Şimdi Ara

Pilotluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben anadolu teknik lisesinde son sınıfım hava harp okula meslek lisesi almıyolarmış eğer dört sene üni okuyup orda subaylığa geçiş yapabilir miyim veya diğer fikrimle iki sene astsubaylık okuyunca sınava girip yükseliyomuşsun oda çok zormuş koskoca birlikten bir iki kişi yükseliyomuş eğer iki sene astsubaylık okuyup orda tekrar ygs grip hava harp okuluna gidebilir miyim bilgisi olan yardım etsin şimdide herkese teşekkürler allaha emanet

en büyük hayalim pilot olmaktı elektronik eşyalar hoşuma gittiği için meslek lisesi okudum meslek lisesi okudum meslek lisesi almadığını bilmiyodum

• hocam uçağı kaldırabilirsen pm yolla bana
    afrika-abd arası uyuşturucu kaçırıyoruz uçuş başına 50 bin dolar verebilirim.
  • tamam hocam hemen pm atar bilgilendirrim taşırız
  • Muhendislige gir oradan THY e basvur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Pilotluk
  • malesef pilot olamazsınız hava ast. myo ya girseniz bile sınıfınıza göre bir sorumluluğunuz olur, myodan sonra lisans öğretimini tamamladıktan sonra subaylığa başvurur, sınıfınız alanında subay olursunuz pilot olma gibi bir şansın yok benim bildiğim

askeri alanda önün kapalı ama sivil alan araştırabilirsin
  • Öncelikle meslek liseli almıyorlar harp okuluna geçişin yok. 4 sene üni. Okuduktan sonra sözleşmeli subay olursun ancak pilotluk hayal.
    Diğer fikrine gelecek olursak hava ast. Okuyup ygsye (lysyede girmen lazım ayrıca) girersen yaşın geçmiş olabilir ayrıca seni kesin alacaklar diye bir şeyde yok.
    Bu arada hava harp mezunlarından %10-20si pilotaj eğitimi görüyor, hepsi pilot olamıyor yani.

Astsubaylıktan harbiyeye geçiş yoktu bildiğim kadarıyla pilot eğitimi alman ordanda imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes gel sen bizim gibi wlektrik elektronik muhendisi ol sonra pilotluk egitimi alip pilot olabilirsin valla su siralar dusunmuyor degilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekkür ederim pilotaj okusam savaş uçağı kullanamazmışım paraşütle atlama filan yaptım herhangi bir korkum yok vücudumda hiç kırık çıkık olmadı çizik yok sağlıksal sorunumda yok hiç ameliyatta olmadım küçüklük hayalim olduğu için vücuduma dikkat etmiştim ama gel görki meslek lisesi almıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.