Şimdi Ara

Pilot Kulüp seçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FB ile oynuyorum.2018 ekim ayındayım ama hala yönetim pilot takım seçimini bana bırakmıyor.Nasıl elime alıcam bu olayı var mıdır bi yolu?

• aziz yıldırım hala başkansa normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro1027

aziz yıldırım hala başkansa normaldir

Yok hacı aziz gidrli yıllar oldu. Ilk secimde gitti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç ben ikinci senede seçebildim beşiktaş'ta. hajduk'u seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

ilginç ben ikinci senede seçebildim beşiktaş'ta. hajduk'u seçtim.

Ben bi kere seçebildim onda da bate borisovu seçmiştim. daha da seçemedim başka kayıtlarımda da (Fm 14 ve 15 oynadım sadece)
  • Takimdaki basarilariniz neler?mesela ben düşük bir takım alıp onu 1. lige çıkarınca bana bıraktı takım seçimini bende pazarsporu seçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Takimdaki basarilariniz neler?mesela ben düşük bir takım alıp onu 1. lige çıkarınca bana bıraktı takım seçimini bende pazarsporu seçtim

Takımda başarım yok.Normalde 3.senede şampiyonlar ligi yarı final,final falan zorlardım şuanda 4.senemdeyim daha şamp. ligi gruptan bile çıkamadım.Bu kariyerde bi cenabetlik var yada hatayı van persie,nani ve lucas romero yu aynı anda satarak yaptım. toplamda 70 milyon kazandım 3ünden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilot olmak için göz
    12 yıl önce açıldı
    Gemi Kaptanı Olmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

quote:

Takimdaki basarilariniz neler?mesela ben düşük bir takım alıp onu 1. lige çıkarınca bana bıraktı takım seçimini bende pazarsporu seçtim

Takımda başarım yok.Normalde 3.senede şampiyonlar ligi yarı final,final falan zorlardım şuanda 4.senemdeyim daha şamp. ligi gruptan bile çıkamadım.Bu kariyerde bi cenabetlik var yada hatayı van persie,nani ve lucas romero yu aynı anda satarak yaptım. toplamda 70 milyon kazandım 3ünden :)

Hocam siz kupa kazanmadan yönetim öyle kolay kolay size seçme hakk vermez.Mesela ben 2 Süper kupa-1 lig kupası kazandım.Şampiyonluğuda 10 puan farkla olmuştum.2 . sezondayim şu an.Cl grubum;
    İnter
    Atletico
    Ve gentti.Grupta Atletico ıle 2 puan farkımız var.2. yım.Demin pilot kulüp istedim bana biraktilar seçimi.
    Kısaca eğer başarı elde edemezsen vermezler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

quote:

Hocam siz kupa kazanmadan yönetim öyle kolay kolay size seçme hakk vermez.Mesela ben 2 Süper kupa-1 lig kupası kazandım.Şampiyonluğuda 10 puan farkla olmuştum.2 . sezondayim şu an.Cl grubum;
    İnter
    Atletico
    Ve gentti.Grupta Atletico ıle 2 puan farkımız var.2. yım.Demin pilot kulüp istedim bana biraktilar seçimi.
    Kısaca eğer başarı elde edemezsen vermezler

ŞL grubumda rakiplerim Chelsea,shaktar donetsk ce mönchengladbach tı en son :) sonuncu oldum. şans da gerek bazen

• Ben 7yildir galatasaraydayim 6sampiyonluk 7tff 5ziraat kazandim cl de 2 ceyrek 1yari final 1de finalde elendim 3sezondur gruptan 1. cikartiyorum transferde her sezon + da bitiyorum nerdeyse tum isteklerimi kabul ediyolar bir kere transfer butcesi istemistim fair play yuzunden reddettiler suan antreman sahasi 5yildiz olcak gelecek sezon altyapida 18/20 oda insaatta altyapidan simdilik 157 pa cikti 3 tanede 140-145 var bayag zaman harcadim ama degdi suan bursasporu pilot takim olarak sectim gelecek vaadeden yabancilari alip bursaya pisirmeye gonderiyorum antreman tesisleri 18/20 cok iyi kesinlikle bursasporu pilot takim sec

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.