Bildirim
Pil ile mi yoksa Pili çıkartıp mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel. -
laptobu pilsiz kullanmayın. 150tl lik pil eskimeyecek diye 2000tl lik cihazları bozuyorsunuz.
birkaç arkadaşın başına geldi. pilsiz kullanıp bir anda çat diye anakartı yanan. pil o bilgisayara sigorta işlevi görüyor gibi düşünün. elektrik dalgalanmalarında bilgisayara sabit düzgün güç verilmesinin sağlıyor. o olmazsa bilgisayar cortlar -
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
laptobu pilsiz kullanmayın. 150tl lik pil eskimeyecek diye 2000tl lik cihazları bozuyorsunuz.
birkaç arkadaşın başına geldi. pilsiz kullanıp bir anda çat diye anakartı yanan. pil o bilgisayara sigorta işlevi görüyor gibi düşünün. elektrik dalgalanmalarında bilgisayara sabit düzgün güç verilmesinin sağlıyor. o olmazsa bilgisayar cortlar
+1 Küçücük pil eskimicek diye koca makineyi yakıcan.Pilsiz kullanma -
pilsiz kullanıyorum ciddi ciddi hiçbirşey olmadı -
Uzun zaman geçmiş belki ama adaptörü var zaten o voltajı dengeliyor diye düşünüyorum. Ben uzun süredir pilsiz kullanıyorum, sonuçta adaptör gücü 19.5V'ye düşürüm dengeli gönderiyor. Yoksa direk prize bağlardık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X