Merhaba, Pioneer avh2350 dvd double din aldım.Film falan oynatmada bir sorun yok.Ama indirdiğim hd klipleri dvdye yazınca okumuyor.denemediğim çevirme programı,denemediğim format kalmadı Tamamen okumamazlık ta yapmıyor,mesela 50tane değişik formatta klip attım içinden 5-6 tanesini okuyor,bu kliplerin de hepsi .avi formatında.Ama ben aviye çevirdğimde okumuyor.Benzer problem yaşayıp çözen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim
Evet kendi sorunumu kendim çözdüm
Program olarak Aiseesoft Total Video Converter kullandım.Burada elinizdeki videoyu çevirmek için; 1.AVI - Audio-Video Interleaved (*.avi) 2.H.264 AVI - Audio-Video Interleaved (*.avi)
bu iki seçenekten birini kullanacaksınız.Bu şekilde hiçbir sıkıntı olmadan videolarınızı izleyebilirsiniz,üstelik tam ekran problemsiz!
İnternette bu problemle ilgili birçok konu var ama 1 tane bile kesin çözüm yok.İhtiyacı olan arkadaşlara umarım yardımcı olur
merhaba bendede JVC AV-KW50 dabble teyip var, VDownloader programından avi seçerek video indiriyorum fakat izleyemiyorum başka formatta denedim ama olmuyor yardımcı olabilecek kimse varmı acaba teşekkürler
Merhaba bende de aynı model teyp ve aynı sorun var. Dediğiniz programı kullanarak, General Video > profile kısmından dediğiniz formatlarda videoları değiştirdim, fakat yine çalıştırmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.