Şimdi Ara

Pioneer DEH-2550UI USB OKUMA SORUNU !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , arabamda Pioneer deh-2550 ui kullanıyorum, 1 ay önce sıfır alındı. Sorunum , sıfır bi 8 gb.lik usb bellek aldım, bilgisayarımdan fat 32 ye formatladım ve içerisine sevdiğim mp3 leri attım. Bu arada pc de win 7 ultimate kullanıyorum. Usb diski teybe taktım sorunsuz okumaya başladı ama bir süre sonra şarkılarda çak çuk şeklinde takılmalar atlamar olmaya başladı. Bi şarkıda yapıyor sonrakinde yapmıyo, bazen yaptı şarkıda yapmıyor takılmadığı şarkıda takılıyo kafasına göre takılıyo anlıyacağınız. Teybin alındığı yere gittim, satıcı teypten olması mümkün değil dedi bazen bizde denk geliyoruz dedi böyle olaylara başka flash bellek takıyoruz yapmıyor dedi.

Arkadaşlar sizce sorun ne olabilir flash bellek sıfır daha 2 günlük goldtan aldım.

linki : http://www.gold.com.tr/silicon-power-t01-8gb-touch-usb-bellek_u

• Başka flashla deneyebilirsiniz.
    Flashıda başka teype takıp deneyebilirsiniz.
  • bunları deneyeceğim, dün oldu bakma fırsatımda olmadı. Bu teypte böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba onu merak ediyorum.

Bide virüs mirüs teybi etkiler mi, virüsle alakalı olabilir mi ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

bunları deneyeceğim, dün oldu bakma fırsatımda olmadı. Bu teypte böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba onu merak ediyorum.

Bide virüs mirüs teybi etkiler mi, virüsle alakalı olabilir mi ?..

Virüsle ilgili olacağını sanmıyorum,dediklerimi bir deneyin.
  • arkadaşlar aynı yada benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim; işletim sisteminin temiz olduğuna güvendiğim bi windows xp de usb bellefi fat 32 formatında biçimlendirdim. Şarkıları içerisine yeniden attım 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yok. Düzeldi sanırım, windows 7 ile aynı işlemi yaptığımda çok atlama ve takılma yapıyordu, 1 haftadır hiç yapmadı.

Sanırım xp den sonraki işletim sistemleri ile işlem yaptığımda bu sorunu yaşıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 7 Haziran 2013; 19:45:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.