Orijinalden alıntı: Murjuk Ping gösterimi yanlış oyunun neyi tartışıyorsunuz ki? Aynı yerel ağda oynanan oyunlarda bile ping 5 10 ms, internet üzerinden 0 olması imkansız. 0 yazıyorsa da doğru değildir zaten.
@ Exnuc
Bunu demeye çalışıyorum. Yanlıştır diyorum işte. Allahım ya.
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
quote:
Orijinalden alıntı: Murjuk Ping gösterimi yanlış oyunun neyi tartışıyorsunuz ki? Aynı yerel ağda oynanan oyunlarda bile ping 5 10 ms, internet üzerinden 0 olması imkansız. 0 yazıyorsa da doğru değildir zaten.
@ Exnuc
Bunu demeye çalışıyorum. Yanlıştır diyorum işte. Allahım ya.
Anlaştık kardeş
BF2 Çıktığındada 2005'de pingler oldukça yüksekti zamanla sunucular fazlalaştı Kullandığımız İSS Bandwith'leri artıtdı 60-70 pinglere düştü bu da yakın zamanda düzelecektir biraz daha sabır.
Ping leri daha iyi yapmak bir ISP nin en son ilgilendiği şeydir. Hatta Turk Telekom olunca başımızdaki yetkililer ben oynarken lag çok fazla desen sana download hızın nasıl diye sorar. O yüzden kaderimize küsücez. Herkesten bir adım geride olmayı kabul edeceğiz. Devletin kurumların Internete bakış açısına son yasaklama durumlarını göz önüne alırsan hele hiç de iyi olmadığını görürsün. Çin'den biraz daha iyiyiz yani. Gerçi Çin de herşey yasak ama eminim ping dertleri yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme