Bildirim
PIONEER TS-G132CI SIFIR KUTUSUNDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
alacak karşılığı aldım kardeş orjinal pioneer sadece faturası yok. -
ben daha önce çok ürün aldım seri numarasına fatura kesen hiç olmadı konya sokaktanda tesisatçı arkadaşlardanda seri numarasına fatura olayınıda yeni duydum vallaha. -
quote:
Orijinalden alıntı: ali-06
ben daha önce çok ürün aldım seri numarasına fatura kesen hiç olmadı konya sokaktanda tesisatçı arkadaşlardanda seri numarasına fatura olayınıda yeni duydum vallaha.
seri numarasına fatura kesilmeyen ürünler kaçak veya replika olabilir tek sorun kaçak ama orjinal ürünü herkes kolayına anlıyamaz bu yüzden seri numarasına fatura alırsan için daha rahat olur
kaçak veya replika ürüne digicom garanti vermez
-
anladım kardeş ama ana ünite ve anfi harici (hoparlör,bas gibi) garanti olayı olmuyorki zaten hemen bahane hazır yanlış montaj :) yok gaini açmışsın yok yanlış bağlamışsın o yüzden hoparlör bas alırken aldığım ürünler şayet yurtdışıysa orjinal ürün olsun yeterki orjinal yurtdışı ürün almak daha mantıklı benim için en azından fiyatı uygun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-06 -- 5 Eylül 2013; 9:00:51 > -
ürünler duruyor mu? -
satıldı hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X