Şimdi Ara

PIONEER TS-A6996S için Amfi Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Aşağıdaki Hoparlörü Alacağım Nominal Değeri 100 Watt Amfi Olarak Nominal Çıkışı En Az 100 Watt mı Almam Gerekiyor.

Hoparlör: 650 Watt PIONEER TS-A6996Shttps://urun.n11.com/hoparlor/oto-hoparlor-oval-650w-pioneer-ts-a6996s-P265165373

Amfi: PiLiPPO PO-990https://urun.n11.com/amplifikator/pilippo-po-990-2-kanal-160w-rms-2yil-garantili-P93633297

2. Tercih Amfi: Sony XM-N502 2 Kanal Stereo Amplifikatörhttps://urun.n11.com/amplifikator/sony-xm-n502-2-kanal-stereo-amplifikator-P166416468

Öneriniz Nedir? Teşekkürler...

• Hoparlör bir ciftmi, iki cift mi kullanacaksınız ??

Her bir hoparlör için 4 ohm 70-90w arası RMS nominal çıkış veren anfi yeterli, telefonda olduğum için tam bakamadım ,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belirttiğiniz pilippo anfi fiyatına göre performansı çok iyi bir üründür. pioneer ovalleri dibine kadar besler, fazla para vermenize gerek yok, kendi içinde fanı olduğu için ısınma vs olmaz. yalnız ilerde subwoofer da takacağım derseniz 4 kanal Qline 90.4 gibi bir anfi almanız ileriye dönük iyi olacaktır.

Merhaba öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Pilippo benimde hoşuma gitti sizde tavsiye ediyorsanız sony yerine pilippo yu alacağım. Şu an elimde pioneer subwoofer ve pioneer mono bass amfisi mevcut. O yüzden sadece stereo amfi ihtiyacım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar103

Merhaba öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Pilippo benimde hoşuma gitti sizde tavsiye ediyorsanız sony yerine pilippo yu alacağım. Şu an elimde pioneer subwoofer ve pioneer mono bass amfisi mevcut. O yüzden sadece stereo amfi ihtiyacım var.
    bişey değil. pilippoyu kendim kullanıyorum, ön kapıdaki 1 takım sony 1621 component bağlı şuan, sesi baya yükselttiğim zaman seste hiç bozma yok, ancak teypden hpf frekans 50hz in altına aldığımda ön kapıdakilerden yanık bobin kokusu gelmeye başlıyor, biraz daha zorlasam compları yakacak. anfi özelliklerinde 4 ohmda kanal başı 75w rms denmiş ama bence daha yüksek çıkışa sahip. köprüleyip 30cm 300wrms subda çalıştırmıştım, o şekilde bile mono anfi gibi iş yapıyordu. 2 yıldan fazla oldu araca bağlı sorun yok, ne ısınma ne kesme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.