Şimdi Ara

Pilot tanıdığı olan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RichardB

var ama gordugum akdariyla eh iste diyebillirim , disaridan guzel gorunuyor ama bence islerinden nefret ediyoarl cogu

Alıntıları Göster
    hocam bir süre sonra monotona bağlıyordur da bence benim alanımdan iyidir her türlü maaşı da güzel baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

senin yaşın küçük değil miydi 20 21 değil misin ne ara pilot oldun

Alıntıları Göster
    20-21 mi? Hahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Var ppl lisansli pilotum iyi gelir sagliyordum kargo tasimaciligi yapiyordum

Trafik kazasindan yaralandigim icin pilotluk yapamiyorum

Su anda hayatimi veteriner fakultesinde hocalarla bogusarak gecirmekteyim
    Ppl lisansiyla ticari ucus yapamazsin . En az ATPL lisansin olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde meslek içi evleniyorlar ve planları ona göre hazırlanıyor

Bu sekilde evde olacakları zaman senkronize olabiliyor

• Benim de pilot bir tanıdığım vardı ama aynı zamanda askerdi o. Asiri eğlenceli ve ilginc bir insandi. Genel olarak guzel yasiyordu ve mesleginden memnundu.

• part time pilotum hocam sorularınızı alayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 yaşından sonra diş hekimliğini bırakıp pilot olduktan sonra huzura eren bir arkadaşım var, çok daha iyi kazanıyor, daha az çalışıyor
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Nasıl pilot oldu
  • Geçen yıl en yakın kız arkadaşımın babası pilottu, ordudan emekli olmuştu şu an özelde çalışıyor. Hatta geçen yıl ünlü bir şirketin helikopteri kaza yapmıştı, orda ölen kişi arkadaşımın aile dostuydu. Her neyse, gelir olarak gayet güzel kazanıyorlar ve İzmir'in en prestijli yerlerinde müstakil evleri var. Kızı özel okula gitti birkaç yıl, bölümü sevmediği için bıraktı şu an beraber devlet üniversitesindeyiz. Kız kardeşi de özel okula gidiyor, lise bitince özelde okuyacak muhtemelen. Merkeze uzak yaşadıkları için de evde 2 araç var.
  • quote:

Nasıl pilot oldu
    Bi yerde eğitim aldı ama nasıl aldı bilmiyorum. Ona sormak lazım. İngilizcesi çok iyiydi ama. Çok da kolay hem de çok yüksek bir maaşla iş buldu, keşke daha önceden olsaydım diyordu. Ama pilotluk eğitimi vs. derken sağlığına da güvenerek borç alıp 500bine yakın bir para harcadığını biliyorum ama bu parayı pilotluğa başladıktan sonra 10 ay gibi gibi bir sürede geri kazanmış. Bir de kendisi ve ailesi gittiği otellerde ve bindiği uçaklarda ücretsiz hizmet alıyor. 1 yıl içinde bir sürü ünlü ile tanışmış. ve en güzeli de mesai saatleri çok azmış. Tek sıkıntı yanı kokpitte müzik dinlemesine izin vermiyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Bi yerde eğitim aldı ama nasıl aldı bilmiyorum. Ona sormak lazım. İngilizcesi çok iyiydi ama. Çok da kolay hem de çok yüksek bir maaşla iş buldu, keşke daha önceden olsaydım diyordu. Ama pilotluk eğitimi vs. derken sağlığına da güvenerek borç alıp 500bine yakın bir para harcadığını biliyorum ama bu parayı pilotluğa başladıktan sonra 10 ay gibi gibi bir sürede geri kazanmış. Bir de kendisi ve ailesi gittiği otellerde ve bindiği uçaklarda ücretsiz hizmet alıyor. 1 yıl içinde bir sürü ünlü ile tanışmış. ve en güzeli de mesai saatleri çok azmış. Tek sıkıntı yanı kokpitte müzik dinlemesine izin vermiyorlarmış.

Alıntıları Göster
    Banka kredi falan veriyor mudur acaba ya... okuduğum bölümden nefret ediyorum sınavlarına çalışırken ağlıyorum THY akademi olmazsa ne yapacağım bilmiyom :((

• quote:

Orijinalden alıntı: The Bavarian

Ppl lisansiyla ticari ucus yapamazsin . En az ATPL lisansin olmasi lazim

Alıntıları Göster
    Buraya ucus brifinglerini atacam iddaaya varmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaş sınırı yokmuydu onda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

30 yaş sınırı yokmuydu onda.
    THY akademi için evet. 35 oldu ama sanırım.
  • THY 1 ocak 1983 ve sonrası doğumlulara 2. Pilot olma şansı veriyor. Önce İngilizce, boy kilo sonra drl sınavı sonrasında sağlık gibi şartları geçerseniz 2 yıllık eğitim alıyorsunuz. Eğitim ücreti 140000€. Pilot olabilirseniz maaşınızdan kesiliyor. Olamazsanız bilmiyorum :) 2.pilotlar 16000 tl kadar alıyorlar. Kesintiyle 12000 lerde cebe giriyor bu zamanda. 6 sene sonra kaptan pilot oluyorsun. 40000tl ye çıkıyor maaş. Kesinti kuş kadar kalıyor. Yaparım diyen baksın. Ben boydan kaybettim. Üst sınırın (195cm) 2 cm üzerinde kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Banka kredi falan veriyor mudur acaba ya... okuduğum bölümden nefret ediyorum sınavlarına çalışırken ağlıyorum THY akademi olmazsa ne yapacağım bilmiyom :((

Alıntıları Göster
    Adam diş hekimi olduğu için kliniğini açtığı fiyatın yarışına satmış ve bir miktar da kredi çekmiş. Fazlasını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenBD

hocam hiç uğraşma maaşları yüksek gibi gözükebilir ama ehliyet ve pilotluk belgesi gerek.bu ikisi de 120 k yı buluyor.Tanıdıgım doktor var hobi olarak pilotluk öğrendi.belgesini aldı ehliyet falan filan.arada uçuruyor.
    Hocam tanıdığınız doktorun adı nedir acaba?

Benim de tam tarif ettiğiniz gihi bir tanıdığım var da

Kendisi doktor ve hobi olarak uçuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

THY 1 ocak 1983 ve sonrası doğumlulara 2. Pilot olma şansı veriyor. Önce İngilizce, boy kilo sonra drl sınavı sonrasında sağlık gibi şartları geçerseniz 2 yıllık eğitim alıyorsunuz. Eğitim ücreti 140000€. Pilot olabilirseniz maaşınızdan kesiliyor. Olamazsanız bilmiyorum :) 2.pilotlar 16000 tl kadar alıyorlar. Kesintiyle 12000 lerde cebe giriyor bu zamanda. 6 sene sonra kaptan pilot oluyorsun. 40000tl ye çıkıyor maaş. Kesinti kuş kadar kalıyor. Yaparım diyen baksın. Ben boydan kaybettim. Üst sınırın (195cm) 2 cm üzerinde kaldım.
    Önce 800 bin TL bulalım sonra

• sanmıyorum aynı kişi olduğuna dediğim kişi psikolog ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenBD

sanmıyorum aynı kişi olduğuna dediğim kişi psikolog ankarada
    Benim dediğim kişide psikolog.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.