Pil değişimi hakkında?

-
-
13 pro iyidir direk orijinal al 3 sene daha rahatça kullan hocam.
-
Bir tane de 13 var onu da mı öyle yapayım
-
13 için değmez hocam. Yerinde olsam satar pil değişim parasını üstüne ekler kampanyada 16e denk getirmeye çalışırdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HDogus13 için değmez hocam. Yerinde olsam satar pil değişim parasını üstüne ekler kampanyada 16e denk getirmeye çalışırdım.
13 kusurlu pek para etmez satılınca diye düşünüyorum.
-
O zaman deji / rova takmak en mantıklısı olur hocam en azından yedek telefon olarak durur.
-
Dejiyi uzun yıllar önce denemiştim şimdi nasıldır bilmiyorum bir de işçilik eklenecek.
-
Benimde eski telefonumda deji denemişliğim oldu bir problemle karşılaşmadım. Bazı arkadaşlar rova daha iyi diyor ama deneme şansım olmadı. Eliniz yatkınsa rahatlıkla değişebilirsiniz hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HDogusBenimde eski telefonumda deji denemişliğim oldu bir problemle karşılaşmadım. Bazı arkadaşlar rova daha iyi diyor ama deneme şansım olmadı. Eliniz yatkınsa rahatlıkla değişebilirsiniz hocam.
Pil değişimi esnasında verilerin sıfırlanması gerekmesede bu şekilde imza alan firmalar varmış,bunun sebebi nedir?
Batarya ile kapasitenin önemi ne ki.
-
Bu garantiye verdiğin firmaya göre değişiyor hocam. Herhangi bir problem olursa sıfırlayıp yazılım güncellemesi yapmak için imza istiyorlar. Ben geçen sene yetkili serviste pil değişimi yaptırmıştım ekran koruyucu bile sökmediler.
-
Başarı teknik servis kvk nasıldır?
-
Bende Ankaradaki başarı servisine vermiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HDogusBende Ankaradaki başarı servisine vermiştim.
Kısa sürede hallolmuştur sanıyorum.
-
3-4 bin tl yan sanayi ile uğraşmana değmez git servise taktır.
-
1/2 saatlik mevzu hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yan sanayi pil değişim ücretleri JV markası için 2500 lira isteyip deji önerilmediğinden servise verdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X