Bildirim
Pilot Olmak İçin Denemediğim Yol Kalmadı !!! (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalamar01
İngilizce puan lazim kpds den yuksek puan alacaksin basvuru yapip mulakatla gireceksin sonra olursa seni egitime aliyorlar
Bilip bilmeden atmasanız bir de ;
TOEFL (IBT) : 75 (speaking : min.20)
IELTS (Akademik) : 6 (speaking : min.6)
Pek çok kişi ielts 6 yeterli gibi görüyor fakat ielts 8 (ielts aşırı derecede kolay toefla göre) , ibt 85 aşağısı okuduğunu falan anlamaz o uçuş kitaplarından.Büyük ihtimalle mülakatta sürekli teklersiniz.
KPDS sadece Türkiyede geçerliliği olan bir sınav nereden çıkarıyorsunuz gerekliliğini anlamıyorum. -
@Emure konuya bekleniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak
quote:
Orijinalden alıntı: tzakhi
quote:
Kara ve Deniz Harp okullarına girip, mezun olduktan sonra "Kara Havacılık" veya "Deniz Havacılık"a geçersen de olabilirsin.
bileğindeki yanık izi kara ve denizde de sıkıntı biliyorsun :)
Hocam yaşı tutuyorsa gider şansını dener, belli olmaz yani.
en kötüsü de bu. hiç belli olmaz diyebilmek,oysa ki belli bir standardın olması gerekmez mi? ah türkiye ah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olayda tutarsızlık var pilotaj ücretli tutmadı ama mühendislik tuttu yok öyle bir dünya . Thk 202 puanla kapattı siz 190 puanla mı mühendislik okuyorsunuz? Ayrıca pilot olmak isteyen adam araştırır öğrenir gerçekten istiyorsa . Denemediğim yol kalmadı ne demek sanki 30 -40 yaşındasınız harp okuluyla üniyle olmuyor bu iş . Ben de aynı durumdayım ilerde sağlık problemim çıkarsa diye elimde mesleğim olsun amacıyla mühendislik okuyorum bitince thy akademi o olmadı ayjet afa gidicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zippo90
Olayda tutarsızlık var pilotaj ücretli tutmadı ama mühendislik tuttu yok öyle bir dünya . Thk 202 puanla kapattı siz 190 puanla mı mühendislik okuyorsunuz? Ayrıca pilot olmak isteyen adam araştırır öğrenir gerçekten istiyorsa . Denemediğim yol kalmadı ne demek sanki 30 -40 yaşındasınız harp okuluyla üniyle olmuyor bu iş . Ben de aynı durumdayım ilerde sağlık problemim çıkarsa diye elimde mesleğim olsun amacıyla mühendislik okuyorum bitince thy akademi o olmadı ayjet afa gidicem
kardeş adamın ücretliye parası yetmiyor işte :)
quote:
quote:
Öyle yazsa ya ücretli tutmadı yazmış ben de aynı durumdayım o yüzden mühendislik okuyorum şuan bitince uğraşıcam pilotaj için
-
quote:
quote:
quote:
Öyle yazsa ya ücretli tutmadı yazmış ben de aynı durumdayım o yüzden mühendislik okuyorum şuan bitince uğraşıcam pilotaj için
ben de üni 2.sınıftayım bitince kasacam. napalım almadılar harp okuluna hem de saçma sapan sebepten burası türkiye thy akademiye de güvenmiyorum mülakatla adam alan hiçbir yere güvenmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 2 Ağustos 2015; 11:04:54 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de üni 2.sınıftayım bitince kasacam. napalım almadılar haro okuluna hem de saçma sapan sebepten burası türkiye thy akademiye de güvenmiyorum mülakatla adam alan hiçbir yere güvenmiyorum
Maalesef ben de güvenmiyorum thy akademiye bu üni yıllarında olabildiğince ingilizcemi geliştiricem bakalım
-
Yanık olunca neden alınmıyor ?
Haklisiniz hocam dil sinavi olarak sadece onu bildigi icin yazdim. Amacim dilini gelistirmesini belirtmekti benim akrabam havaalani kulede calisiyor bu konuda bilgisi vardir egerki daha detayli bilgi isterse sorabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Bordo_BERE
quote:
Orijinalden alıntı: kalamar01
İngilizce puan lazim kpds den yuksek puan alacaksin basvuru yapip mulakatla gireceksin sonra olursa seni egitime aliyorlar
Bilip bilmeden atmasanız bir de ;
TOEFL (IBT) : 75 (speaking : min.20)
IELTS (Akademik) : 6 (speaking : min.6)
Pek çok kişi ielts 6 yeterli gibi görüyor fakat ielts 8 (ielts aşırı derecede kolay toefla göre) , ibt 85 aşağısı okuduğunu falan anlamaz o uçuş kitaplarından.Büyük ihtimalle mülakatta sürekli teklersiniz.
