Şimdi Ara

PIONEER TS-6985 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
41.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 çift 6985 de bende var,hem de orjinal 6985,yok böylesi diyorum....

JBL 30cm wooferları ben zaten woofer yerine koymuyorum.2 tane kaliteli oval o woofer ile yarışır.
    Yeter ki uygun kabinlere koyulsunlar.

Daha önce dev magnetli Boschmann ovallerim vardı,bandpass gibi ama biraz daha farklı tür bi kabin yapmıştım resmen woofer gibi vuruyordu tok tok...
  • beyler bendede pioneer 85 lik sahtesi var arkadaşın dediği gibi bende güzel bir kabin tasarladım.gerçektende ses mükemmel ötesi sonra aynı ölçülerde yeni seri pioneer oval 85 lik kolon taktım yaww ses o kadar mükemmelki cam gibi mübarek yaa canavar gibide bass koyuyor yaa resimleri yakında koycam siteye bekleyinn...

videoya çekip koymayıda düşünüyorumda nasıl olcak bilmiyom you-tubeye üyeliğim var ordan olurmuki cvp yazarsanız sevinirim...
  • Sahte pioneer ile mükemmel ötesi oluyorsa kimbilir gerçek pioneer ile nasıl olur.
  • bende bir çift orjinal pioneer ts-6985 .sendeki galiba orjinal değil çünkü alttaki mıknasıtların korumalığı var ve ön koruma tellerinde sadece pioneer yazıyo
  • pioneer'a yapılan hakaret bu

PIONEER TS-6985

• rencide oldumKim hortlattı şu konuyu
  • Ahh ulen ahh..
    Aklıma karton kutulardan kabin yaptığım günler geldi..

• şu bidona monte edilmiş pioneer gece gece koparttı beni

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 9 Aralık 2008; 1:26:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

şu bidona monte edilmiş pioneer gece gece koparttı beni

saygılar...

ama iyi ses çıkıyodu valla
  • bende de 3 tane prjinal tsa 6985 var efsane ama arızalılar sarılmaları gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

Ahh ulen ahh..
    Aklıma karton kutulardan kabin yaptığım günler geldi..

+ 1 bİr de onları kaset li walkman a takardık sesi az çıkardı
  • bu hoperlörün orjinalinden bir çift elime geçti kare ızgaralı plastiği sticker değil baskılı olanından acaba yeni seri 6994s lerden iyimidir bu yoksa efsane olmasının sebebi nedir
  • hey gidi 6985 hey,görünce eski günler geldi aklıma ,sahtesi en çok onun yapılmıştır heralde.ama sahteleri bile şimdikilerın bir çoğundan iyiydi.özellikle orjinal olanların olağan üstü sesi vardı.şimdi elime geçse yine alırdım.aracını satan özellikleri arasında onu da yazardı.çakma değil harbi efsaneydi.
  • dün bizim arkadaş 96 model tempra otomobil almış sesi açmış bende odamdayım sokağın ortasında arabasını temizliyordu güzel bir müzik açmış bass lar o kadar yumuşak ve orjinaldıki dedim bu kesin pioneer 6985 efsane 85 lik hoparlörler...

Hemen aşağı inip hoparlörlere baktım orjinal pioneer TS-6985 kolonlar var... yaa bass o kadar yumuşak vuruyorduki kulaklarınızın pası siliniyor insanın aynı müziği dinledikçe dinleyesi geliyor inanmazsınız ama bana öle geliyor işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

.gercek 85ın pıoneer yazan yazının yanındakı 200watt yazısı turuncu olacak.ayrıyeten ıcındekı kucuk tweeterın ıcındekı metal gorunumlu gobegın yanında uckenımsı tırtıklar olacak bır ucuncu tespıtın ıse basın dıyaframı bole ınce sungerımsı olacak.mıknatısın altında plastık koruma olacak(gercı butun sahtlerınde bıle bu parca var)bıde bole ele aldınmı kolonu kendını hıssetırecek yanı agır olacak yanı anlatmakla olmaz dıyeyım bole bı ele almak lazım kolonu..ama en onemlısı herhangı bır guc takvıyesı bulunamdan bıle teybıne bagladıgında 85 zaten ben 85ım dıyecektır tızlerın kalıtesıyle basın guzellıgınden bunu hıssedersın..halen elımde 2 takım orjınal 85 bulunduruyorum ve suana kadar bu kolon kadar temız ses veren bır hoparlor goremedım..yada 85 fanatıklıgımden dolayı ılerı gelen bı dusunce olsa gerek.ayrıca suanda sıfır 85 bulmak cok zor.ıkıncı el orjınalıne ıse etrafa 100-150-200 lıra arasında fıyat ıstıyorlar temızlıgıne gore..

mıknatısı çevreleyen plastik koruma ddiğin gbi orjinal olmayanlarda da var.. bnim tespitim şu, yan sanayi olanların tizleri etrafındaki bölüm parlak oluyo.. orjinallerde ise bu bölüm hem mat hemde mavimsi gbi değişik bi rengi var.. ayrıca dümdüz (pürüzsüz) değil elini üzerinde gezdirince çok ufak tırtıklar var..

fotoğraftan görebildiğime göre arkadaşınki orj. değil.. baksanıza tizlerin etrafına, nasıl parlıyor..

ilk bakışta anlaşılıyor onlar orjinal değil kapaktaki yazı ve twitırların olduğu bölüm uzaktan bakıp anlıyacağınız ilk yer....

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

Benm elimdede bu ovallerden var elimdeki parçaların yabana gitmesini istemiyorum ben bunları pcye nasl bağlayabilrim ?

• Liu Kang L kullanıcısına yanıt

Hoparlör ne durumda, devammı , bende sadece tizler var 6985 poşette saklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer candır gerisi heyecan ulan bu orjinal 85 likler minimum 3000 TL civarıydı en son malum dolar yüzünden

• tda 1562q kullanıcısına yanıt

3000 mi 😱😱😱

,,, yeni model hoparlör ve yanına kaliteli dome tiz alırım, bitti 👍

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.