Şimdi Ara

Pil ömrüm bitmemiş ama şarjım çabuk bitiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5c kullanıyorum alalı 27 ay oldu ama şarjım artık çabuk bitiyor.
    Dün apple'ı aradım batarya değişimi için 275TL dediler tüm iphone modelleri için.

Ama bi kontrol edelim pil durumunuzu bitmiş mi bakalım dediler.

kırmızı sarı yeşil seviyesinin yeşil daha bitmek üzereymiş yani yarısı bile bitmemiş alarm seviyesi yokmuş.
    Yazılımınızı güncelleyerek çözebiliriz dediler ben kendim restore ettim ama aynı sorun devam ediyor.

Nasıl halledeceğim ben bunu? 3G açmaya korkuyorum millet 4.5 g açık geziyor.

• Aynı sorun bende de mevcut iphone 6 kullanıyorum apple storeye götürdüğümde %88 seviyesinde pilin kalitesi bulunduğunu söylediler bende ani şarj düşmeleri olduğunu ve eski performansı alamadığımı belirttim. Çöken uygulamaların yer aldığını bu yüzden pil performansının düşmüş olabileceğini söylediler. Yeni bir iPhone olarak ayarlayıp kurulum yaptım ama yine aynı bu cuma için tekrar randevu aldım parayla değiştirticem bedava yapmıyolarsa parayla yapsınlar yaklasık 430 sarj döngüsündeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

Aynı sorun bende de mevcut iphone 6 kullanıyorum apple storeye götürdüğümde %88 seviyesinde pilin kalitesi bulunduğunu söylediler bende ani şarj düşmeleri olduğunu ve eski performansı alamadığımı belirttim. Çöken uygulamaların yer aldığını bu yüzden pil performansının düşmüş olabileceğini söylediler. Yeni bir iPhone olarak ayarlayıp kurulum yaptım ama yine aynı bu cuma için tekrar randevu aldım parayla değiştirticem bedava yapmıyolarsa parayla yapsınlar yaklasık 430 sarj döngüsündeyim

Hocam ben de iphone 6 plus kullanıyorum . 400 şarj döngüsündeyim pilim %15 den %6 ya falan düşmeye başlamıştı pil aşırı az gidiyordu . İtunes üzerinden sıfırdan kurup yedeklerini yüklemeden yeni iphone olarak ayarladım dün %1 e kadar açık kaldı ki yeni iphone olarak ayarlayınca pilim oturması 2 şarjı buluyor . Benim önerim itunes üzerinden kurup sağlam bi pil kalibrasyonu yapın cihaz kendine gelmezse pili öyle değiştirin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu sifirlama konusunu daha once de yaptim suan da sifir iphone gibi yukleme yaptim uygulamalari sifirdan kurdum fakat yine magdur ediyor. Artik sıkıldım 275 lira verip sifir batarya ile yola devam etmek istiyorum

• Ios 9.3 de cok sarj yiyor onunda etkısı vardır

• Aynı sorun bende de var. İphone 6 kullanıyorum 6 saat kullanım göremiyorum mt görüştüm batarya ya baktı durum gayet restore yapın dedi ios 9.3 çok şarz yiyor en iyisi 9.2 idi 8-9 saat kullanım alıodum

• iOS 10 ile çözerler
    umarım şarj durumumu yada iOS 9-3-- ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 15 Mayıs 2016; 19:27:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarjı çabuk bitiriyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.