Şimdi Ara

Ping sorunu ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Murjuk
    Ping gösterimi yanlış oyunun neyi tartışıyorsunuz ki? Aynı yerel ağda oynanan oyunlarda bile ping 5 10 ms, internet üzerinden 0 olması imkansız. 0 yazıyorsa da doğru değildir zaten.

@ Exnuc

Bunu demeye çalışıyorum. Yanlıştır diyorum işte. Allahım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk
    Ping gösterimi yanlış oyunun neyi tartışıyorsunuz ki? Aynı yerel ağda oynanan oyunlarda bile ping 5 10 ms, internet üzerinden 0 olması imkansız. 0 yazıyorsa da doğru değildir zaten.

@ Exnuc

Bunu demeye çalışıyorum. Yanlıştır diyorum işte. Allahım ya.

Anlaştık kardeş
  • BF2 Çıktığındada 2005'de pingler oldukça yüksekti zamanla sunucular fazlalaştı Kullandığımız İSS Bandwith'leri artıtdı 60-70 pinglere düştü bu da yakın zamanda düzelecektir biraz daha sabır.
  • Ping leri daha iyi yapmak bir ISP nin en son ilgilendiği şeydir. Hatta Turk Telekom olunca başımızdaki yetkililer ben oynarken lag çok fazla desen sana download hızın nasıl diye sorar. O yüzden kaderimize küsücez. Herkesten bir adım geride olmayı kabul edeceğiz. Devletin kurumların Internete bakış açısına son yasaklama durumlarını göz önüne alırsan hele hiç de iyi olmadığını görürsün. Çin'den biraz daha iyiyiz yani. Gerçi Çin de herşey yasak ama eminim ping dertleri yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.