Şimdi Ara

Pilot olmak (thy, pegasus, onurair vb..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
19.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thy pilotaj bölümünü kazandım diyelim.sonraki süreç nedir? Mülakatlar falan nasıl.? Maaş durumları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• THY pilotaj bölümünü kazanmıyosun. 90 bin lira ödeyeceğim teminatıyla pilotaj kursuna gidiyosun, eğitimini gördükten sonra mülakata giriyorsun(baya zor bir sınavdır mülakat) sonra 15 sene THY'de pilotluk yapıyosun senin maaşından ayda 500 lira gibi komik bi rakam kesip 15 sene sonra THY'den ayrılabiliyosun veya devam edebiliyosun(kim ister THY'den ayrılmak teknik olmadıktan sonra)

Pilotaj bölümü istersen Eskişehir'de Sivil Havacılık fakültesine gidiceksin tabi sınavda baya bi yüksek puan yapman gerek.

Maaş tabikide çok yüksek ancak pilotlukta da acemilik dönemi var. İlk başta First Officer olarak işe başlıyosun esasında tüm işi sen yapıyosun kaptana kıyasla sağda oturuyosun tüm işi sen yapıyosun az maaş alıyosun. Hemde yarı yarıya farkla. 10000 lira gibi bi maaşı var kaptan pilotun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRRRRRRRR

THY pilotaj bölümünü kazanmıyosun. 90 bin lira ödeyeceğim teminatıyla pilotaj kursuna gidiyosun, eğitimini gördükten sonra mülakata giriyorsun(baya zor bir sınavdır mülakat) sonra 15 sene THY'de pilotluk yapıyosun senin maaşından ayda 500 lira gibi komik bi rakam kesip 15 sene sonra THY'den ayrılabiliyosun veya devam edebiliyosun(kim ister THY'den ayrılmak teknik olmadıktan sonra)

Pilotaj bölümü istersen Eskişehir'de Sivil Havacılık fakültesine gidiceksin tabi sınavda baya bi yüksek puan yapman gerek.

Maaş tabikide çok yüksek ancak pilotlukta da acemilik dönemi var. İlk başta First Officer olarak işe başlıyosun esasında tüm işi sen yapıyosun kaptana kıyasla sağda oturuyosun tüm işi sen yapıyosun az maaş alıyosun. Hemde yarı yarıya farkla. 10000 lira gibi bi maaşı var kaptan pilotun.

Thy pilotaj tam burslu 480 istiyo işte. Nasıl kazanmıyosun? Var iştebböyle bi bölüm

• Kusura bakma benim pegasusa gireli çok oluyo, üniversitenin açıldığından haberim yok. Ancak sana tavsiyem 90 bin liraya okumandır. Tabi mülakatları kazancağından %100 emin olursan. Maddi gücün yoksa mülakatı kazanamazsan 15 yıl taksit yapmıyolar sana trink alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battlefrt

quote:

THY pilotaj bölümünü kazanmıyosun. 90 bin lira ödeyeceğim teminatıyla pilotaj kursuna gidiyosun, eğitimini gördükten sonra mülakata giriyorsun(baya zor bir sınavdır mülakat) sonra 15 sene THY'de pilotluk yapıyosun senin maaşından ayda 500 lira gibi komik bi rakam kesip 15 sene sonra THY'den ayrılabiliyosun veya devam edebiliyosun(kim ister THY'den ayrılmak teknik olmadıktan sonra)

Thy pilotaj tam burslu 480 istiyo işte. Nasıl kazanmıyosun? Var iştebböyle bi bölüm

Hocam o THK olmasın?

