Bildirim
Pil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
makine iyi durumda ise tabiki pil alcaksın haa ben bu makineden sıkıldım diyorsan orası başka -
kaç yıllık makine -
pil le laptopu kıyaslıyorsan helal olsun -
pc 2 yıllık ama ramı yeni aldım.özelikleri intel i5 2.53 ghz 1 gb ekran kartı 4gb ram 500 gb harddisk fiyatı:1300dü. kampanyadan almıştım.pil 100 lira baktım cevaplarınızı bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: anilardakaya52
pc 2 yıllık ama ramı yeni aldım.özelikleri intel i5 2.53 ghz 1 gb ekran kartı 4gb ram 500 gb harddisk fiyatı:1300dü. kampanyadan almıştım.pil 100 lira baktım cevaplarınızı bekliyorum.
laptopu daha kullanacaksın anlaşılan.pil al o zaman..
yada sadece elektriğe bağımlı olarak kullanacaksın..
piller öyledir biraz.tuzlu hafıften -
elektriğe bağlarsam elektrik gittiğinde açlışmaya baştan başlamam gerek. -
Elektrik kesintisinde makinenede zarar göebilir daha uzun süre kullanacaksan pil şart üzerinde,pili üzerine takılı kullan bazıları zarar görür der kulak asma.haftada bir pil uyarı verene kadar doldur boşalt yapabilirsin hücrelerin beslenmesi açısından gerekli.Fazla doldur boşalt iyi olmaz pilide makineden ayırıp koruduğunu zannedenlerde büyük yanılgı içindedirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: anilardakaya52
elektriğe bağlarsam elektrik gittiğinde açlışmaya baştan başlamam gerek.
Pil almak daha iyi bir seçim ama elektrik gidince 5-10 saniye tutmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X