Şimdi Ara

Pioneer 4270XA Plazma almayı dusunenler!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Pioneer 4270xa aldım evime kurdum görüntü mükemmel hiçbir eksisi yok fiyatıda gayet dusmus kampanya varmıs 3945 ytl almayı düsünenler kacırmasın bence teknosaraydan aldım gayet ilgililer siparis verdiğim günden bir gün sonra evime teslim edildi.
    teknosarayda tolga bey var cok yardımcı oldu sağolsun ulasmak isterseniz numarası (282)293 1971 yada info@teknosaray.com buda aldığım ürünün linki http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA

• reklam kokan mesajlar tekrar basladi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

reklam kokan mesajlar tekrar basladi...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

reklam kokan mesajlar tekrar basladi...

+1

Bu arada çok geç getirmişler benim tv'yi aynı gün getirdiler
  • +1 ve ben alacak olsam bile bu msg dan kil kapip hayatta o adresten almazdim.. bu msg in gercek niyetini anlar anlamaz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: diegen_21

Arkadaslar Pioneer 4270xa aldım evime kurdum görüntü mükemmel hiçbir eksisi yok fiyatıda gayet dusmus kampanya varmıs 3945 ytl almayı düsünenler kacırmasın bence teknosaraydan aldım gayet ilgililer siparis verdiğim günden bir gün sonra evime teslim edildi.
    teknosarayda tolga bey var cok yardımcı oldu sağolsun ulasmak isterseniz numarası (282)293 1971 yada info@teknosaray.com buda aldığım ürünün linki http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA

teşekkürler tolga

• foruma girip sürekli reklam yapan birkaç tane mikrop var bunun gibi. Forum yetkilileri de bir türlü çare bulamadılar bu duruma.
    İnsanı forumdan soğutuyor bunlar. Çalıştkları firmaya yarardan çok zarar veriyorlar bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.