Şimdi Ara

Pink Floyd'u bir türlü sevemedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler başlık açık. Millet çok övüyor , hatta bazıları gelmiş geçmiş en iyi grup diyor da açıkçası ben fazla ısınamadım. Progressive Rock'ın öncüsüymüş falan saygı duyarım ama sevemedim gitti. Ne bileyim High Hopes ve Comfortambly Numb dışında dişe dokunur bi şarkısı yok bence. Bir çok gruba öncülük yapmış olmasıyla elbette saygıyı hakediyor ama ne bileyim bi Led Zeppelin ya da Beatles değil. Stairway To Heaven , Hey Jude ya da Kashmir kalitesinde şarkıları yok bana kalırsa. Şimdi gelip te Pink Floyd'un müziğini anlamak için çok zeki olmak vs vs demeyin. Kaç yıldır bu tarzda müzik dinliyorum Allaha şükür o zeka var . Ne önerirsiniz bu grupla ilgili. ?

Not : '' Sen git Slipknot dinle sert metalci ol '' ya da ironi şeklinde yazılan mesajları şikayet edeceğim. Şimdiden teşekkürler...

• pink floyd another brick in the wall serdar ortaçdan dinle bunu ozaman sana göre bence
  • another brick in the wall dışında bir şarkısını sevemedim ben de aynı kafadanız dostum

• Hayatım da izlediğim en sağlam konser

• Bende bir zamanlar öyleydim. İki üç şarkısı dışında dişe dokunur şarkısı yok derdim. Led Zeppelin basar derdim. Ama sonra anladım ki, Pink floydun müziğine yaklaşabilen bir grup bile yok. Nası anladım bilmiyorum ama bu kendi kendine olan bir şey. Diskografisini indirdim, pink floydla ilgili bir sürü şey okudum, tüm diskografiyi baştan aşağı dinledim. Ve her şarkısı dahiyane her şarkısı muhteşem ötesi. İnsanı içmeden uçurabilecek raddede inanılmaz şarkıları var. Pink Floyd gelmiş geçmiş en iyi müzik yapan topluluktur. O dereceyi bırak ona yaklaşabilecek düzeyde müzik yapan bile yok. Gerek sözler olsun gerek müzik olsun her şeyiyle kusursuz bir gruptur.
  • Pink Floyd her kafaya uymaz gerçekten, sevmezsen sevmezsin öyle bir gruptur.

The Division Bell ve The Wall albümlerini herkesin bir dinlemesi gerek.
  • Az sonra Pink Floyd'cular dolacak bende onlara bunu sorayımhttp://www.eksisozluk.com/show.asp?id=1168877 (bütün yazıları okuyun) bu olay doğru mudur?
    Şahsen ben tatmin oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ben de bir türlü sevemedim. Ama bi tane şarkılarını dinlemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Az sonra Pink Floyd'cular dolacak bende onlara bunu sorayımhttp://www.eksisozluk.com/show.asp?id=1168877 (bütün yazıları okuyun) bu olay doğru mudur?
    Şahsen ben tatmin oldum

Hiç denemedim ama youtubeda bir sürü video var bazıları aşırı uyumlu geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bende bir zamanlar öyleydim. İki üç şarkısı dışında dişe dokunur şarkısı yok derdim. Led Zeppelin basar derdim. Ama sonra anladım ki, Pink floydun müziğine yaklaşabilen bir grup bile yok. Nası anladım bilmiyorum ama bu kendi kendine olan bir şey. Diskografisini indirdim, pink floydla ilgili bir sürü şey okudum, tüm diskografiyi baştan aşağı dinledim. Ve her şarkısı dahiyane her şarkısı muhteşem ötesi. İnsanı içmeden uçurabilecek raddede inanılmaz şarkıları var. Pink Floyd gelmiş geçmiş en iyi müzik yapan topluluktur. O dereceyi bırak ona yaklaşabilecek düzeyde müzik yapan bile yok. Gerek sözler olsun gerek müzik olsun her şeyiyle kusursuz bir gruptur.

