Şimdi Ara

Pilotluk ve Cinsel Hayat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pılotların maruz kaldıgı radyasyondan dolayı erkeklık hormonunda yetersızlıkler olduğunu duydum sız boyle bısey duydunuz mu? Bılgısı olan varsa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who-tang -- 23 Ağustos 2012; 0:45:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enteresan açıdan yaklaşmısın, genelde kanser (o da cilt kanseri) açısından değerlendiriyorlar bu mevzuyu. Daha hissedilir dereceder radyasyon için genelde daha yüksek irtifa-daha uzun süre uçuşlar söz konusu olabiliyor, mantıken mesela Concorde ekibinin bu açıdan hissedilir derecede daha mağdur olduğunu tahmin etsem de, özet olarak kanser istatistiklerinde bunun bir yansıması olmadığını biliyorum. Maruz kalınan değerler iş güvenliği standartlarını aşmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator007

Enteresan açıdan yaklaşmısın, genelde kanser (o da cilt kanseri) açısından değerlendiriyorlar bu mevzuyu. Daha hissedilir dereceder radyasyon için genelde daha yüksek irtifa-daha uzun süre uçuşlar söz konusu olabiliyor, mantıken mesela Concorde ekibinin bu açıdan hissedilir derecede daha mağdur olduğunu tahmin etsem de, özet olarak kanser istatistiklerinde bunun bir yansıması olmadığını biliyorum. Maruz kalınan değerler iş güvenliği standartlarını aşmıyorlar.

kanserle ılgılı olayı duymamıstım ama ıs guvenlıgını asmıyorsa sorun yok. Erkeklık hormonuna etkısıyle ılgılı bılgınız yok sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

quote:

Enteresan açıdan yaklaşmısın, genelde kanser (o da cilt kanseri) açısından değerlendiriyorlar bu mevzuyu. Daha hissedilir dereceder radyasyon için genelde daha yüksek irtifa-daha uzun süre uçuşlar söz konusu olabiliyor, mantıken mesela Concorde ekibinin bu açıdan hissedilir derecede daha mağdur olduğunu tahmin etsem de, özet olarak kanser istatistiklerinde bunun bir yansıması olmadığını biliyorum. Maruz kalınan değerler iş güvenliği standartlarını aşmıyorlar.

kanserle ılgılı olayı duymamıstım ama ıs guvenlıgını asmıyorsa sorun yok. Erkeklık hormonuna etkısıyle ılgılı bılgınız yok sanırım?

Vallahi sevgili dostum nasıl diyeyim... Bende bir sorun yok, 10-20 yıl sonra olur mu göreceğiz. Arkadaşlarımda da yok, ama ilk fırsatta araştıracağım bizzat :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

quote:

Vallahi sevgili dostum nasıl diyeyim... Bende bir sorun yok, 10-20 yıl sonra olur mu göreceğiz. Arkadaşlarımda da yok, ama ilk fırsatta araştıracağım bizzat :)

tamam tesekkurler :)

• 10 numara cinsel hayatim var sadece yorgunluktan eskisi kadar giderim yok konu dogrudur yani

• yukarıda'da arkadaşın dediği gibi mesai faktöründen dolayı çeşitli olumsuzluklar yaşanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven,teknoloji ve kızlar..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.