Şimdi Ara

pioneer 3400 4 kanal amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende 4 kanal pioneer3400 amfi var bunu evde besliyecem
    bndeki psu 14 amper veriyor 12 v da
    bi kaçtane daha var psu bunları paralelleyip amfiye sürmeyi planlıyorum
    onun için en sağlıklı yönden kaç amper diyot kullanalıyım psu 3 adet olacak 2 tane 17 amper civarı 1 tanede 14 amper bunlara nekadar diyot olmalı
    14 amper olan psu ya bağladım kısa devre koruma moduna aldı amfiyi çalıstırmadı yani psu
    ....yardımlarınız için şimdiden teskkrler ...

• olmaz öyle eğer öyle bağlanırsa psu lar birbirine enerji götürür dolayısıyla psu zarar görür onun için köprü diyot kullanılöalıdır
  • bi 30 40 amper trafo sardırmaya kalksan xD evin yıkılır masraflı olur
  • ben de yaklaşık 4 sene evde 3 tane psu ile paralel olarak diyot kullanmadan oto anfisi besledim bi problem çıkmadı fakat diyot kullanmak en mantıklısı burada tek problem diyotlarda voltaj kaybı olacaktır
    iyi forumlar...
  • yarın diyot işini halledersem yapacam inşallah
  • 2 psu kullandım 18 amper + 15 amper 1 tane 35 amper metal kılıflı diyot kullandım vede sonuc mükemmel xD
  • süper hayırlı uğurlu olsun güle güle inlet ortalığı
    bu arada kullandığın diyotların kılıf numaralarını yazarsan çok sevinirim resim koyarsan tadından yenmez
    iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol darısı basınıza
    valla ulasılması zor yerde ama bi bakayım kbpc3510 yazıyor aha da bundan 1 tane kullandım işimi 10 numara grdü xD

• resim ve açıklama için çok teşekkürler acaba bağlantıyı nasıl yaptınız köprü diyota? 1 tane kullandınız değil mi?
  • ewet bir tane +ya+ -ye- gibi bi bağlantı oldu arkadas yaptı sonrada bi artıdan bi - den aldık sonuç mükemmel oldu xD
  • çok teşekkür ederim güle güle kullanın
    iyi forumlar...
  • bişey değil...
    iyi forumlar
  • sağol ama o diyot hiç ısınmıyor xDbuz gibi bizimde kendiimize göre yöntemlerimiz var xD
  • bende bu diyottan var. ihtiyacı olan mesaj atsın..

ayrıca 50 amper köprü diyotta var bir adet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.