Şimdi Ara

Pilotların çalışma süreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda çok yardımınıza ihtiyacım var. Pilotluğu çok seviyorum ancak sürekli aileden uzak olmak beni endişelendiriyor. Sorum şöyle pilotlar ayda kaç saat uçuyorlar. Haftada kaç gün evdeler ? Aile hayatları varmı sürekli uçuyorlarmı ? Bu cevaplara göre pilotajı seçmeyi düşünüyorum lütfen yardımcı olun...

• böyle bir genelleme olamaz. Askeri havacılık var sivil havacılık var bunların kolları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli uçuyorlar.Tatilin bile olmuyormuş kardeş.O kadar parayı yiyemedikten sonra kazanmanın ne anlamı var.Bu işi yapanlara danıştım bizim için sevda diyor adamlar paraya gerek yok diyorlar ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca90

böyle bir genelleme olamaz. Askeri havacılık var sivil havacılık var bunların kolları var.

sivil havacılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasinbarbi3

Sürekli uçuyorlar.Tatilin bile olmuyormuş kardeş.O kadar parayı yiyemedikten sonra kazanmanın ne anlamı var.Bu işi yapanlara danıştım bizim için sevda diyor adamlar paraya gerek yok diyorlar ilginç.

Öyle zaten kardeşim adamlar hobi olarak yapıyorlar bende seviyorum. Lakin söylediğim gibi sürekli aileden uzak olmak var işin içinde
  • yokmu güzel bir şekilde açıklayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis çalışma saatleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.