Şimdi Ara

Pilotaj(Pilotluk) bölümü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pilot olmak için, pilotajlık bölümüne girmek istiyorum. Fakat bazı sorularım var, yardımcı olursanız çok sevinirim.

1)Girne üniversitesinde Pilotaj düşünüyorum. Orda aldığım diploma Türkiye'de geçerli mi? (denklik deniyor sanırım)
    2)Tam burslu+27,000 Euro uçuş ücreti deniyor. Burslu girsem de 27,000 Euro ödeyecek miyim? Her sene mi yoksa son seneye mahsus mu bu?
    3)Girne Üniversitesine gitsem ve diplomamı alsam iş bulmam zor olur mu?
    4)Sanırım uçuş için farklı lisans türleri var, bu üniversiteden mezun olduğum gibi bir sivil havacılık kurumunda işe girebilir miyim yoksa tekrar farklı lisans için eğitime girmem gerekli mi?

Biliyorum biraz eğitim/pilotluk karışık sordum ama birine bile cevap verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler şimdiden hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PİLOT OLMAN İÇİN ÖNCE SAĞLIK MUAYNESİNİ GEÇMEN LAZIM BENCE ÖNCE BİR MUAYNE OL SONRA DÜŞÜN TAM DA TÜM PLANINI YAPMIŞKEN SAĞLIK RAPORUNU ALAMAZSAN ÇOK ÜZÜCÜ OLUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Kardrş kıbrıs okunacak yer değil yemin ederim ki iğrenç. Türkiyeyi 30 sene geriden takip ediyor. Ailem zengin, ben karı kız derdindeyim night clublardan (genel ev) çıkmam mezun oluncada iş bulup bulmamak umrumda drğil dersen git. ben odtü kkk'yı bıraktım bu sene. Geçen sene bana aynılarını demişlerdi ben dinlemedim 1 senem çöpe gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın en iyi pilotajınıda bitirsen bi f16 pilotu olamıyacaksın, bu açıdan asla gerçek bir pilot olamayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PDR Bölümü Hakkında??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.