Diskografisini indiriyorum şimdi. Sana olan bana da olur umarım

• No dark sarcasmm in the foorumm
  • http://www.youtube.com/watch?v=TQYaVb4px7U

15 dakikalik ayin diyoruz biz kendi aramizda bu sarkiya.dinle begenirsin umarim
  • sadece the wall'u dinleyip yorum yapmak saçma.bence pink floyd'u degerli kılan the wall'dan onceki deneysel parcalidir ki bu sarkilari da herkes kolaylikla sevemez zaten.the wall gruba her ne kadar asıl ünlerini kazandirsa da grubu bu albumle degerlendirmenin yanlis oldugunu dusunuyorum.metal muzik konularindan birinde bir soz vardi, metali sevmiyorsaniz sorun degil sevenler siz olmadan da yapabiliyor diye.ayni durum gecerli burada da.hele diskografiden dark side of the moon oncesi donemin sarkilarini dinleyin sonra seviyorum veya sevmiyorum deyin.bunun tam tersini yaparak yorum yapmak dunyanin en iyi muzik grubuna(sahsi görüşümdür) haksizlik yapmak demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Gilmour -- 9 Temmuz 2011; 5:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

http://www.youtube.com/watch?v=TQYaVb4px7U

gerçekten güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddx3

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

http://www.youtube.com/watch?v=TQYaVb4px7U

gerçekten güzel

begendigine sevindim

• Bunları dinle;

http://resim.donanimhaber.com/m_46920847/mpage_1/f_/key_Paintbox//tm.htm#46941954

quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

Seçim yapmak çok zor ama ben en sevdiklerimi yazayım;

Syd Barrett'lı ilk dönemden;

Paintbox (bknz: nickim)
    See Emily Play
    Julia Dream
    Remember A Day
    Set The Controls For The Heart of The Sun

Embryo
    Candy and A Currant Bun
    Apples and Oranges
    Astronomy Dominé
    Arnold Layne
    Biding My Time
    Careful With That Axe, Eugene

Roger Waters önderliğinde dünyayı salladıkları dönemden;

Shine On You Crazy Diamond (Parts I–V)
    Shine On You Crazy Diamond (Parts VI–IX)
    Welcome To The Machine
    Wish You Were Here
    Have A Cigar
    Fearless (You'll Never Walk Alone)
    Echoes
    Time
    Brain Damage
    Goodbye Blue Sky
    Hey You
    Comfortably Numb
    Another Brick In The Wall (Parts I-II-III)
    Empty Spaces
    The Show Must Go On
    Eclipse

Obscured by Clouds (Instrumental)
    Mudmen (Instrumental)
    Any Colour You Like
    Money
    Dogs
    Pigs (Three Different Ones)
    In The Flesh?
    Mother
    Childhood's End
    The Gunner's Dream
    Not Now John
    Run Like Hell
    San Tropez
    The Nile Song
    Ibiza Bar

David Gilmour reyizin sazı eline aldığı son dönem;

Learning To Fly
    Sorrow
    High Hopes
    Wearing The Inside Out

Cluster One (Instrumental)
    Marooned (Instrumental)
    What Do You Want From Me
    On The Turning Away
    Keep Talking

Not: Copy-paste değil alın teridir. Unuttuğum olmasın diye AIMP'yi açıp listeden tek tek bakıp ellerimle yazdım. Yeter ki daha çok insan Pink Floyd dinlesin, müziği keşfetsin. Bilmeyenler dinlesin, dinleyenler bir daha dinlesin. Koyu fontta yazdıklarım önceliklidir. Ama hiçbirini birbirinden ayırmam hepsi evladım gibidir. Yöneticiler bu konuyu silmesin. Syd Barrett huzur içinde yatsın. Rick Wright'ın ruhu şad olsun. Roger Waters çok yaşasın. Ha bir de; David Gilmour hiç ölmesin.

Aslında Pink Floyd yukarıda yazdıklarımdan çok daha fazlasıdır ama anlamak için, alışmak için yukarıdakilerle başla. Live at Pompeii'yi mutlaka izlemelisin. Bir The Beatles, Led Zeppelin, Queen hayranı olarak söylüyorum; bu adamların müziği yeryüzünde hiçbir müzikle karşılaştırılmamalıdır. Pink Floyd ayrıdır, müzik ayrıdır bana göre.

• Sevmek zorunda değilsin?
  • Uçuşa hazır olun...5:00 dakikadan sonrası...
  • Kimse sevmek zorunda değil, sana göre Pink Floyd,bana göre aylık geliri 100 Tl'yi geçmeyen bir underground rap şarkıcısı.
  • Herkes her grubu sevicek diye bişey yokki zevk meselesi neden kasıyorsun kendini sevicem diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.