Bildirim
Ping Test - Hangisine İnanayım ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Serverlar farklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri yurtiçi diğeri yurtdışı.Ttnetin yurtdışı çıkışları berbat.Neyi düzgün ki. -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 16:58:26 > -
Ben TTnetin yurtdışı çıkışlarının kötü olduğuna inanmıyorum.8mbit ADSL ile bf4 avrupa serverlerinde 58-75 ping görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım , teşekkürler cevaplar için.Türkiye'ye yakın diğer serverlarda da test yaptım 100'ün altına inmedi hiç ping değerim.Peki bu değerler normal midir ? Online oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ? Bu arada ttnet'in 16 Mbps'ye kadar olan ULTRANET paketini kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Anladım , teşekkürler cevaplar için.Türkiye'ye yakın diğer serverlarda da test yaptım 100'ün altına inmedi hiç ping değerim.Peki bu değerler normal midir ? Online oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ? Bu arada ttnet'in 16 Mbps'ye kadar olan ULTRANET paketini kullanıyorum.
Ping -twww.google.com
avrupa
Ping -t forum.donanimhaber.com
İstanbul Ping testi. Bu şekilde yaparsan kesin sonuç alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
? Anlamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev interneti
- modemden ses gelmesi
- fatura üst sınırı ne demek
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- zyxel modem kurulumu
- cep magnet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X