• 480 puan isteyen thk üni pilotaj bölümü. 90 000 tl isteyen thy akademi hatlar karışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUD

480 puan isteyen thk üni pilotaj bölümü. 90 000 tl isteyen thy akademi hatlar karışmış

Kusura bakmayın beyler thk mış. Evt ben o bölüme girdim diyelim eğitim sürecini anlatır mısınız? ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normandiya1944 -- 4 Ağustos 2013; 23:23:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

480 puan isteyen thk üni pilotaj bölümü. 90 000 tl isteyen thy akademi hatlar karışmış

Kusura bakmayın beyler thk mış. Evt ben o bölüme girdim diyelim eğitim sürecini anlatır mısınız? ??

ayrıntılarını bilemicem ama ana hatlarıyla kayıttan sonra ingilizce sınavı var. seviyeni belirleyip ona göre başlıyosun. belli bi puanı geçtiysen hazırlık okumayıp direk 1. sınıftan başlıyosun. 2. yılında da uçmaya başlıyosun. ondan sonrası da burda http://flt.thk.edu.tr/uploadedfiles/flt.thk.edu.tr/pilotaj_mufredat.pdf

• quote:

quote:

quote:

ayrıntılarını bilemicem ama ana hatlarıyla kayıttan sonra ingilizce sınavı var. seviyeni belirleyip ona göre başlıyosun. belli bi puanı geçtiysen hazırlık okumayıp direk 1. sınıftan başlıyosun. 2. yılında da uçmaya başlıyosun. ondan sonrası da burda http://flt.thk.edu.tr/uploadedfiles/flt.thk.edu.tr/pilotaj_mufredat.pdf

7.yarıyıl falan diyo kaç yıl ki bu pilotaj üniversitesi??

• Up arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Pilotluğu kazandıktan ve pilot olduktan sonraki aşama nasıl?? Thk veya thy de pilot maaşları ne kadar?? Kaptan pilot olmak ne kadar süre alır? Lütfen mesajlarınızı esirgemeyin

• quote:

Up arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Pilotluğu kazandıktan ve pilot olduktan sonraki aşama nasıl?? Thk veya thy de pilot maaşları ne kadar?? Kaptan pilot olmak ne kadar süre alır? Lütfen mesajlarınızı esirgemeyin

ingilizce hazırlık hariç üniversite 4 yıl toplam 8 yarıyıl yapıyor. üniversiteyi bitirdikten sonra thy ye girmek için sanırım önce askerliği yapıyosun. bittikten sonra thy iş başvurusunda bulunuyon. kabul edilince artık pilotsun. çıplak maaş tam emin deilim ama 8-10 bin arası üstüne yaptığın mesaiye göre ek para yatıyor. bu süreçleri kendim yaşamadığım için pek ayrıntı veremiyorum kusura bakma. kaptanlık ne kadar süre alır diyosan burda cevabı var. http://www.youtube.com/watch?v=9sapYjO0PGw

• sağlıkta tüberküloz geçirmemiş olmak gibi bir şart var mı?
  • quote:

Up arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Pilotluğu kazandıktan ve pilot olduktan sonraki aşama nasıl?? Thk veya thy de pilot maaşları ne kadar?? Kaptan pilot olmak ne kadar süre alır? Lütfen mesajlarınızı esirgemeyin

Gürcan Mantı bu adamın raportajjlarını izle ulabilme imkanın var her türlü sorunu bula bilirsin
  • peki mülakatlarda kalınırsa geri başka bir bölüme tercih yapılabilir mi?
  • quote:

Düzeltmeleri ben yapayım önce gözlemci pilotla uçarsın onay verirse işe başlarsın ama her işi sen yapmazsın
    giderken kontrol sendeyse gelirkende iletişim ve ekranlar sendedir genelde bu döngü yapılır iniş kalkışlarda unutulmamış olur
    maaş konusunda avrupadaki en iyi firmadır thy
    kaptan 20 25bin , 2. Piiot 8 12bin alır
    egitim 13aydır
    kaptanlık için saat sartı var yaklaşık bi 5 yıl sag koltukta oturman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 16 Haziran 2014; 10:23:11 >

• Güzel bilgiler veriyorsunuz maaş iyiymiş birde

• quote:

Güzel bilgiler veriyorsunuz maaş iyiymiş birde

thy ne avrupada ne dünyada en iyi maaşı veriyor air france klm sas vs var
  • Beyler 90.000 tl demişsiniz yıllık mı 4 senelik mi bende düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zexial -- 19 Haziran 2014; 15:28:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • düşünsene korsanlar kaçırmış senin uçağı?

O zaman ne düşünürsünüz ciddi ciddi?

• Benim de hedefim THK Pilotaj tam burslu. O olmazsa EAÜ Pilotaj.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.