Şimdi Ara

Pioneer oto teyp rca çıkışı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımda Pioneer deh-1500ub model cd usb çalar teyp var tek rca çıkışına sahip bu çıkış '' subwoofer - rear ve rear , subwoofer '' olarak 3 farklı modda kullanılabiliyor
    ben bu çıkışı subwoofer olarak kullanıyorum sadece bas besliyorum, benim istediğim şey ayrı bir rear normal ses çıkışı daha almak deck anfi çevirici lerin orijinal rca çıkışı gibi iyi ses vermediği söyleniyor
    10 liralık ucuz birtane denedim zaten resmen berbat, şimdi benim öğrenmek istediğim teyp'in içinden lehimleme yöntemi ile rear çıkışı almam mümkünmü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burak9006

Lehimle alamazsınız tek rca yolu var. Çıkışı rear a cevirip y kablo ile 2 amfi bağlayın.Mono Amfiden lpf secince sorun olmaz. Yinede 2 rca lı bi teybe geçmeniz daha mantıklı olur.

Anladim hocam teyp zaten yeni masraf yapmak istemiyorum tek anfi var aracta onun uzerinde ayarlama yaparim ozaman dediginiz gibi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu andaki kullandığınız anfi nedir,, ek anfiyi ona göre ayarlamalısınız
    Eğer lazım olursa ki gerek yok anfi üzerinde bu işlemler yapılıyor demiştik;
    Teybin ses çıkış entegresine datasheet ten bakıyorsunuz,, audıo in uçlarını tespit ettikten sonra,, teypte front audio in uçlarını bulup (stereo olması amaçlı,, yoksa herhangi ikisi olur) entegre bacağından 1 kondansatör (ses çıkış entegresi dahilindedir onlar) geri atlayıp,, oradan + sinyalinizi alabilirsiniz (teyp söküleceği için,, önermiyoruz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 23 Haziran 2014; 15:36:41 >

• Bu durumun en doğru çözümü 2 RCA çıkışlı bir ana ünite edinmektir. Ama bu mümkün değil ya da istenmiyorsa o zaman arkadaşların bahsettiği gibi filtreleme işlemini Anfiden yapmak gerekecektir. Bass ters çalıştırma ya da boost frekansını değiştirme gibi özellikleri olan teyplerde bu seçenekler de y kablo ile full range ler de sürüldüğünden kullanım dışı kalır.
    RCA vs Aux
    5 yıl önce açıldı
    oto teybe sub ekleme ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.