merhaba dh üyeleri bende 4 kanal pioneer3400 amfi var bunu evde besliyecem bndeki psu 14 amper veriyor 12 v da bi kaçtane daha var psu bunları paralelleyip amfiye sürmeyi planlıyorum onun için en sağlıklı yönden kaç amper diyot kullanalıyım psu 3 adet olacak 2 tane 17 amper civarı 1 tanede 14 amper bunlara nekadar diyot olmalı 14 amper olan psu ya bağladım kısa devre koruma moduna aldı amfiyi çalıstırmadı yani psu ....yardımlarınız için şimdiden teskkrler ...
olmaz öyle eğer öyle bağlanırsa psu lar birbirine enerji götürür dolayısıyla psu zarar görür onun için köprü diyot kullanılöalıdır
bi 30 40 amper trafo sardırmaya kalksan xD evin yıkılır masraflı olur
ben de yaklaşık 4 sene evde 3 tane psu ile paralel olarak diyot kullanmadan oto anfisi besledim bi problem çıkmadı fakat diyot kullanmak en mantıklısı burada tek problem diyotlarda voltaj kaybı olacaktır iyi forumlar...
yarın diyot işini halledersem yapacam inşallah
2 psu kullandım 18 amper + 15 amper 1 tane 35 amper metal kılıflı diyot kullandım vede sonuc mükemmel xD
süper hayırlı uğurlu olsun güle güle inlet ortalığı bu arada kullandığın diyotların kılıf numaralarını yazarsan çok sevinirim resim koyarsan tadından yenmez iyi forumlar