Şimdi Ara

Pınar su-Yemeksepeti-Maximum uygulaması üçgeni 19lt 11tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle bölgesel olduğunu düşünüyorum Ankara/Ayrancı'da yapabildim.

Özetle pınar suya damacana değişim ücreti vermeden 11 liradan devam etme yöntemidir.

Yapılması gerekenler:

damacana değişimini ücretsiz yapmak için ilk suyu maximum uygulamasında yemeksepeti ile veriyoruz tanesi 11.20 oluyor. sonrasında 6 suyu pınar su uygulamasından veriyoruz tanesi 10tl oluyor(ortalama). 7. ve sonrasındaki suları maximum uygulaması ile yemeksepetinden devam ediyoruz ve 11 liradan kullanım sağlıyoruz. Ekstra olarak kredi kartı puanlarıyla da alım yapılabiliyor.

Detaylar:

Pınar su uygulaması ilk 3 su 11 tl ancak damcana değişim ücreti 7 tl

Yemeksepetinden sipariş 14tl limonata hediyeli ve damacana değişimi ücretsiz.

Maximum uygulaması üzerinden yemeksepeti siparişine %20 puan yani 14tl olan fiyat 11,20tl gibi düşünülebilir.

önceki suyumu 13.50tl idi bu şekilde damacana değişimine para vermeden 11 liradan alınabiliyor.

yine pınar su uygulamasından 6. su ücretsiz. 11+11+11+14+14+0 ilk 6 suyun ortalaması 10 liraya gelmekte sonrasında yemeksepeti + maximum uygulaması ile birlikte 11.20den devam edilebilir.

Konu sadece fiyat için bilgilendirme amaçlıdır. Pınar su ile ilgili lezzet, içerik, sağlık, boykot gibi kriterler kapsam dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_infernal -- 11 Nisan 2020; 11:42:11 >

• Anladıysam arap bacı olim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım ama teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meslek nedir? Konu sahibinin meslegini merak ettim

• Anlamadım ama güzel calisilmis bir organizasyon kokusu var , teşekkürler yinede

• hocam özetle pınar suya damacana değişim ücreti vermeden 11 liradan devam etme yöntemidir.

ilk siparişleri maximum uygulamasından yemek sepeti aracılığı ile verirseniz damacana değişim ücreti olmuyor limonata hediyeli geliyor. sonraki 6 suyu pınar su uygulamasından verirseniz ortlamaları 10 tl oluyor. ancak 7. su ve sonrası 14tl ödemekteyiz gerekiyor bu sebeple 7. ve sonrasındaki suları yine maximum uygulaması ile yemeksepetinden veriyoruz ve 11 liradan devam ediyoruz
  • lordofrock84 L kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik yüksek mühendisiyim hocam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E ben zaten kardelen suyu 11 liraya alıyorum. Yanında da 6 tane 0.5 litre su veriyorlar

• Kim mühendis değil ki artık? Sırma su 10₺ mis gibi içerim keyfime bakarım

• Susuzluktan öleceğimi bilsem yine de asla Sırma marka su içmem su dan soğutan Su

• hocam başlık en ucuz suyu bulma amaçlı açılmadı. Pınar suyu ucuza alma yöntemini aktarmak için açıldı. öte yandan kardelen su da Ankara'da 14 lira görünüyor yemeksepeti üzerinde.
  • dr_infernal D kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ki bi su almak için eziyet çekmeyin

• 11.75 javsu ankara, sudan çok memnunuz.

• Hocam sağol ben damanaca kullanmıyorum ama bir fayda görmüşsün ve paylaşmassın emeğin yeter

• Bununla uğraşmaya ne gerek. Bisu'dan Axess ile 10 lu damacana alın. Ya da hopi ile ödeme yapıp 2 hopi kazanın. Bu kadar uğraşmaya gerek kalmaz. Pınar yok ama Hayatsu var 11.5 ya da Koru-Saka 11 lira.

Biriken hopileri böyle harcıyorum. 9 veya 9.5 hopi puan ile 1 damacana alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdağı 1 damacana + 12 paket 500 ml. su 14.50.
    12.50 idi zam gelmiş.

Kasmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başdöndürücü bir pas trafiği,ama golü göremedim,şalterler attı benim kafada!
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu söyleyecektim. En güzel su Buzdağı ve Pınar'dan ucuz... Gerek yok böyle oyunlara. 13 liraya alıyorum ben.
  • Bisu da 10 lu pakette geçende indirimliydi %15 saka su 10 damacana aldım 93.5 liraya geldi daha ne olsun şimdi de axess kampanyası var 75 TL üzerine %15 kaçırmayın derim yukarıda ki hesap çok karışık böyle daha kolay 😄😄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.