Şimdi Ara

pilot maaşı ne kadar? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
177.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk önce 60 bin € mu ne eğitim parasını bulmak lazım. Kazandığın parayla o parayı 2 senede amorti edersin gerçi.. Her türlü yüksek maaş alıyordur yani. Uçuş tazminatı, ikramiye vs.
  • teşekkurler.
  • Evet arkadaşlar ben bu işe aşığım ve kendimi gökyüzüne ait hissediyorum ama ne yazıkki lise 3 tm bölümündeyim. Pilotluğu gerçekten meslek olarak yapmak istiyorum ama yine ne yazıkki bu ülkede yaşıyorum pilotaj okumam için fen bölümü mü okumak gerekiyor meslek olarak olmasada pilot olmak istiyorum bunada bölüm gerekmez ya...
  • Merhabalar arkadaşlar , ben konu başlığı dışında bir soru sormak istiyorum. Maaşlar vs.. bunlar zaten gayet hakkında paralar olduğunu düşünüyorum. Fakat bunun dışında pilot olmak yolunda çok zor süreçler olduğunu biliyorum. Özel bir uçuş okuluna kayıt yaptırıp örnek : Ayjet.. ki bugün sordum 56.000 euro dendi fiyat ATPL ( frozen ) eğitimi. Eğitim sonunda girilecek olan sınavın zorluğu gerçekten nedir ? Uzun bir eğitim sürecinden sonra ki bu süreç onu da sordum 16- 18 ay arası dendi. ingilizce eğitimi dahil.. süreç sonunda bu sınavı geçebilme olasılığı nedir ? nasıl çalışmak gerekir ? sınavı geçen kişiler burada var mıdır acaba ? Sınav sayısal ağırlı mıdır.. Lütfen detaylı bilgi verebilecek, bilgi sahibi arkadaşlar varsa çok sevineceğim.. Ciddi anlamda uçuş okuluna gitmeyi düşünüyorum çünkü. Univ mezunu ve Advance ingilizcem var ayrıca sağlık problemim de yok. ( Heyet raporum var ). Derken lütfen ciddiye alıp bilgi içerikli bir dönüt yazarsanız çok sevinirim.. Herkese hayallerinde başarılar !..




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.