KPDS sadece Türkiyede geçerliliği olan bir sınav nereden çıkarıyorsunuz gerekliliğini anlamıyorum.
Hocam
Peki hava harp ve tam burslu yada devlet universiteleri haricinde
Bedava yada ucreti en az olan yol nedir
Birde anladigim kadariyla ucreti maastan kesen tek kurum thy heralde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anodora -- 2 Ağustos 2015; 11:58:01 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kara ve Deniz Harp okullarına girip, mezun olduktan sonra "Kara Havacılık" veya "Deniz Havacılık"a geçersen de olabilirsin.
bileğindeki yanık izi kara ve denizde de sıkıntı biliyorsun :)
Hocam yaşı tutuyorsa gider şansını dener, belli olmaz yani.
en kötüsü de bu. hiç belli olmaz diyebilmek,oysa ki belli bir standardın olması gerekmez mi? ah türkiye ah
Orası öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: the_kingson
Yanık olunca neden alınmıyor ?
Vücudunda hiçbir leke vs olmamalı, kimliğini belli etmemesi açısından.
2 kapak la pilot olduk biz bremin. Öyle uçağa binmeye gerek yoq
Diş dolgusu Pilot olmaya engel mi ? -
parası için geliyorsanız olmayın la pilot. içinde havacılık tutkusu olmayan ve bu mesleği isteyen insanlardan nefret ediyorum. sırf para cukkalayacağız mantığıyla hatun kaldıracağız mantığıyla pilot olmak istiyor millet. bu mantıkla ne para kaldırırsınız ne de hatun. iyice ele ayağa düştü meslek. eğitim süreci zorlu, işe alım süreci zorlu, işe girdikten sonra hayat şartları düzensiz ve dengesiz, aile ortamı doğru düzgün olmayan bir meslek. herkes pilot olmak istediği için bi 10 yıla şu anki maaşlardan eser kalmayacak. eskiden pilot olmanın havası vardı şimdi bizim ünideki hostes kızlar bile pilotlara bakmaz oldu ilk yıllar dibi düşerdi o hatunların devremde o kadar çok yalak salak insan var ki hatunlar bile soğudu. sıfatı pilot olamaya yetmeyecek adamlar pilotaj eğitimi alır oldu. Buyrunuz pilotaj 3.sınıf öğrencisiyim havacılığın biraz içine girerseniz bu işin o kadar yağlı ballı bir iş olmadığını görürsünüz. Üniversitemin zibil gibi insan almasına da karşıyım resmen ticarethane !
-
ben asgari ücrete bile razıyım.yeter ki uçayım. işin parasında rahatında olsak askeriyeyi denemezdik ama almadılar işte sen de haklısın sırf parası için isteyen çok
quote:
Orijinalden alıntı: harvardharvey
parası için geliyorsanız olmayın la pilot. içinde havacılık tutkusu olmayan ve bu mesleği isteyen insanlardan nefret ediyorum. sırf para cukkalayacağız mantığıyla hatun kaldıracağız mantığıyla pilot olmak istiyor millet. bu mantıkla ne para kaldırırsınız ne de hatun. iyice ele ayağa düştü meslek. eğitim süreci zorlu, işe alım süreci zorlu, işe girdikten sonra hayat şartları düzensiz ve dengesiz, aile ortamı doğru düzgün olmayan bir meslek. herkes pilot olmak istediği için bi 10 yıla şu anki maaşlardan eser kalmayacak. eskiden pilot olmanın havası vardı şimdi bizim ünideki hostes kızlar bile pilotlara bakmaz oldu ilk yıllar dibi düşerdi o hatunların devremde o kadar çok yalak salak insan var ki hatunlar bile soğudu. sıfatı pilot olamaya yetmeyecek adamlar pilotaj eğitimi alır oldu. Buyrunuz pilotaj 3.sınıf öğrencisiyim havacılığın biraz içine girerseniz bu işin o kadar yağlı ballı bir iş olmadığını görürsünüz. Üniversitemin zibil gibi insan almasına da karşıyım resmen ticarethane !
Parasi için olmak isteseydim askeriyeye basvurmazdim ordaki maaslarin ne kadar dusuk oldugunu biliyordundur.
Bu benim icin kucuklukten beri bir tutku.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Verirsen 150-200 bin doları İngilizce de biliyorsan mıamı'de6 ayda pilot olursun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X