

ONKYO TX-SR 606

eski anfim pioneer 1015di, 1017'nin ondan geri kalacağını sanmıyorum.
    evet dizayn hoş. mesela bende yamahaların o soluk ekranlarını sevemedim. dizayn konusunda harman kardonu çok beğenirim.

onkyo 605'in sesin baktım bu arada
    büyük bir salında dinledim. biraz yumuşak geldi ama her kulağın kendine göre bir ayarı var diye düşünüyorum. belki senin beğendiğini ben beğenemem, benim beğendiğimi sen beğenmezsin gibi :)

o ypzden 1 ay zamanım var, iyi düşünmeye ve daha iyi bir karar vermeye. fiyatalar şu an için avantajlı ve hatta TR'ye göre komik.
    araşatırmalarıma devam ediyorum ama odamın sessizliği yavaş yavaş canımı da sıkmaya başlamadı değil hani

• @Tristen,
    yanlış anlamadıysam
    eski amplin pioneer VSX-1015 idi. sattın.yenisi alacaksın. onkyo 605; 606 ile sorarsan ben tercihimi pioneer dan yana kullanmak zorunda kalırım.
    ötesinde 1015'in üzerinde 1018 de dahil; cihaz almalısın. hem bu iki model sağlam olmasına rağmen stereo müzik dinlenmez. özü şu avr de stereo müzik dinlenmez. streo amplin var.ala.
    H/K nun bence gideceğin yeni ve iyi bir yön için iyi bir arkadaş olacağı kanısındayım.

bu arada onkyo 605 güzel amplidir. ama aylarca önce hep dediğim şeydir onkyo yu 6xx li serisine kadar tutmam.
    fakat, güncel, yeni, sağlam ve uygun fiyatlı bir şey denirse onkyo 605 gelir akla...
  • evet dostum çok haklısın herkesin kulak zevki ve hoşlandığı ses rengi farklı,ben yamaha 663 ile accayip mutlu oldum,darısı senin başına.madem yurt dışından çok uygun fiyata gelecek cihazın, alabileceğin en iyi makineyi almanı isteriz dostum,forumdaş olarak inan merak ediyor ve gözlemlerini bekliyorum.
  • ABD'den aldığınızda voltaj farkı nedeniyle sorun yaşama ihtimali yok mu?

Böyle dengeli voltaj isteyen, yüksek güç tüketen ürünler için kaliteli bir 110v-->220v konvertör almanız gerekecek. Ki yine sağlıklı olur mu bilmiyorum, bir bilene sormakta fayda var... Forumda kullanan var mı bu şekilde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

@Tristen,
    yanlış anlamadıysam
    eski amplin pioneer VSX-1015 idi. sattın.yenisi alacaksın. onkyo 605; 606 ile sorarsan ben tercihimi pioneer dan yana kullanmak zorunda kalırım.
    ötesinde 1015'in üzerinde 1018 de dahil; cihaz almalısın. hem bu iki model sağlam olmasına rağmen stereo müzik dinlenmez. özü şu avr de stereo müzik dinlenmez. streo amplin var.ala.
    H/K nun bence gideceğin yeni ve iyi bir yön için iyi bir arkadaş olacağı kanısındayım.

bu arada onkyo 605 güzel amplidir. ama aylarca önce hep dediğim şeydir onkyo yu 6xx li serisine kadar tutmam.
    fakat, güncel, yeni, sağlam ve uygun fiyatlı bir şey denirse onkyo 605 gelir akla...

the_cantan kardeş,
    evet 1015imi sattım. senlerdir pioneer kullanıyorum. 1015 kullandığım 3. avr'ımdı.
    seninde söylediğin gibi, stereo music için stereo anfi şart. yada paraya kıyıp markaların en üst modelleri ancak keser. ben olayı bu kadar abartamayacağım için, zaten stereo anfim varken onkyo'yu da başkasında dinlemişken, neden olmasın dedim.
    pioneer bana yabancı olmayan bir marka, sanırım dilinden iyi anlıyorum.

Harman Kardo olayı evet çok hoş. Geçen de 145'i (ki sanırım bu alt modellerden biri) bimekte dinledim. 7 x 50 watt. jbl'in e90larına ve e250 sub'ına bağlıydı. oldukça şaşırtıcı diyebilirim. hatta mutlaka denenmeli. Düşünülebilir.

edit - imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 24 Ağustos 2008; 10:51:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

ABD'den aldığınızda voltaj farkı nedeniyle sorun yaşama ihtimali yok mu?

Böyle dengeli voltaj isteyen, yüksek güç tüketen ürünler için kaliteli bir 110v-->220v konvertör almanız gerekecek. Ki yine sağlıklı olur mu bilmiyorum, bir bilene sormakta fayda var... Forumda kullanan var mı bu şekilde?

Evet voltaj olayını en başta düşündüm. Bir kaç elektronikçi arkadaşıma da danıştım.
    Herhangi bir soun olmayacağını söylediler. Bu yüzden içim rahat.
    Eski notebooğumu da bu şekilde kullanıyordum

• Bu arada almayı düşündüğüm AVR'lerin fiyatları

Pioneer VSX-1018AH
    Fiyat

Onkyo TX-SR606S
    Fiyat

• Bu 2 seçenek arasında tabiki Pioneer 1018AH
  • quote:

theraptorx Tarih 24 Ağustos 2008; 20:29:39
    Bu 2 seçenek arasında tabiki Pioneer 1018AH

evet kesinlikle Pioneer 1018AH,ya 7*130 bile yeter almak için..
  • 7x130 w ı 8ohm damı veriyor acaba?
  • Pioneer'in Türkiye forumlarında da sözünün yavaş yavaş edilmeye başlanması hoş bir durum.
  • Selamlar gerilerde bir arkadaş onkyoda all chanel stereo var demiş ama sanırım pioneer da bu özelliğin yıllardır kullanıldığını şimdiye kadar hiç duymamış yada özelliklerine bakmayan birisiymiş 1017 -1018 serilerinde tümünde x stereo adı altında kullandığı advenced surround bölümünden aktif halle getirilen bir modu mevcut ve ciddi anlamda 5veya 7 kanal stereo dinleti sağlıyor ayrıca pioların en çok sevdiğim özelliği ise çoğumuzun stereo müzikte ihtiyaç duyduğu loudness özelliği yanı sıra MİDNİGHT özelliğinin olması türkçe mealine bakarsanız gece dinleme modu gibi bir anlam çıkıyor ama pioneer amfilerde bu tuşa bastığınızda stereo da makine bana göre canavarlaşıyor ... ve bu tüm serilerinde mevcut bir özellik ...
    ayrıca bağlantı ekipmanları girişler çıkışlar açısındanda bana göre pioneer... selamlar ...

• bu adresdeki fiyatlar gercekten cok guzelmiş
    acaba buraya shipping yaparlarmı ? ups ile

quote:

Orjinalden alıntı: tristen

Bu arada almayı düşündüğüm AVR'lerin fiyatları

Pioneer VSX-1018AH
    Fiyat

Onkyo TX-SR606S
    Fiyat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.