Şimdi Ara

Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ping neden oluşur ? Tek kullanıyorum interneti kablosuz odamla modem arasında mesafede sadece 1 duvar var kalın bir şey 5-15 arası ping alırken şimdi 40 -67 -188 gibi pingler almaya başladım modem 24 saat açık ısındığı için ping yapabilir mi 2 kez düşürmüştüm bunlar ping neden olabilir mi yoksa superonline dan mı sorun var

• Ping sorunu bir kere başına geldimi b*oku yedin söyliym 1 aydır ping ile uraşıyorum ne yaptıysam yok düzelmiyor :D geceleri düzeliyor sabahları yine aynı d-smart net kullanıyorum ben kapatırıp birinete gecicem belki düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakydevil -- 19 Temmuz 2012; 12:57:27 >

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• hocam bende süperonline kullanıyorum ping değerim 516 . aradım müşteri hizmetlerini düşüremediler yarın ekip gelicek
  • Ping birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Kablolar, wireless performansı, bilgisayarın durumu, karşı tarafın sunucusu falan. Genelde geçici sorunlardan dolayı az olan ping seviyesi kısa bir süreliğine yükselebilir ki sizde de zaten böyle olmuş. Arada böyle şeyler olması normaldir. Özellikle DSL'de.
    Kablonet Ping Problemi
    geçen yıl açıldı
    8Mbit / ping sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.