Şimdi Ara

Pioneer gm-x422

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anfi pioneer gmx 422 tsw309d4 baglı ama yanına hic bir şey baglıyamıyorum bagladıgımda anfi asırı derecede ısınıyor el le dahi dokunamılmıyor
    anfi 1 kanal da 2 kanal da sorunsuz calısıyor tek tek calıstırıldında bu cok ısınımanın sebebi nedir anfiyi ve buffer i

Pc baglı olarak kullanıyorum

anfi ısınıyor sesi kesiyor kestikten sonra soğuyunca devam ediyor

Pioneer gm-x422

Pioneer gm-x422

• Subwooferi köprü modunda bağlamişsiniz. Subwoofer kabin içinde nasıl bağlı bilmiyorum ancak büyük ihtimal 4+4= 2 ohm olarak bağlıdır. Elinizde ki stereo 2 kanal amfidir. 4 ohmda çalışır. 4 ohmda köprü kabul eder. 2 ohmda bağladiğiniz için amfi gereğinden fazla güç göndermeye çalıştığı için isiniyor ve kesmeye gidiyor.Elinizdeki amfiyi satip mono bir subwoofer amfisi almanız gerekiyor. Veyahutta 4+4= 8 ohma çevirmeniz gerekiyor subwooferi oda yüksek bir güç kaybi demekdir %60 civari. :)
  • subwoferi 8 ohm a nasıl ceviririm ?
  • subwoofer degilde 2 adet 3 wattlık 8 ohm ufak hoparlör baglıyorum ama gene aynı ısınana kadar normal ısınınca ses kesior soguyunca devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Subwooferi köprü modunda bağlamişsiniz. Subwoofer kabin içinde nasıl bağlı bilmiyorum ancak büyük ihtimal 4+4= 2 ohm olarak bağlıdır. Elinizde ki stereo 2 kanal amfidir. 4 ohmda çalışır. 4 ohmda köprü kabul eder. 2 ohmda bağladiğiniz için amfi gereğinden fazla güç göndermeye çalıştığı için isiniyor ve kesmeye gidiyor.Elinizdeki amfiyi satip mono bir subwoofer amfisi almanız gerekiyor. Veyahutta 4+4= 8 ohma çevirmeniz gerekiyor subwooferi oda yüksek bir güç kaybi demekdir %60 civari. :)

Gökhanım olaya noktayı koymuş,

amfiniz monoda 2 ohm desteklememektedir

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Amplifiers/GM-X422

bir nebze ısınabilir bu seriler çok ısınan amfilerdir zaten. ama hem 2 ohm hemde 400 rms gibi bir güç bu amfiye bağlamamanızı öneririm.

• bu anfi yi ister normal baglayın ister kopru baglayın farketmez cıkısı 2x40 w ne yaparsanız yapın ısınır cunku wofer ile anfi arasında 10 kat guc farkı var ona 250 w anfi ve üstü ceker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.