|
Arkadaşlar merhaba birkaç sorum var bu durum ile alakalı ilki konudan biraz bağımsız sokakta fiber kutusu var ama altyapı VDSL gösteriyor bu durumda ne yapabilirim fiber için? 2.si altyapı sorgulattığım vakit 62Mbps alınabileceği söylüyor ama modem değerlerim yer yer 125Mbps'ye kadar çıksada ortalama gün içinde 80Mbps alıyor ve zaten modem kuruluma gelen ekiplerle konuştuğumda 76ya kadar yükseltebilirsin cevabı aldım arayip yükseltirsin dedi ama ne kadar anlatsam derdimi anlamadı müşteri temsilcisi kampanyanızda 75Mbps'lik paket yok 100 var o zaman 100e geçelim hanfendi sistem izin vermiyor diyor bana kopmalar olabilirmiş vs. SNR marjin değerlerim o kadar kötü değil ve sokakta ki fiber kutusu o kadar uzakta bir yerde değil Max 200M redir herhalde sorgularda 180 falan çıkıyordu 100'lük pakete geçsem porttan hız sınırlayabilirler diye biliyorum olmadı zaten Keenetic modemlerde bu ayarlar var diye biliyorum en kötü modem değiştiririm diye düşünüyorum şu an 50Mbps'lik paket kullanıyorum yardımlarınızı ve fikir önerilerinizi merak ediyorum teşekkürler. (Ek olarak 8senedir kutuduan kablo çektiremediğim evime sokaktaki teknik ekiple 10dakikalık muhabbetim sayesinde hemen çektiler altyapı boş port yok gibi crvaplar alan arkadaşlar pes etmesinler :) yeni bağlattım 1hafta anca oldu bu. Durumda ne yapabilirim TurkNet vs ye gçemwk daha mı mantıklı ama taahhütlü olmasını istiyorum ibliyorsunuz durumları fiyatlar yükseldikçe yükseliyor) ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler