H

Teğmen
29 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sizde de mi boyle gencler aiste tercihler gozukmuyor nedeni nedir?
Beyler 2006 yılında bir tıpçının sevgilisinin yazdığı metin vardı.O metni bana bulabilir misiniz?Link lazım acil çok önemli.
Evet her sene itinayla girerim hep A yapıp çıkıyorum.Geçen sene 110kydım.Şimdi 20k :)
Ölü tercih nedir?Nasıl yapılır aklıma takıldı.
Gençler 1.tercihe 20bin,2.tercihe 50 bin fark atmışım ama ikisinin kontenjanı da 17 işkillendim sizce hangisi olur beyler?

http://strawpoll.me/4920821
Kardeslerim,ziraat muhendisligi yazmayi dusunuyordum fakat bulamadim tercihte
Beyler atılım uni ingilizce uçak elektrik elektronik veya uçak gövde motor yazcam %50 burslu.Beyler hangisini yazsam sizce hangi bölüm daha yüksek maaş alır?Elektriğin puani daha yüksek lütfemn bir bakın arkadaşlar.
Evet arkadaşlar özel ve güzel bir ünide yarı burslu istediğim bölümler hakkında düşünceleriniz nelerdir?Bizzat hocam 30-40 bin aylık maaş bile alabilme imkanın var dedi.
Evet beyler dediğim gibi isteyen istediği yeri kazandı biz kaldık Uçak elektrik ve elektronik , ve uçak gövde motor hakkında bildiğiniz bi şeyler var mı?
Beyler inanin inanmayin kaynak saglam yarin sabah aciklanacak.Sabaha kadar uplayin.Yanilirsam terkettcm buraya son derece ciddiyim troll degil.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 182
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 805 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TYT / AYT / YDT
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.