Şimdi Ara

pioneer ts s20 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle selamlar biyerden 2 adet ts s20 tweeter aldim fakar bunlarin cikisini teyptenmi yoksa amfidenmi almaliyim bilmiyorum ayrica bisey baglamam gerekiyomus galiba yakmamam icin
    yardimlariniz icin saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkangvn

Oncelikle selamlar biyerden 2 adet ts s20 tweeter aldim fakar bunlarin cikisini teyptenmi yoksa amfidenmi almaliyim bilmiyorum ayrica bisey baglamam gerekiyomus galiba yakmamam icin
    yardimlariniz icin saolun

Ts 20 nin rms gücü 50 dir. O yüzden teyp tam olarak besleyemez anfi gerekir anfiye bağladığınız zaman tweeter ın bağlı olduğu kanalın güç ayarını hafif kısın fazla güç giderse hemen yanabilir hassas bir yapısı var

• Yakmamak için birşey bağlamaya gerek yok, zaten kutusundan crossover devresi çıkıyor, onunla beraber kullanırsanız sıkıntı olmaz
    Teyp çıkışıyla da ses alırsınız, amfiye de bağlanabilir
    Eski logolarından vardı bende 2 çift, tamamını 350 ye verdim, fotoğraftakiler benimdi, 2002 de sıfır almıştım

pioneer ts s20 yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Yakmamak için birşey bağlamaya gerek yok, zaten kutusundan crossover devresi çıkıyor, onunla beraber kullanırsanız sıkıntı olmaz
    Eski logolarından vardı bende 2 çift, tamamını 350 ye verdim, fotoğraftakiler benimdi, 2002 de sıfır almıştım

pioneer ts s20 yardim

Aciklamaniz icin tesekkurler benim sikintim crossover la ilgili benimkileri bi arkadasimdan aldim eski logolu sadece 2 adet tweeter var iclerinden lehimli kablo cikiyor o kadar bu crossoverlari temin edebilecegim biyer varmidir yada alternatif olarak bisey baglanabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkangvn

quote:

Yakmamak için birşey bağlamaya gerek yok, zaten kutusundan crossover devresi çıkıyor, onunla beraber kullanırsanız sıkıntı olmaz

pioneer ts s20 yardim

Aciklamaniz icin tesekkurler benim sikintim crossover la ilgili benimkileri bi arkadasimdan aldim eski logolu sadece 2 adet tweeter var iclerinden lehimli kablo cikiyor o kadar bu crossoverlari temin edebilecegim biyer varmidir yada alternatif olarak bisey baglanabilirmi

Crossover ses deki gürültüleri filtrelemek içindir yani sesi bir nevi süzmek. Crossover olmadan da kullanabilirsiniz.

• Crossover gürültüleri filtrelemek için değil, belli frekansları belli bir eğimle kesmek için
    tss20 nin crossover ları 7 kHz in altındaki frekansları 12 dB/Oktav eğimle keser
    Yani orta sesleri ve bassları keserek tweeterlara tiz seslerin gitmesini sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Nisan 2013; 14:26:25 >
  • quote:

Crossover gürültüleri filtrelemek için değil, belli frekansları belli bir eğimle kesmek için
    tss20 nin crossover ları 7 kHz in altındaki frekansları 12 dB/Oktav eğimle keser
    Yani orta sesleri ve bassları keserek tweeterlara tiz seslerin gitmesini sağlar

Hocam internetten araştır crossover ne işe yarıyormuş diye. Gürültüleri filtrelemek sesi taze ve temiz hale getirmek demek!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Vs. Technics
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz öyle bilin, ben böyle bileyim, olsun bitsin
  • quote:

Siz öyle bilin, ben böyle bileyim, olsun bitsin

Herkes kendi bildiğini okusun sıkıntı yok.
  • ts 20 hep almak istediğim bir tizdir umarım birgün elime geçer. ama piyasadakilerin eski tadı yokmuş diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkller

ts 20 hep almak istediğim bir tizdir umarım birgün elime geçer. ama piyasadakilerin eski tadı yokmuş diyorlar.

Artık piyasadaki hiç bir ürünün eskisi gibi tadı yok. örnek: efsane 6985.
  • vallahi 6985 lerim tamir gördü öncesini bilmiyorum ama körükler ve 1 tanesinin bobini değişti hala 10 numara ses alıyorum. onların yanına birde ts20 istedim ama artık rastgelirse olucak. tek bildiğim bişey var almadan önce bir bilene danış, sonra git dinle, beğenirsen al. çünkü bu iş şans ve kulak işi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

vallahi 6985 lerim tamir gördü öncesini bilmiyorum ama körükler ve 1 tanesinin bobini değişti hala 10 numara ses alıyorum. onların yanına birde ts20 istedim ama artık rastgelirse olucak. tek bildiğim bişey var almadan önce bir bilene danış, sonra git dinle, beğenirsen al. çünkü bu iş şans ve kulak işi.

Adı üstünde efsane Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
  • tss20 lerin eskisi de yenisi de aynı, hiç fark yok
  • Almak isteyen varsa iki adet var bende. Z5500 icin almistim. Kullanmiyorum artik almak isteyen varsa satabilirim. Ayrica bilen arkadas varsa kaca satabilirim. Hak gecmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Almak isteyen varsa iki adet var bende. Z5500 icin almistim. Kullanmiyorum artik almak isteyen varsa satabilirim. Ayrica bilen arkadas varsa kaca satabilirim. Hak gecmesin.

Sıfırı genel de 100 lira civarında ikinci elide 60 liraya satabilirsiniz

• quote:

Almak isteyen varsa iki adet var bende. Z5500 icin almistim. Kullanmiyorum artik almak isteyen varsa satabilirim. Ayrica bilen arkadas varsa kaca satabilirim. Hak gecmesin.

herşeyi duruyorsa 1 çifti ben almak isterim, lakin sanırım bu süre içinde sadece istemekle yetinirim. malum öğrenci hali 1000-1500 liraya yakını tesisata & arabaya yatırdım. 0 ı tükettik ama nasip kısmet bu işler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkller -- 4 Nisan 2013; 23:13:10 >
  • quote:

quote:

herşeyi duruyorsa 1 çifti ben almak isterim, lakin sanırım bu süre içinde sadece istemekle yetinirim. malum öğrenci hali 1000-1500 liraya yakını tesisata & arabaya yatırdım. 0 ı tükettik ama nasip kısmet bu işler :)

dostum aynen resimdeki gibi parçaları; ama biraz eski duruyor, yıllara meydan okurcasına :)

kabloları yeniledin mi gayet şık durur.

pioneer ts s20 yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

hocam çiftini 120 tlye almıştım. senin dediğin tekininki mi çiftininki mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

hocam çiftini 120 tlye almıştım. senin dediğin tekininki mi çiftininki mi ?

Çifti hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.