Şimdi Ara

Pioneer 309D4 400 watts RMS + Kabinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürün evde kullanıldı , tertemiz , ilk sahibiyim , subwooferın orjinal kolisi dahi bende duruyor. Daha sonradan kabin alıp monteledim. Özelliklerden bahsedecek olursak

Kabin aşağı yukarı 49litre portlu , KOMPLE MDF (sıkıştırılmış sunta değil) den imal edilmiş olup, halı kaplamalı , hasarsızdır

Subwoofer 400 watts RMS çift bobin 2+2 ohm , 30cm çap

Sorularınız olursa özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Satma sebebime gelince, evde besleyemiyorum bu canavarı

Pioneer 309D4  400 watts RMS + Kabinli

Fiyat: 250 TL

Edit:Fotoğraf eklendi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 16 Ocak 2016; 22:45:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam; Pioneer 309D4 sıfır fiyatı 135.00TL. 35,00TL kabini tutsa Toplam sıfırın fiyatı, 170,00TL ediyor.
    Bu durumda sizin fiyat makul görünmüyor.

Orijinalden alıntı: Erciyex

Hocam; Pioneer 309D4 sıfır fiyatı 135.00TL. 35,00TL kabini tutsa Toplam sıfırın fiyatı, 170,00TL ediyor.
    Bu durumda sizin fiyat makul görünmüyor.

Pazarlık payı bıraktım , kabin sunta değil mdf bu arada , ayrıca bassı kabine takması bile bir işçilik gerektiriyor öyle al bassı al kabini koy üstüne 8 tane vidayı koy değil . Mdf kabini almaya kalksan 70liradan aşağı fiyat vermeyecekler. O gördüğün kabin 3 ayda dağılıyor. İstersen gidip sor usta bu mdf mi sunta mı de mdf derse komple mdf değildir sadece ön yüzü mdfdendir. Diğer taraf sunta. Fiyatta güzellik yaparız , almak isteyin yeterki.

Orijinalden alıntı: sissil

ilanı baltalamak degil amaç ancak 38 gibi asla vurmaz...

Tamam 38 çok iyi.

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Evde gaza gelmedikçe sıkıntı yok , güvenli bir şekilde kullanılabilir

18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • creative m5100 var onuda öyle diyodum alınca sona basıyor insan

bide benimki tüm sistem 70 wat mı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 15 Eylül 2013; 23:22:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.