Şimdi Ara

PIONEER DEH-X3750UI Teyp alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dediğim marka model ürünü alıcağım 1 veya 2 güne
    http://www.n11.com/pioneer-deh-x3750ui-2015-yeni-modelkargo-bedava-P30358604

    bu satıcıdan alıcağım. Satıcıya sorulan sorulara baktığım da ürün e fatura değilde yazar kasa fişi kesiyorlarmış sizce olay nedir ?
    Garantisi de digicom değil ayrıca.



  • teyp kodlarında sonu 50 li seriler yurtdışı serileridir yani doğal olarak garantili cihaz değildir. bozulursa bile aldığınız yere gönderirsiniz onlar tamirini yapar geri gönderir resmi bir garanti yok. ayrıca neden 3 rca çıkışlı teyp bakmıyorsunuz?
  • Bu urunu baya dan beri arastiriyorum alanlar memnun. Ayrica 2 cikisli yeticegini dusunuyorum bide fiyati bana gore fazla yukarisi beni zorlar dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende karar verip teyp alamadım. 3750 yada 8750 alicam ama bu 8750bt nin radyo tuşları vs yok. Kullanım zorluğu olurmu diye düşünüyorum. Açıkçası bide tipi hoşuma gitmedi. Ayar dugmesinin altındaki parlak yuvarlak çok kötü duruyor bana gore . bilmem sizlerin fikri nedir.

    Bu yüzden 3750 alasım var tipi daha hoş durmuyormu sizcede. 8650bt baktım görünümü daha iyi diye eski seriye daha fazla para istiyorlar !!
    Double din bakmaya başladım bi ara ondada 3rca 4v olsun deyince fiyat 1000 TL nin üzerine çıkıyor. Bu karışıklıkta karar veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşın dediği gibi digicom garantisi yok ürünün dogubank esnafı satıcı. İstanbul da iseniz gidip görüp konuşup alin derim sıkıntı olursa nasıl hallediceksiniz diye sorarsanız. Bu arada n11 den alicaksaniz 250/33 indirimden yararlanıp alın. İndiriminiz yoksa benim hesapta var kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz.

    Bu satıcının 407 TL ye sattığı 7750ui modeline 700 TL istemisti teypci digicom garantilisine. Hatta o ara 390 dı galiba bu saticida dolarla birlikte. Fiyatları artırıyor. 3750ui 265 di 273 e çıkarmış mesela. Nerdeyse %40-45 oranında fiyat farkı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen o indirim le 240 lira ya geliyor. alsam mı almasam mı yorum larını okudum 40 tane yorum un hepsi olumlu ama garanti sıkıntısı var işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engelss

    aynen o indirim le 240 lira ya geliyor. alsam mı almasam mı yorum larını okudum 40 tane yorum un hepsi olumlu ama garanti sıkıntısı var işte

    O yorumların birçoğu 3650 ui için yani ayni teybin 2014 modeli için. Satıcı yeni ilan açmamış eski ilanı düzenlemiş. Yorumların çoğu 2014 modele ait. Aralarında biraz görünüm farkı var sadece. Ayrıca forumda 3650 kullananların başlığı var arama yaparsanız bulursunuz. Orada daha net bilgiler mevcuttur. Bence bi göz atın siz konuya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullaniyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim. Yanlis baglanti yapmadikca bozulma ihtimali vermiyorum. 50 liralik çin mali teypler bile taş gibi artik. Pioneer bu bise olmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bugün aldım ve gets 06 model aracıma bağlattım.
    Çok kibar ve hoş duruyor kesinlikle tavsiye edebilirim
  • aynen ürünü bende kullanmaya başladım 4 ay oldu gerçekten menü sü olsun özellikleri olsun ses kalitesi olsun iyi miş güle güle kullan dostum
  • Ben de az önce PIONEER DEH-X3750UI uzantılı cihazımı peugeot 301 active aracım için sipariş verdim. 289 TL 9 taksit. 16 cm lik tweeterlı iki de pioneer hoparlör gelecek yanında. Umarım beklediğim ses kalitesini alabilirim. Çok profesyonel bir ses ummuyorum. Temiz net berrak bir ses olması yeterli. Arkada hoparlör yoktu, böylece dörde çıkınca sayı bakalım araç içi ses ambiansı nasıl olacak. Pioneer kalitesine güveniyorum.
  • Ürünü yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum gayet yeterli bir cihaz tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 aydır kullanıyorum özellikler olarak süper bir ürün.
    CD ve usb uzaktan kumanda remix yapma cok renkli ışık...
    Baslar vursun diyosanız anfi gerekiyor tabiki.
    Kalite olarak tizler canlı baslar dolgun.
    Blutooth yok. Surekli radyasyon yaydıgı icin tercih ve tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.